Världarnas krig

Puuh, har nyss kommit ut från ett varmt bad för jag känner att jag börjar bli lite sådär halvförkyld, inte okej. Men i alla fall så dansa jag innan. Drog mig kvar på studion ändå tills klockan var fyra sen åkte jag till mammas jobb och sen hem. Sitter nu och tittar på världarnas krig, så jävla hemsk den filmen är det är helt sjukt, fy fan om det skulle hända på riktigt.

Blir tidigt sänggång idag då det är jobb imorgon och sen dans hela kvällen, får hoppas att förkylningen inte slår ut, buuuuh.

Puss och godnatt
/ maddis ♥

Söndagstråk

Godmorgon!

Shit vad denna helgen bara har flugit förbi eller egentligen hela veckan då det är dans på kvällarna som gör att tiden går såfort för att det är så satans roligt. I torsdags började min jobbevecka, och i fredags var det helt kaos på jobbet hade sjukt mycket kunder och var inte hemma förrens halv 9 på kvällen, men det kändes bra. I lördags var det jobb igen, efter det så hem och sova ngra timmar sen så träffade jag tösorna då vi var här hemma och hade det roligt, hihi.

Ska strax springa till bussen då det är åter dans idag, iiiihh.

Puss, hörs sen
/ maddis ♥

Strike a dance..

Morning morning!

Hade tänkt sticka till skolan idag och hämta det jag glömde där eller som jag har i gummsis skåp men det blev att jag inte orkade dra mig ur sängen så det får bli en annan dag istället. Ihh, igår så drog dansen igång och det kändes så jävla underbart att vara igång igen, iihh så glad. Skit roligt att ewe-älskling med börjat dansa där nu, wihoo. Det är dans ikväll igen, contempoary, striptease och Michael Jackson dance. Men innan det ska jag till mammas jobb en sväng så måste börja göra mig i ordning snart om jag bara orkar ta mig ur sängen ;)

Men ha en bra dag
Puss / maddis ♥


STRIKE A DANCE POSE BABE!

Lift me up

Nyss käkat mat och plattat håret, hade inget annat att göra. Sovmorgon idag eftersom jag är ledig ngra dagar till. Om ngn timme ska jag ta bussen till dansen, då det ska dansas poledancing och streetdance för första gången på två månader. Oh shit vad jag har längtat! Träffa alla underbaringar igen, men blää på Lina som inte kommer förrens imorgon, haha.



Här är när vi dansar Pcd i vintras på avslutningsshowen
Haha, hoppas verkligen inte ni hittar mig! :D

Puss / maddis

Helgen redan över?

Godkväll!

Shit så sjukt snabbt hela denna helgen har gått. I fredags så var älsklingarna här och sov över, vi hadet mysigt. Igår tog vi sovmorgon och sen åkte jag på kalas. På kvällen åkte jag hem till kusinerna och sov där. Idag åkte vi till entré och shoppa lite, fast jag handla ingenting. Är hemma nu och är ledig ngra dagar till innan det är dags för jobb igen. Tiden går så sjukt snabbt. Imorgon börjar äntligen dansen, så jäkla roligt, fan vad jag har saknat det och allihopa. Ska strax hoppa in i duschen tror jag och sen är det Charlies änglar på tv.

Puss och godnatt
/ maddis ♥


Jag och kusiner på bakken i somras

Ljudet av ditt hjärta

Nä nu har jag latat mig alldeles för länge idag. Måste städa undan lite på mitt rum, för snart kommer mina älsklingstöser och vi ska ha "sleepover", love it. Och jag har en fet jävla klädhög på golvet som alltid på något sätt lyckas bli större och större efter varje gång jag städar, så är den tillbaka igen.


älskling och jag för mer än ett år sen

Ha en bra kväll!
Puss / maddis ♥

The host

Usch ja, har läst ut hela twilight serien under loppet av två veckor. Ångest över att dem redan är slut. Men fy fan vad bra fyran är, gaaaash. Skratt, tårar och allt alltså, fast det gäller hela boksamlingen genom. Men i alla fall så handlade jag den nya boken idag skriven Stephanie Meyer som är författaren av Twilight serien. Genom dina ögon (The host på engelska) heter den och det är sagt att den ska handla om utomjordingar? Men man får väll läsa och se om den är någonting, om den håller standarden med twilight böckerna.

Är ledig nu ett antal dagar så ska bara vila ut. Min hårbotten är totalt sönder så har köpt en gelé idag för hårbotten som jag ska börja lägga i, hoppas det hjälper! Men wiho, dansen börjar nästa vecka, längtar.

I måndags efter jobb så sa emsche att hon hade en överraskning för mig och det visade sig att vi åkte och titta på en ny dansföreställning som kommer ut de heter Black silk, men vi såg bara andra akten som heter Black Water. Det var repetionerna vi såg för att den har premiär sen på operan i Oktober. Men så fint det va, dansarna är så otroligt duktiga, tack gumman <3

Låtar som spelas i min musikspelare

Agnes - Release me
Sam Sparro - Black and Gold
Blue Foundation - Eyes on fire
Beyoncé - Ave Maria
Britney Spears - Circus
Shirley Bassey - Big Spender
David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over
Pussycat Dolls - Hush Hush (I will Survive)
Krisitnia Debarge - Goodbye
Jason Mraz - If it kills me
Lady Gaga - Lovegame
Nadia Oh - Hot like wow
Pitbull - I know you want me
Sara Bareilles - Gravity

Nej nu ska jag lägga mig och läsa tror jag
Godnatt och sov gott / maddis ♥


Love

Älskade vampyrvärld

Snyft .. har preics läst ut sista Twilightboken
åååååååååååååååh!

On fire

Nergosad i sängen med gottesaker och twilight bok nummer 3!
Imorgon är det jobb som gäller

Godnatt / maddis ♥

Inne i vampyrvärlden

Godmorgon!

Är ledig idag med, men jobbar fredag och lördag. Var ledig igår med men åkte med emla in till ssalongen för att jag skulle göra vid mitt hår. Visste inte riktigt hur jag ville att resultatet skulle sluta men att jag faktiskt var trött på det mörka, nej inte trött för jag älskar när jag är mörk men ville testa något annat för ett tag. Så efter en misslyckad avfärgning, två blekningar, en ljusfärgning och en vanlig färg så är jag väll mörkblond nu? Har aldrig varit så ljus innan, eller jo men inte var hel blond som jag är nu har alltid gjort slingor såfall, nu är jag blond i hela håret. Känns fortfarande ovant och vet inte om jag trivs i det eller inte, i botten är det exakt sån färg jag vill ha en kall beige blond färg men i längderna så satt där mer mörk färg så det var svåarare att bleka bort så de är fortfarande lite för guldiga. Men ska testa med silverschampo, om det det inte funkar så lägger jag nog bara i en nyansering i samma färg som innan för att se om det går bort. Fast måste säga att mitt hår i är i prima skick, fortafrande bra kvalité trots det jag utsatt mitt hår för, hahaha. Så jag var alltså där från 9-18 så var ritkigt trött när jag kom hem.

Läste ut första twilight boken i förgår så jag började på den andra igår och nu har jag precis läst ut den. Asså när jag har börjat läsa en bok så kan jag inte sluta, kan ligga och läsa en hel dag om det så ska va. Så bad mamma köpa hem tredje boken, men så köpte hon den i pocket. Hmm, nja har lite svårt för pocket vill ha en riktig bok. Hahah känner mig som en nörd, men det ska vara riktigta :)

Nu ska jag käka lite och sätta mig och kolla på True blood
Puss / maddis ♥

SALONG BE LÖVELY - http://salongbelovely.blogg.se

Brunett vs. ?

Nu är man inte längre brunett?

:D

Skrattar så jag gråter



Asså helt ärligt tror jag detta är en av de roligaste videosarna jag någonsin sett
Skrattar så jag gråter, hahahahhahahahahahha! Synd om killen men fy fan videokillens
skratt dödar alltså!! HAHAHHAHA

Godnatt / maddis ♣

Update från salongen

God eftermiddag!

Sitter på salongen och håller på att fixa till med bloggen, ny design och en massa. Glöm inte kika in Salong Be Lövely. Är rätt lugnt idag! Rebecca har gjort vid min ena nagel som jag bröt i fredags på Hipp, hur det nu gick till. Sitter och läser på Twilight boken och den är så jävla bra!

Nej dags att återgå till jobbet
Love / maddis ♥


Mina ubersnygga naglar!


Salsa, babe!



Vilken crazy kväll det var igår! Hade så sjukligt roligt.


Först var det middag med jobbegänget på Elyseé, mums och det var jätte trevligt. Vi är ett sånt härligt gäng, love it. Kom hem vid halv tolv tiden för att bara precis byta om och fräscha till mig lite för att senare ta bussen in till stan igen för att shaka loss på Hipp tillsammans med många av mina älskade töser. Bra musik, bra sällskap, träffade på hur många som helst. Sen blev det milkshake och traskande genom stan med bara strumpebyxor på fötterna, haha varför slutar det alltid så eller barfota?;) Var hemma runt halv fem tiden och slocka nästa på direkten. Tack för en helt underbar kväll, jag behövde det även om jag inte var sugen det från första början.

Idag har legat exakt hela dagen i sängen med att titta på twilight och samtidigt läsa fösta boken ur serien. Åt middag med la familia idag för världens bästa Karro fyller år idag, love you! Så har agerat hårfrisörska som jag är hela kvällen.

Men nu ska jag sova
Puss / maddis ♥

SALONG BE LÖVELY - http://salongbelovely.blogg.se

Ave Maria

Titta in Be Lövely's nya blogg!
Här - Http://salongbelovely.blogg.se

Där alla vi som jobbar på salongen kommer att upptadera en massa om allt möjligt
Bloggen är under konstruktion men inom dagarna kommer all möjlig info komma upp

Idag har jag jobbat heldag på salongen
imorgon är jag ledig och på kvällen ska
vi ut och äta med hela gänget från salongen
ska bli jätte roligt verkligen, vi trivs så bra ihop


Min jubbarvän Alexandra hemma hos henne idag på lunchen :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min twilight bok
som är så grym bra och det stämmer verkligen
vad det står på baksidan av boken:

"VARNING: Kan vara beroende framkallad"

Hihi, Puss och godnatt
/ maddis

Leopardnaglar

Godmorgon!

Tar en lugn morgon idag då jag tänkte ta några senare bussar och har inte sminkat mig eller sådär, gör det på salongen sen. Igår så byggde vi om mina naglar till rosa leopardmönster, skit snygga! Blekte även mina tänder det blev ett bra resultat men vill ha dem ännu vitare, så gör nog det lite längre fram. Jobbar nu tre dagar i rad, sen så är jag ledig en hel vecka, både skönt och inte skönt.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning
Puss och ha en bra dag / maddis ♥


My Nails!

RSS 2.0