Pinky lady

Igårkväll så skulle josse firas med en middag. Som vanligt var jag över sen så kom typ när de andra nästan ätit upp, skit bra madeleine sofia boström. Men i alla fall det var en trevlig middag och vi skratta mycket. Emla kom dit typ när alla skulle åka in till stan, men hon får inte lov att gå ut av läkarna så jag var snäll och joina henne hemma hos henne och vi hade det mysigt med mycket skratt, hihi. Inte för att jag skulle ut egentligen, men vi hade det trevligt!

Hade sovmorgon idag men vaknade ändå tidigt. Sitter just nu och tittar på pussycatdolls maraton på tv, vet inte hur många gånger jag sett det men det är skojj. Mamma kom nyss hem med en rosa betty boop mysdräkt till mig som emla köpte nu i veckan. Så berätta för mamma att emla hade köpt den, och så klart så har hon nappat på det och köpte den till idag. Aw älskar dig! Ikväll ska jag antagligen träffa apis, hoppas det i alla fall om hon inte ska iväg. Emla fråga mig om jag ville följa med på maskeradfest ikväll. Hade varit sjukt roligt, så det är bäst för dig apis att du kan för annars dödar jag dig för att jag skippat den festen haha. Nej men annars blir det en mysiskväll istället!! Har faktiskt en del skolsaker jag har skjutit fram som skulle behöva göras.

Well, hörs senare / maddis ♥

Ngra bilder från igår


Jag, Camilla och Diddi


Jag och mina hjärtan

Tack för en trevlig kväll josse / maddis

Day off

Tagit en day off idag! Sovmorgon innan gummsi kom och jag klippte henne, hon vågade på sig en pannlugg faktiskt. Aw hon ser ut som en riktig liten söt bebis nu, hihi. Sen kom josse och jag slingade hennes hår, som blev fin fint. Efter det har jag legat och tittat på glamour och kom precis ut ur duschen. Om ngra timmar ska jag hem till josse på tjejmiddag och jag ligger och funderar på vad jag sa ha på mig. Tror det blir kjolen som jag fick av mormor i julklapp som jag inte använt än, för den är jätte fin. Så får hoppas det blir en trevlig kväll, hihi!

Puss / maddis ♥

I skolan!


Glamour är så bra !

Hejsvejs! Sitter i skolan nu och har precis gjort klart mitt färganalys arbete som vi hade nu på eftermiddagen. Det var lätt och roligt. Så nu är vi lediga i typ en timme innan vi ska samlas igen och gå igenom lite. Sen slutar jag och då ska jag hem och äta och ta en tupplur. Selcan hade glömt ta med sig foundation idag så jag kommer inte ha ngn foundation på hela helgen för min är slut, känns riktigt förjävligt faktiskt! :( men jag brukar alltid kunna fiffla ihop något.

Hörs sen / maddis ♥

Trött och trött

Ännu en onödig dag i skolan, vi hade bara en föreläsning med frisörmärkert Grazette och typ tvätta varanndras hår, totalt onödigt helt seriöst. Men vi gick bara till halv tolv och efter det så åkte jag och jojje till frisörexpo för jag skulle handla lite blekning och så. Sen åkte vi till barista för en fika med chai och kycklingsallad, mums. Tog bussen hem och sen blev jag körd till snutte. Gjorde slingor i hennes hår och det blev jätte fint, super!! Blev fastfood nu på kvällen.

Ska lägga mig tidigit idag med och jag mår faktiskt bättre idag som tur är .. imorgon så är det vanlig skoldag och efter det är det träning om jag hinner.

Magaluf 20 juni - vad som händer i magaluf, stannar i magaluf!?!

Godnatt / maddis ♥

Onödig dag

Var i skolan ända tills halv fyra utan att göra ett endast skit men våra lärare sa att vi kommer få kompensation eller vad det heter för detta så det hoppas jag att de håller. Mår lite bättre nu och det känns bra, men åkte inte och träna i alla fall :( ska lägga mig tidigt idag, redan vid tio för att jag tror jag behöver det. Imorgon slutar vi halv tolv och då ska jag till frisör expo och handla lite färg och sånt för att sen åka till svedala och färga snuttes hår eller bleka rättare sagt.

Godnatt / maddis ♥

Dagens ..



DAGENS KLÄDSEL:
Grön och vit mjukisdress
DAGENS SMINK: Bassminket plus eyeliner och mascara
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en slarvig toffs med ett svart band
DAGENS VILL HA: En rosa dator och kamera
DAGENS KÖP: Varm choklad
DAGENS LÅT: Dancing queen - från Mamma mia the movie såklart
DAGENS HUMÖR: Bra, faktiskt
DAGENS BEHOV: Dator
DAGENS BÄSTA: Skrattanfallet på bussen med emla
DAGENS SAKNAD: Mycket :'(
DAGENS DUMMASTE: Att gå till skolan
DAGENS FÖRVÅNING: Att jag ..

/ maddis ♥

En grå tisdag

Mådde inget vidare när man vaknade imorse men jag fick pallra mig upp till skolan för som sagt vi kan inte ha så mycket frånvaro från skolan. Men ångrar det nu som fan för vi har verkligen ingenting att göra i skolan. Det är regional skoltävling här idag och vi ska bara hjälpa till, vi har fått uppgifter men det är ingenting som behövs göras så vi gör ingenting bara sitter här med våra datorer. Så jag kunde verkligen ha stannat hemma idag pga hur jag mår. Får se om det blir någon träning ikväll, hoppas det!

I don't wanna talk if it makes you feel sad
And I understand
You've come to shake my hand
I apologize if it makes you feel bad
Seeing me so tense, no self-confidence
But you see,
the winner takes it all ..

Your smile, and the sound of your voice
And the way you see through me
Got a feeling, you give me no choice
But it means a lot to me
So I wanna know..
what's the name of the game?

Hörs ikväll, puss / maddis ♥


I hate this part

Ingen bra träning idag och nu ska jag lägga mig för maddis är inte okej ..

Feedback



Sovit helt konstigt inatt igen, vakna mitt i natten och trodde det var morgon sen så var mobilen helt konstig i morse. Vet helt ärligt inte vad som har hänt med mig när jag sover eller ska sova, det går inte ihop i alla fall.

Mådde inte så bra igår kväll så stängde av datan tidigt sen så la jag mig i sängen (sover fortfarande på pippi viset) och tittade på mamma mia återigen. Nu har vi börjat med religon på måndags morgnar, men så hade vi så tur att vi har eget arbete i eftermiddag på samhälle så man får lov att jobba hemma, jätte skönt. Ska till frisörexpo efter skolan med emla och jojje för att handla lite sen så är det hem. Ikväll är det träning i oxievångshallen!

Puss och kram / maddis ♥

Mamma mia

Jag är hellt "Mamma mia" besatt verkligen. Fan vad jag älskar filmen och musiken och allting. Har bett att mamma ska köpa skivan nu också så att jag kan lyssna på den dagligen, hiihi. Har umgåtts med snutte idag. Hittat skit mycket fina kläder och saker från Asos som jag vill beställa. Ska även färga snuttes hår på onsdag efter skolan för hon var tydligen inte nöjd med sån färgning senast så det ska vi rätta till, hihi.


Dancing queen


Slipping Through My Fingers


Amanda Seyfried och Meryl Streep


Super trouper


Meryl Streep


Dancing queen


Mamma mia the movie


Dancing queen


The winner takes it all


Our last summer


Mamma mia the Movie

/ maddis


Morning

Morgon igen och det är söndag! Sista dagen på helgen, usch. De brukar alltid vara sådana ångetsdagar men i och med vår klass förra terminen var lediga på måndag morgon så har det inte varit den ångetsen när man går och lägger sig på söndagkväll. Men nu ska vi börja en ny kurs, religon så det blir en helt vanlig skoldag, sjuktligt jobbigt.

Idag ska jag träffa snutte och vi ska umgås lite och ta det allmänt lungt! <3

Magaluf 20 juni - wihoooo ..
/ maddis ♥


Rolig dag

Klockan hade ställts på tidigt imorse så det var bara att kliva upp när en ringde vid kvart över sju imorse. Packade ihop alla mina skidsaker sen så kom carro och sanne och hämta upp mig, så hämta vi julle och tedelinis. Sen bar det av till Vallåsen! Har haft en underbart rolig dag med dessa töser och det är helt sjukt så mycket man skrattar och har kul när man åker skidor. Ska ju dit med skolan snart igen så det blir kul. Vi stannde till på max och åt på vägen hem, mums.

Emla ringde inna och sa hon satt och beställde resan, vad roligt! :)

Hoppas få bilderna och videosarna av sanne och julle sen ! / maddis ♥
Tedelinis, vet att du klara det och jag finns där för dig!

Tom på ord!

Vet inte vad jag ska skriva i ögonblicket, skriver om dagen snart ..


Skidåkning



Inatt har jag äntligen sovit bra!
Tror det är pga att jag nu i två nätter har legat på fel håll i sängen, alltså att jag ligger som pippi långstrump. Men det är alltid när jag känner att jag inte kan sova så brukar jag alltid vända mig om så somnar jag. Sen sover jag på en sidan tills det känns likdant där så bytar jag tillbaka osv. Lite konstig för man lov att vara?


Idag hade jag praktik mellan 10-17:30, vi fick sluta lite tidigare! Åkte hem och slängde mig framför tv:n för en timmes galmour. Sen så gjorde jag mig lite lätt i ordning och gick hem till emla och åkte med josse till camilla för att fira hennes födelsedag för att hon fyller år på söndag, grattis i förskott! Kom hem därifrån för en stund sen för att de ska ut sen och det orkar inte jag i och med jag ska upp tidigt imorgon för skidåkning som ser ut att bli av nu. Mammi köpte rosa underställ till mig idag jätte fint. Får hoppas det inte blåser lika mycket imorgon som det gjort idag, och det har till och med snöat inatt. Så det är riktigt kallt nu, men det är ändå kul för det betyder att det är mycket snö på vallåsen. Jag är inte värsta höjdare på skidåkning men kan ta mig nerför backen i alla fall, så får hoppas de andra inte är allt för grymma, hihi. Annars får jag köra solo dagen lång!

Puss och sov gott / maddis ♥


Bankande huvud

Sitter nergosad i min säng efter en lång skoldag. Kunde inte somna igårkväll heller för att jag tänker på så jävla mycket när jag går och lägger mig och får inte ut det ur huvudet heller, sjukt jobbigt! Men imorse kunde man sova en och en halvtimme längre för att syster körde oss och vid började inte förrens nio. Färgade systers hår på morgonen och det blev jätte fint. På eftermiddagen klippte jag lunden och stylade till hennes hår med lockar, super snyggt! Blev glad när mamma sa att hon kunde hämta mig, för jag har enorm huvudvärk och haft det sedan igårkväll och det är inte det roligaste att sätta sig på en knökad buss sen hem till Oxie. Mammi lagade god middag och jag ska snart ta en dusch och sen krypa ner i sängen och dricka varm choklad. Börjar inte förrens 10 imorgon då det är praktik, skönt!

Hörs sen / maddis ♥


En fin liten happy bild för att göra dagen bättre! Bild på mig och tede när vi firade min artonårsdag.

Behöver semester igen


Fika på barista jojje, tt och jag

Har inte kunnat sova inatt, la mig ändå vid halv tolv och sist jag titta på klockan var den halv 2 och sen helt plötsligt så ringde klockan, riktigt jobbigt. Vi hade modell med oss i skolan idag och amanda var min som jag gjorde en uppsättning på, fin fin! Gick bara till halv tolv idag, skulle egentligen handla lite saker i stan men sket i det och åkte hem med jojje. Har städat hela dagen och tror till och med jag slumrade till lite innan. Saknar dansen nu, och det är en hel sketen månad till det börjar igen, tråkigt. Imorgon har jag kundmottagning då jag ska färga syrran och klippa lunden, skönt. Efter det tror jag det är träning min är inte helt hundra.

På fredag ska man fira Camilla för hon fyller år på söndag. Men ska inte med ut för att dagen efter bär det antagligen av till Vallåsen med girlsen. På söndag ska jag träffa snutte!

Har suttit och letat efter danskurser utomlands hela kvällen, jag och emla vill så gärna åka till New york och plugga engelska och kombinera det med dans. Men blää där står man måste ha dansat i två år och på en måste man till och med ha ett rekommendationsbrev från sin danslärare. Men har hittat en kurs på Havannah i Kuba där man läser spanska, vill egentligen läsa engelska, men spanska kanske är roligt. Då man dansar typ två ggr om dagen och lär sig salsa, chacha, rumba, mambo osv .. sånna latinska danser. SKIT ROLIGT! Men det går runt 30000 med boende och sånt i 8 veckor, sen ska man ha fickpengar. Men fy fan vad roligt det skulle varit.

Ska antaglien boka resa med girlsen till helgen till älskade MAGALUF! femte gången gilt, hihi. Fast ett annat hotell denna gången, vill egentligen inte bo där utan på vårt underbara vista solhotell men det är mycket dyrare tyvärr, men det är helt perfekt och ligger i mitten av allting plus det är nära till stranden. Nu måste jag bara börja spara pengar för det kommer gå runt en 8000-10000 med mat och allting, men det fixar jag :D

20 JUNI MAGALUF
Nej nu är det godnatt / maddis ♥

Nya maddis



Idag har jag haft ännu en dag ledigt från skolan
, riktigt skönt. Imorgon så har vi bara en halvdag så jag slutar redan halv 12, och under lektionen ska vi bara ha modell och sånt göra en uppsättning. Efter skolan ska jag kanske in till stan för att handla lite saker till om jag ska åka skidor till helgen, men det är inte säkert.

Så vid två tiden idag åkte jag in till stan med jojje och emla där vi mötte upp tt på barista. Åt en god kycklingsallad och drack en chai latte, mums. Stack även in på gina tricot och inhandlade ett långt svart linne (det tredje på en månad efter som jag antingen glömt dem eller lånat ut dem så jag inte kan få tillbaka det), en ljusgrön stor tjock tröja, en rosa kofta och en mörkrosa tunika. Hade kunnat handla så mycket mer för där är riktigt fina saker nu, iiiiiiih! Efter det var det hem och klippe sara, jätte fint. Skulle egentligen träna idag men kände njääääee i hela min kropp så jag stannade hemma.

Ska skriva lite loggböcker strax och ska försöka skriva lite på mitt cv med för jag måste verkligen skaffa mig ett jobb nu så jag kan få pengar till resor och allt vad det heter. Men är så jävla blyg när det gäller sånt och tycker det är jätte jobbigt att behöva gå in och lämna cv överallt för det känns som om man är så jävla påflugen. Men får övervinna mig själv för att jag ska bli stark och jag känner faktiskt att jag blir bättre och bättre hela tiden för jag är fan arton år nu, vadfan? Så från och med idag måste jag skärpa mig och våga göra saker och inte bara mesa mig, YEEAH!! se hur länge det håller, haha

Nu ska jag käka gottigheter / maddis ♥

Agressiva dagen

Har haft studiedag idag, riktigt skönt. Var meningen att jag skulle in till stan med jojje och emla imorse för frukost och shopping men blev inte av pga jojje sov förlänge. Men vi ska in imorgon i stället för vi har studiedag då med. Så har varit hemma, städat, ätit mig tjock och tränat i oxievångshallen.

Nu sitter jag här sjukt irriterad av olika anledning, gash vad jag hatar att vara det! Skulle varit jävligt skönt att spela paintboll eller slå sönder något nu som man kan få ut all sin ilska, aaaaaaaaaaaaaaaaah ..

Längtar bara tills dansen börjar igen då jag ska dansa ihjäl mig verkligen
/ maddis ♥

Laaa laaa ..

Sitter här och smaskar i mig min över stora chokladbolle som jag fick av sunshine i fredags. Då menar jag faktiskt att den var skit stor och har tagit omgångar att äta upp, hihi. Skulle egentligen slingat josses hår men det blev inte av, men ska kanske hem till apis sen och planera resor även om jag inte vet hur det blir på den fronter.

Väntar på alla bilder sen i fredags / maddis ♥


Partajmiddag


Åh herregud vad trött jag är, tror aldrig jag har varit så trött i hela mitt liv. Med tanke på att jag la mig fem i natt och sen varit och spelat fotbollscup. Snacka om att dö iförtid haha..

Igår så åkte jag hem till pappi på morgonen för att bränna skivor till kvällen. Åt även frukost där och sen så gick jag till praktiken. Gjorde vi mitt hår, klippte hille och lite så. Som tur var så fick vi sluta tidigare så jag hann hem och hjälpa mamma och fixa massa saker. Sen kom alla älskade vänner och jag fick världens finaste presenter, tack så jätte mycket! Vi hade roligt hela kvällen särskilt när vi pratade minnen, så mycket jag skratta att jag har kramp i min mage idag. Sen åkte vi ngra stycken vidare till buddha som faktiskt var tråkigt och fy fan vilka människor det finns, idioter! Släckte lampan klockan fem, peace!

Sov ända till ett då challe kom och hämtade sina saker. Åt frukost och lite så innan mamma körde mig till klågerup för att vi skulle spela tösacupen. Så visar det sig att vi är sju spelare varav stackars jullan har feber och är sjuk så hon är en halv avbytare. Mm det var ju jävligt bra tänkte jag! Och sen säger någon att de har tagit med 15 spelare upp till sm i göteborg, FEMTON? Det är för fan tio avbytare. Asså jag fattar inte vad våra tränare tänker med, helt sjukt. Orka att de har 10 avbytare medan vi har typ 1½ ? !?!? HALLLÅ, vad tänker ni med? Är så fruktansvärt trött på det nu och det är bara en massa skit. Är fan inte konstigt man tröttnar. Får ju jävlar i det hoppas att alla 15 spelare i gbg kom till använding! Men i alla fall hade kick i första matchen och vi spela jävligt bra. Men vår målvakt blir utvisad och en spelare skadad. Och vi spelade med tre spelare? Ändå gör vi två mål under den tiden och spelar skit braaaaaa! Förlorade med 5-3 eller ngt men vi spelade bra trots inga avbytare och målvakt. Andra matchen var det meningen vi skulle möta lund men helt plötsligt hade uppåkra hoppat in för dem, och sanne fick inte spela och emma var skadad. Ändå ställde emma upp som målvakt så vi hade en avbytare. Vi spela bra men kanske förlora med 3-1 och det var jag som gjorde målet :D haha det var riktigt längesedan! Men uppåkra är ett sjukt bra lag och vi spelade bra mot dem trots läget. Stannade kvar och såg en annan match, asså omg sånna personer och lag det finns! Asså helt ärligt, TAST PÅ ER!!!

Men men .. så nu är jag skit trött och ska inte lägga mig sent idag! Vill ha bilderna från igår men de lär jag inte få idag, men de kommer. Tack än en gång allesammans, älskar er och ni är världsbäst!

Hörs sen / maddis ♥

Längtar tills imorgon

Just nu sitter jag i skolan i den övre salongen vid manikyrbordet med min data. Vår grupp har egen hår vård idag vilket menas med att vi får göra vad vi vill. Jag var inte sugen på att färga mitt hår eller något för det kan bli fel med min hårförlgning så jag satte mig imorse och målade mina naglar som jag måste fylla på snart. Så nu har jag typ en matt rosa med sjukt mycket glitter i på mina naglar. Har varit kaos i skolan idag, bläää men vill inte skriva om det nu!

Efter skolan ska jag möta pappa för vi ska till banken för att jag ska få min 18-års present. Sen ska jag träffa mamma för att vi ska handla allting till imorgon och sådär. Ska egentligen handla biljetter till buddha imorgon men vi får se hur det blir med det. Det är inte så att jag måste gå ut imorgon men det hade varit kul, men vem vet vi kanske har skit roligt hemma så vi inte vill gå ut.

Men längtar tills imorgon i alla fall
Skriver mer sen pusshjärta / maddis ♥


Vintertiden över?

Vakna imorse av att jag fick mess från jojje att hon kunde hämta upp mig och emla på vägen. Skit bra tänkte jag och somnade om en timme till. Sen ringer hon och säger att hon inte är hos mig förrens halv 9 och det är liksom då vi börjar, hah tönt. Men vi hämta upp emma med så var vi på skolan 9, en halvtimme försenade. SKIT BRA! Hade även projektmöte med camilla idag och det var skit skönt. Att allt som hänt i skolan kanske inte är sant? Vem fan ska man lita på? Hur fan kan man svika sina elever så?

Sen så åkte jag emla och jojje till storgatan och jag handlade en tröja på gina tricot och en chai från wayne's, mums. Sen hem till ljuva oxie och jag somna i typ 2-3 timmar. Sen har det varit tv och tacos ätande. Ska sätta mig och planera lite inför fredagen nu.

Åh kan inte sluta lyssna på låtarna från avslutningsshowen! :)
Godnatt / maddis ♥

Sjukt irriterande

Sjukt onödigt att jag behövde stiga upp så tidigt imorse för att gå till skolan för när vi väl kommer dit så säger de att vi inte behöver vara i skolan men att vi ska ta närvaro. Men hallå? Men som tur var fick man skjuts av jojje till skolan, det är skönt i alla fall och hon är så snäll, hihi!! Efter skolan så körde jojje mig till utbildningsförvaltningen för att jag skulle hämta mitt busskort. Sen mötte jag upp henne, malin och tt på barista för en liten förmiddagsfika.

Smakade deras chai latte och även den slår espresso house chai latte. Efter det så körde jag och jojje och hämta upp emla. Vi åkte hem till henne och hade lite mys med film och sådär. Sen hem och tittade på tv och sen tog jag bussen till fotbollsträningen.

Asså det är sjukt tråkig att man ska behöva bli på så jävla dåligt humör varenda gång vi tränar? Det är inte kul längre och jag blir ledsen när jag tänker på det att fotboll inte är lika roligt för mig längre. Men blev kallad till cup lördag, är egentligen inte sugen i och med det är min middag dagen innan men det får funka, tycker om inomhusfotboll ju!

Sitter och funderar på om jag ska gå en intensivkurs med dansen är riktigt sugen. Annars så är det inget dansade förrens om typ 5 veckor, det tror jag inte jag klarar hihi ..

Nej nu ska jag titta klart på scrubs sen är det godnatt / maddis ♥

WIII vilken shoooow

Åh vilken underbar sjukt rolig helg jag har haft, bästa någonsin.  Den har bestått av dans dans dans och åter dans. Fy fan vad jag älskar det och vi hade två grymma shower igår, även om den sista gick som bäst men så brukar det alltid vara :D Bara längtar tills man kan köpa dvd:n så att man kan se sig själv, hihi :)

Fredag: Idag var jag och emla på praktik till klockan fyra sen fick vi gå för att vi skulle vara på dansstudion klockan fem. Där var vi ända till halv elva för att köra lite genrep och testa kläder och sådära, skit roligt. Åkte med snutte hem sen!

Lördag: Idag var min födelsedag och morgonen började med att mamma och christer kom upp och sjöng för mig när jag redan hade vaknat haha (a). Av de fick jag en rosa ipod, pengar till dansskor och lite så, jätte fina smycken och underkläder. När det senare var frukost så när jag kom ner stod emla där för att överraska mig och tro mig jag var överradskad. Av henne fick jag en rosa fin munk med arton ljus i, hihi så söt plus ett rosa nattlinne, åh vad jag älskar dej. Sen så hände det värsta min TRIPPELTÅNG gick sönder när jag redan lockat halva håret, skit bra verkligen haha. Så kunde inte sätta i mitt löshår men det fick funka ändå. Sen så körde mammi mig, emla, natha och tess till palladium. Då vi hade genrep mellan 12-22:30 åh så roligt det är, men haha alla ombyten var faktiskt jobbig, särskilt samba dräkten. Men det gick bra men jag var inte i säng förrens vid halv två.

Söndag: Gick upp tidigt för vi skulle vara på Palladium klockan 10. Hade ett genrep innan första showen klockan ett skulle börja. Tro ni inte det värsta händer att mina LATIN SKOR går sönder? Klackan gick av !!!!! Fick panik men som tur va så fick jag låna min dansslärare Bella's skor, haha men snacka om att jag fick panik där ett tag. Jag dansade i två pussycat dolls danser, en salsa och en samba. Salsan gick skit men de andra gick ändå bra. Efter showen så var det lunch och jag gick med snutte, lina och martina till bk och åt. Sen var det dags för nästa show och den gick så mycket bättre, verkligen tur jag kunde dansa i klackarna för de var smala haha. Men så sjukt roligt det var och vilken eneergi alla hade. Efteråt så krama jag om alla som varit där på andra showen, familj och tede och de hihih :D Sen så gick Bella blomma av oss som ett tack för hur hårt hon jobbat. När vi kom backstage så hade alla sån power och var speedade så vi ställde oss och sjöng allt möjligt. Sen frågade Bella om det var någon som fyllde år idag eller igår, så skriker såklart emla att jag fyllt år så började alla sjunga för mig typ sådär 100 pers. Omg så generad jag blev jag klarar inte sånt när alla blickar är riktade mot mig på det sättet hhaah. Så ingen gratulerarsång ska sjungas för mig på fredag :D Efter det så tog en fotograf en massa bilder på oss när alla hade sina showkläder på sig, samba för sig, pussycatdolls för sig osv. Så de fottona kommer vi få senare :) Men fan vilken grym shooow iiiiiiiiiih skulle kunna göra det hundra gånger. Åh så fin min samba dräkt var knal rosa, power. Åh Nathalie gav mig en ros med för att jag räddat henne på salsan haha, aw så söt hon är.

VÄRLDENS BÄSTA HELG OCH NU PÅ FREDAG SKA BLI SÅ KUL ROLIG

Tack alla som varit så underbara denna helg och tack till Bella och Dansakademi som är så grymt bra, och helt klart bäst. Längtar tills nästa termin då man ska dansa loss ..

Go kväll / maddis ♥


Jag i samba dräkt

Arton bast snart



Sitter här och proppar i mig lite choklad,
fy på mig. Mitt nyårslöfte är att jag ska börja äta nyttigare och inte slänga i mig massa skit och jag är faktiskt inte sån längre som äter värsta onyttigt hela tiden längre, vilket är bra. Men jag ska bli ännu bättre och nu särskilt när jag ska börja dansa som en dåre så man kan få en snyggare bodyshape.

Idag hade vi fotbollsmöte på klubben. Det känns verkligen jätte jobbigt att den gnista på i fotbollen jag hade för några månader sedan har slocknat lite. Känns jätte jobbigt. Jag kommer inte träna lika fullt denna termin som jag gjort innan pga dansen, körtkort och gesället. Tyvärr är det fotbollen som kommer gå i andra hand vilket är sjukt tråkigt. Men jag kommer försöka träna minst två gånger i veckan, jag menar absolut inte att jag vill sluta på fotbollen för det är ett utav det bästa jag vet plus att skulle aldrig kunna mina underbara vänner jag har där. Men hade laget splittrats hade jag slutat. Det är pga laget jag fortfarande spelar även fast jag tycker det är super roligt är det ingen fotbollskarriär jag är ute efter. Men hoppas ändå fotbollen ska gå bra i vår och fick även reda på att vi ska ha träningsläger i april, det är lätt något utav det bästa som finns. Fotboll plus världens bästa lag? Nej, det kan inte bli bättre!

Nu över till något helt annat! Jag fyller fan ta mig arton år på lördag? Det är helt sjukt att jag för några månder sa att det var två månader kvar och bla bla bla .. men ska inte fira min artonårsdag på lördag pga att vi har genrep på palladium mellan 12-21 med dansen så är det inte lönt att gå ut plus att vi ska vara där igen klockan 10 dagen efter. Och jag vill verkligen vara pigg och se fräsch ut när man ska uppträda inför 600 pers. Nej utan jag ska fira min dag nästa vecka med alla mina underbara vänner som jag hoppas alla kan komma. Ni är bäst!!!!

Nej nu ska jag ringa emla för att höra hur vi ska göra imorgon! Har först praktik och sen är det dans mellan 17-22.
Godnatt / maddis ♥

Skolstart!

Då är skolan igång igen och det känns förjävligt även om vi har sportlov snart igen. Idag började vi skolan vanlig tid och fick reda på att vi fått tre nya lärare. Fy fan vad jag hatar dem vi har ingen lärare kvar sen ettan eller tvåan, känns skit jobbigt även om vi bara hade två st. Blir så jävla trött på den fricking skolan ..

I alla fall efter det så åkte jag upp i stan och mötte snutte för vi skulle handla dansskor, tror ni inte butiken har stängt på onsdagar? AHH blir så arg så jag måste stressa dit där på min lunch imorgon, hur jag ska hinna?! men måste får komma försent då. Sen så käka vi macedonkan och jag handlade lite smått gott till dansen. Har fortfarande ett rött linne och strumpebyxor kvar. Även kanske ett par shorts om jag inte kan få ihop det, får inga gummsi och apis sen och höra om de har något.

Sen åkte vi till dansakademin och hade dansträning, stannade även kvar en timme och övade. Sen kom mamma och syster och hämtade mig för de hade handlat sushi. Jag blir bättre och bättre på att äta det.

Imorgon är det skola, stan, fotboll och sola! / maddis ♥

Pappis är sjuk

Ja egentigen skulle jag sitta i baltiskan nu och titta på skånecupsfinalerna eller vart i stan men pappa ringde imorse och sa att han inte mådde så bra så det blev en lång sovmorgon. Tänkte egentligen åka upp till stan för att handla de sista danskläderna men orkade inte plus att jag ska träffa malin imorgon ändå, hon börjar inte förrens på måndag, vilken jävel. De där svedalaborna har tur de! Så jag har legat och tittat på mamma mia som är så jävla bra, garvar ihjäl mig till vissa scener. Nej så idag ska jag verkligen göra skolarbete, har hela dagen på mig.

Ska upp och sola sen så man blir brun till söndag
/ maddis ♥

Friiiiiick ..!!

Sitter här och kollar på Scrubs, det blev macedonkan mat idag. Det gick bra på dansen idag och jag börjar få riktig kläm på det nu. Det enda som oroar mig är att jag ska visa upp mig i en samba dräkt. Man har ju inte direkt en skönhet till kropp men äsch whatever får väll ta det och göra det bästa ur situationen, kunde varit värre. Imorgon så hämtar pappa mig vid halv elva för vi ska kolla på skånecupsfinalerna, sen ska jag fråga hon om vi kan åka till en dansshop och handla mina latinskor för att det sägs att de har bra skor där, har de inte de så får jag köpa de på dansskolan. Har en dansträning kvar på onsdag, sen är det dans fredag, lördag och söndag lång och det kommer att bli så roligt. Måste bara fixa klart alla kläder, hade tänkt göra det imorgon men så ringde pappa så får försöka ta det på onsdag efter skolan. Skulle ha skrivit skolsaker idag men orkade inte så får verkligen ta itu med det imorgon.

Godnatt / maddis ♥

They are gone

Åh nu är huset så tomt .. :'(

Sov länge idag med, riktigt skönt. Nu har kusinerna åkt och jag kommer sakna de riktigt mycket och deras lilla chihuahua som sovit med mig varje natt. Men förhoppningsvis så ses vi snart igen. Har precis ätit frukost, kanske lite onyttig haha. Pappa ringde innan och fråga om jag vill med till baltiskan imorgon och se skånecupsfinalerna och såklart tackade jag ja, för det är vår årlig tradition. Efter det så måste jag upp i stan och handla resten av kläderna till dansen.


Jag och jojje i skolan

Men nu ska jag sätta mig och skriva lite på skolsaker sen ska jag till dansen vid sextiden.
/ maddis ♥

I'm done so done

Äntligen hade jag en sovmorgon idag och vaknade inte förrens vid halv 12, jätte skönt. Det blev en god frukost innan jag stack till dansen vid fyratiden. Det är helt sjukt så jobbigt det är att dansa samba, man blir helt schvettig minsann. Köpte inte skorna idag heller för det är malin som skjuter upp på det hela tiden, haha. Men imorgon, då ska man hem och öva arr dansa i klackar hela natten. Imorgon är det lite skolarbete som måste göras innan jag ska till dansen klockan sex. Kusinerna åker hem imorgon, buuhu men hoppas det inte tar lång tid innan de kommer tillbaka för de ska antagligen flytta hit :)

God natt och sov gott / maddis ♥


En lång dag

Började med att jag gick upp typ 8 imorse för att börja göra mig i ordning för skulle träffa malin i stan vid tio. Men blev försenad så var där en halvtimme efter. Vi handlade resten av kjolarna och sen gick vi till dansakademi för vi hade dansträning mellan 12-15. Efter det så stannade vi kvar för att öva salsan och lite så. Blev även movietime. Sen mellan 19-22 så hade vi lite salsa till men mest samba. Så nu är jag helt död i kroppen och mina fötter värker sjukt mycket. Imorgon ska jag ha riktigt lång sov morgon och sen är det dans mellan 16-19:30 igen och imorgon ska jag även köpa salsaskor, usch det är dyra men får pengar av mormor som 18 årspresent. För fan jag fyller år om en vecka och hur ska jag fira min artonårsdag? Jo, ska va på palladium mellan 12-21 typ för genrep. Men ska fira den ordentlig helgen efter med en middag för tjejerna. Fan skolan börjar snart, usch usch :(


Movietime



/ maddis ♥

Nyårsbilderna



Tack så mycket challis, hade helt sjukt roligt.
Våra minne är lättans bäst, älskar dej / maddis ♥

Bilder från mobil


Maya, jag och Melitta


Raketer


Gott nytt år, hihi

I love to dance

Klockan ringde vid tio idag och vi hade träningsmatcher mellan 11-14 i kirseberg mot backarna. Gick inget vidare för mig. Hostan tar kål på mig men ska ju inte skylla på det, kan helt enkelt inte spela fotboll längre. Tror jag missat för mycket, det känns som det i alla fall. Men får väll se hur det blir! Efter det hämtade mamma mig och släppte av mig i stan då jag handlade lite danskläder till showen tillsammans med malin. Kommer bli översnyggt. Nu sitter jag här nerstoppad i fåtöljen med täcke, dator och film och en sovande sammy i knäet, hihi kan det bli mysigare?!

Imorgon blir det en lång dag. Klockan 10 ska jag träffa malin i stan för att handla resten av kläderna. Sen blir det vidare till dansakademi då det är dansträning mellan 12-15. Sen handla dansskor och äta oss tjocka. Sen återigen dansträning mellan 19-22.

Har fortfarande inte fått nyårsbilderna, tråkigt :(  / maddis ♥

Årssammanfattning av 2008



Januari

Firandet av det nya året vart hos malin och vi hade riktigt roligt. Jag fyllde 17 år och fick mest en massa frisörprylar kommer jag ihåg, hihi. Även denna månad jag och tim började ses som mer än bara vänner och det kändes riktigt bra.

Februari
Tim och jag blev tillsammans på alla hjärtans dag. Gummsi hade en riktigt rolig födelsedagsfest. Tjejerna och jag fotades på The studio i malmö, fina kort. Började prata mer med folk från laget. Vi hade träningsmatcher på grus.

Mars
Min benhinneinflamation började och jag blev nära med folk från laget. Älskade verkligen fotbollen vid detta laget med kunde inte spela så mycket pga av mina ben. Ridningen tog lidande även gjorde Öru. Kändes så mycket av min tid gick just till skola, fotboll, vänner och pojkvän.

April
Ingen fotboll och ingen ridning. Sjukgymnast. Tim och jag hade inte det bra, men försökte igen. Mycket jobb i skolan inför vår stora visning i maj. Hade klydd med lärarna och jag mådde inte så bra när jag väl gick i skolan. Fick nya vänner för livet!


Maj

Frisörvisning i skolan. Fuskade med mina ben och började spela som vanligt med struntade ridningen. Fick damp på skolan och ville försvinna där ifrån. Hade riktigt roligt med vänner. Tror Pärontrampebåt?! Maddis goes blond

Juni
Studenter. Älskade Magaluf resan. Nästan tornado. Midsommar i Svedala. Tappade kontakten med vissa vänner. Emla åkte till USA. Sommarjobbade. Sol och bad! Tim och jag gjorde slut, fungerade bättre som vänner.

Juli
Hemligheter avslöjdes. Åkte till tyskland till mina kusiner i två veckor, ville stanna där. Gummsis och mina kvällar. Tappade kontakten mer med vissa. Klagshamn. Tjejmiddag. Sommarjobba. HADE SJUKT SKOJJ! Mopedfärdar. Uppehåll i fotbollen. Skateholm.

Augusti
Melle till Italien. Sommarjobb. Stranden. Fotbollen startade. Bröllop. Emlas och Måsen födelsedagsfest. Skolstart. Liseberg med fotbollstjejer.

September
Bo med Emla i två veckor. Dansen starta Latinmix och Pussycat Dolls. Planerandet till luciashow startade. Allvar i skolan och nya lärare. Fotbollen gick inget vidare. Köpte inlägg så slipper ha ont i benen.

Oktober
Dansen pågick. Gesället i skolan. Mycket praktik. Fotboll. Planera luciashow. Maddis goes redhead

November
Tror lagfest och utmaningarnashus? Inomhusfotboll. Mysiga höstkvällar. Sjukt stressig månad med luciashowen

December
Luciashow. Skolaavslutning. Kusinerna kom till Sverige. Julkonsert på Cirkus. Södertälje och Stockholm. Julafton. Slut på dansterminen och börja på Intensiv dansträning. Fotbollen blev lidande pga luciashow. Mådde dåligt ända tills allt var över. Inga julkänslor. Kaos nyår. Fina klappisar. Jordskalv i Skåne


Blev en liten sammanfattning av året. Tror faktiskt att det varit ett rätt så bra år då jag funnit mig i många saker. Exempel äntligen börjat dansa som jag verkligen älskar. Träffat många nya vänner som exempel från laget som kommit mig väldigt nära men även andra vilket jag är sjukt glad över. Men har tappat någon vän med som inte är så kul, men kommit vänner nära som jag kanske tappat lite innan. Vårterminen var jobbig pga min benhinneinflamation och det var jobbigt  i skolan mest med lärare. Sommaren var faktiskt sjukt bra och jag hade riktigt kul med alla vänner. Hade en sjukt roligt tid i tyskland och magaluf, även om när jag var på mallis hade jag hemlängtan. Hösten har ändå varit rolig pga dansen och stallet men jobbig. Stallet tog sjukt mycket tid och det kändes som om jag skulle gå under. Men jag fixade tack vare alla mina älskade vänner som jag har och älskar högt. Det känns skönt att luciashowen och det är över, men nu ska jag bara klura ut hur jag ska göra med ÖRU? Älskar det sjukt mycket men hinner inte för det blir mycket dans och skola nästa termin. Får hoppas inte fotbollen blir lidande :/!

Men känns som om 2009 kommer bli ett fartfyllt år med studenten, gesället och allting!

God fortsättning / maddis ♥


Från bra till kaos

Vad hände igår egentligen, eller inatt om vi säger så, haha? Kvällen började riktigt bra med en sjukt rolig middag hemma hos challe. Det var sjukt längesedan jag skrattade så jävla mycket, det var riktigt roligt. Sen åkte jag och kusin vidare in till malmö då vi gick på partaj hos någon och gumslums var med där. Men det blev kaos och det slutade med att jag och kusin tog taxi hem igen och firade tolvslaget hemma. Skulle vidare med det blev mer kaos och satt fan och orade mig i två timmar på en viss jävla person, din jävel!!! Men det slutade gott och det blev et roligt telefonsamtal, haha din råtta. Så det blev sovmorgon idag och nu sitter jag hos mormor och precis ätit middag, ska börja göra mig i ordning snart för ska dansa sen i tre timmar, puuuuuuuh!! Imorgon är det stan och fotboll som gäller.

Ska sammanfatta 2008 ikväll / maddis ♥
Bilder kommer från igår med ..


RSS 2.0