25 Oktober

Oj det var ett tag sen man skrev här nu är så dålig på att upptadera saker, har även blivit jävligt seg på bilddagboken men jag antar att det är för att min fina kamera har varit i sönder sen juli så har inget att fotta med förutom min usla mobil. Har nästan haft min fina pinky mobil i snart två år tro det eller ej så är det inte likt mig men jag älskar faktiskt den så mycket även om jag känner suget efter en ny. Fast jag vill ha en speciell mobil och den sortensmobil har nog inte kommit hit än till sverige så får vänta lite. Men i alla fall vad har jag gjort de senaste dagarna jo.

Torsdag: Ledig från praktiken! Sov till tolv faktiskt och sen tog jag bara det lugnt till det var träning klockan sex. Efter träningen var det fotbollsmöte. Stack lite tidigare för att jag skulle dansa som jag älskar så mycket. Vi ska ha en stor dansshow i slutet av terminen och jag hoppas det inte är de datumen vi har luciashow och så. Men det som är tråkigt är att vi spelar tomtecupen på luciadagen som är samma dag som vi har genep i stallet, lite surt men hinner kanske spela någon match.

Fredag: Praktik idag utan emla för hon var sjuk. Rätt roligt faktiskt och efter det var det hem då min syster kom med macdeonkan mat, sallad då! Sen stack jag hem till jessie där gummsi, apis och ewe också va. Vi kolla Idol, Step up 1&2. Vi sov över där. Och för att gå direkt över till Lördag så stack jag från jessie vid kanske tolvtiden. Hem och duscha och fixa till sig och lite så, sen så kom halsystern och det blev middag och lite så. Skulle egentligen träffade min älsklings-tede men det blidde inte så, men kanske ses imorgon !?!

I alla fall imorgon åker jag emla och någon som hon känner till danmark för att gå på ett informationsmöte om att jobba på kryssnig, exempel i Karibien eller så, strosar kanske runt där ett tag efter med men får se!

20 DECEMBER - till Angelica och julkonsert ! <3

Tillsammans är vi ett

Så har fått tillbaka min data du från lagningen men tror ni att den funkar normalt för det? Nej, såklart inte så jag håller på att få frispel här hemma. Så jag vill ha en ny data, gärna bärbar, en rosa en (: Men i alla fall gick bara i skola ntill halv tolv idag sen åkte jag hem och städa och lite så. Köpte faktiskt en övergo glass på preyssbyrån idag, ben and jerry cookie, åh as goood. Ska lägga mig och vila för sen ikväll så ska jag och emla till burlöv på rea på cubus. Handla lite kläder, men nu ska jag vila mig lite.

Hej så länge puss och kramis


Dans idag :)

None

Sitter i skolan
just nu vår samhällelektion ska strax börja och som jag skrev igårkväll så ska vi ha redovisning men vi har övertalat vår lärare att få göra det efter praktiken som vi ska ha i tre veckor så det är sjukt skönt för att jag har inte gjort den för att jag helt enkelt inte fattar och jag kan inte sitta och göra en redovisning om någonting jag inte fattar. Så de som känner sig förbereda ska få göra det idag. Men i alla fall så det är skönt att slippa det idag även om det skulle vara riktigt skönt att få det överstökat.

Men efter skolan så ska jag hem och sen ska jag sticka och dansa vid sjutiden latinmix vilket är riktigt roligt Sen blir det att slappa och imorgon har jag kundmottagning vilket är skönt förutom att jag ska göra hårförlägning.

Men nu börjar lektionen, ciaao people !


BLÄÄÄ

Åh gud vad jag är trött! Fast att det känns som om jag har sovit sjukt mycket denna helgen. I går så gjorde jag absolut ingenting utan låg typ i sängen till klockan var runt fyra då jag började bädda lite och fixade till rummet så att det inte såg helt för jävligt ut. Sen vi sjutiden så åkte jag hem till gitte och vi åt där sen hem igen och får ett samtal från dan vår tränare att han vill att jag ska spela imorgon, eller spela och spela sitta på bänken och det visste jag redan. Men följde med ändå för att hade ändå inget att göra, och det var roligt. Det var kval till division 2. Men tyvärr förlora vi med ett mål. Skulle egentligen äta middag hos pappa men det hann jag inte, var tvungen att åka hem och skriva på min redovisning som jag ska ha imorgon som jag inte fattar ett skit av, vet fan inte ens vad jag ska redovisa om. Har letat reda på fakta som jag "tror" jag ska ha men vet inte och får väll gå ut efter det, vill verkligen inte och funderar på att faktiskt skita i det men jag hoppas vi ska få lektionen på oss imorgon med eller att vi kan protestera fram det. Aaah får fett mycket panik, och jag hade hoppats vi sluppit en till sån lärare till i trean men nä man måste plågas ett år till. Suck suck ..


Nej får väll sticka ner och hämta lite godis och fortsätta med min äckliga redovisning!


Move your hips

Åh det känns som jag inte skrivit på några dagar nu, vet inte varför har haft fullt upp och nu när mamma är hemma igen så får jag inte datorn förren sent på kvällen så det känns inte som det finns tid till att hinna skriva alltid ! Men i alla fall i onsdags så hade vi bara mentorsdag på förmiddagen vi slutade redan halv ett. Efter det så föjde johanna med med mig hem och vi åkte till pappa hämtade film, gick till centrum fixa praktikplats och handla gottis. Sem efter det åkte vi hem til mig igen och krängde och såg film, hon sov här. Dagen efter fixade jag syster och christers dotter i skolan, sen blev det träning och pussycatdolls dance som är så jävla roligt. Igår så var det praktik och sen träffade jag älsklingarna. Idag blir det faktiskt myskväll och plugg tyvärr.

Let's dance darlings

RSS 2.0