This beat is sick!


Okej, riktigt längesedan man upptadera här känner jag.


Begravningen förra veckan var något utav det jobbigaste jag gjort men samtidigt var den så fridgull och fin. Vi håller ihop som en familj, jag älskar er. Kommer knappt ihåg vad jag gjort de senaste veckorna. Med jobbet flyter det på, visa dagar är det jätte segt medans de andra är det fullt upp. Men det är verkligen roligt! Ska in till skolan näst nästa vecka och hämta mina saker som jag har glömt där och krama om alla goa lärare man hade.

Just nu känner jag att jag vill börja på något nytt, eller inte något nytt men förändra lite. Och det tänker jag göra med. Men nog om det, hela helgen så ha la familj umgåts och jag har träffat mina töser hela helgen. Ni är jätte bäst och jag älskar er till tusen.

Har haft huset fullt idag då moster, mormor, morfar plus kusin och mina änglar har varit här, och lilla sammy då. Även syrran med pojkvän har varit här. Älskar när huset är fullt! Men just nu så har jag fått in något skit i min fot som väcker och jag antar det är en liten sten eller ngt konstigt som sitter där. Men men, den åker väll ut imorgon. Är ledig imorgon så ska ta sovmorgon och sen in till mammas jobb tror jag.

Ny telefon CHECK
Nytt hår?
Nya tänder?
Nya naglar?
Nytt jag?

Om tre veckor är det dans igen, och då blir jag hel.
Dans är livet ..

Puss / maddis ♥

Du är en ängel

Begravning imorgon
Kommer bli en jobbig dag!
tack för att jag har er familj och vänner

Allting men salongen har gått jätte bra och jag trivs som fisken i vattnet.
Imorgon är det även mina änglars födelsedag, älskar er.
På lördag är det både kalas och födelsedagsfest och på söndag är det dop.

/ maddis ♥

Salong Be Lövley!


Hola!

Igår var det allra första jobbedagen för mig och emla, riktigt roligt. Vi fick våra naglar vidgjorda, tack så jätte mycket. Slutade vid två så åkte jag direkt hem och la mig och tittade på Beyonces nya film Obsessed, jätte bra var den. Sen åkte jag in till malmöfestivalen med apisen och senare tvingade vi dit gummsi  med, moahaha. Så sjuka vi är! Träffade på jätte många och det var härligt och se er peps igen. Sen sov apisen över här.

Idag så var det sovmorgon och sen åkte jag till mammas jobb. Nu på kvällen så åkte jag med kusin in till festivalen och gick en runda, mysigt.

Imorgon är det jobb som gäller, wiho!

Puss / maddis ♥

There is a song ..

Gokväll!

Stannar hos kusinerna inatt med, har varit här hela dagen och bara degat och passat hunden. Har ätit Sushi idag med, mums. Och ska göra det imorgon med, haha faktiskt mormor som fråga om jag ville ha imorgon. Mammi kommwe och hämtar mig vid halv tio imorgon då jag och emla ska till salongen och beställa in alla saker, eller rättarsagt sjukt mycket saker. Sen är det Malmöfestivalen hela helgen antagligen :) Äta onyttig mat en hel vecka, usch men gott.

Ska antagligen snart gå och lägga mig
Godnatt / maddis ♥


Sushi, mums!

Nej, nu är klockan alldeles för mycket igen, fan också! Men aja!

Färgkursen i förgår gick väll helt okej, svårt med ett helt nytt färgmärke men får hoppas att man kommer in i det snabbt. Idag så var jag först på banken med pappa och fixa en massa saker, sen åkte jag till entré med tjejerna och snoka lite. Handla inget men åt sushi och drack en pina colada smoothie, mums! Kommer bli pank på fredag då vi ska köpa in alla saker och det kommer gå på ett antal tusen så kommer att vara lite bankrutt ett tag, blä. Skulle egentligen träffat malin innan men både orkade varken åka till varanndra i oxie och svedala och bussen slutar gå så tidigt så vi ska ses på södang istället och gå på malmöfestivalen. Så tog mitt pick och pack och åkte hem till kusinerna och ska sova här inatt. Passa mina prinsessor imorgon!

Godnatt / maddis ♥

This is the end



Varit hos kusinerna över helgen, ah vad jag älskar dem.


Strax kommer gummsi och hämtar upp mig och så åker vi till apis, har saknat dem nu en vecka. Men samtidigt har det hänt så mycket under tiden, bra och dåliga saker. Begravning nästa torsdag :'(. Sommarlovet är strax slut för min del då jag börjar jobba på lördag, ska in till salongen imorgon och få en färgkurs i det nya märket. 

Ha en bra kväll / maddis ♥

Vila i frid

Vila i frid Göran ♥

Saknaden är stor och livet är orättvist.
Tillsammans är vi starka och håller ihop
Vet att du nu finns i himmeln och har det bra där
men du lämnar en tom plats på jorden

Tack för allt
Vi älskar dig
... vi ses i paradiset

RSS 2.0