Magaluf 2009





DE LÅTAR SOM ALLTID KOMMER PÅMINNAS OM MALLIS!!

Fy fan vilken bra vecka det har varit, med underbara tjejer.
Saknar det redan och er, fy fan vad roligt vi hade.
Återresa nästa sommar eller kanske till och med senare i sommar
ÄLSKAR ER





Puss /
maddis

Love Vitamin Wells!

I fredags så var mina tjejer här och vi hade det riktigt roligt, äkta oss känsla. Liksom flumma runt, skratta sönder oss, sätta på film som vi sedan glömmer bort av allt snacka, god maut, dansar loss i köket och såklart bombar oss i min säng och på madrasser när det finns andra sängar i ett tomt hus. Love you girls!

I lördags blev det lite girlytime med emsche och vi körde till entré, åh så mycket jag hitta. BUT köpte inget, förutom en jätte fin sparkle topp, oh yes i love sparkle, plus jag handla vitamin wells, my favourit och jag är beroende! sen handlade vi med oss sushi till Bo01 och lekte lite fottomodeller. Åkte och handla glass sen drog vi en sväng till melle-hjärtat som hade inflyttningsfest, trevligt. Åkte hem tidigt hade ont i halsen. Apis följde med hem och vi slappa lite med pizza och sådär.

I söndags hämta emschegumman upp mig och vi åkte till mobilia för att hon skulle fixa lite saker. Åkte vidare till dansstudion och dansa salsa, striptease och yoga. Och yogan skulle jag aldrig gjort, jag har varit lite småförkyld på sistoende och efter yogan blomma det ut riktigt, damn it! men tur att det kom nu innan magaluf på lördag.

I måndags blev det först jobb och sen stack jag och dansa, poledancing och streetdance. Tog det lugnt med min förkylning, men ångrar att jag inte skippa dansen helt ändå.

Idag så fick jag ledigt från jobb! Tog bussen med emla in till pågen för att hämta bil, sen körde vi till skolan för att träffa alla och hämta våra datorer. Roligt att träffa dem som va där, miss you guys. Åh har ångest över skolan, blä. Efter det åkte vi upp till stan, köpte en sallad på Café 2000 och mötte upp natha och alex. Drog oss till arbetsförmedlingen för att ta reda på om kryssningar, fick inte så mkt info mer än massor med länkar som vi ska kolla upp. Har redan hittat Disney cruise line som verkar skit roligt. Men ska kolla igenom alla! bästis körde mig hem, puss. Har legat hela dan i sängen med att programmera min data och en massa nu när vi fått dem igen. Skippade dansen idag för att försöka bli frisk.

Imorgon är det jobb, shopping på nova med älskade mammi inför resan och lite så, ska börja packa lite. Men kommer nog inte göra det, packar inte förrens sista dagen! (a)

Puss / maddis ♥


Studentveckan 1 juni

Måndag 1 juni
Var det statsvandring i stan med disneyutklädnad. Jag hade inte tänkt ut ngt speciellt så tog på mig en liknande mimmi pigg outfit på morgonen, usch så hemsk jag såg ut. Vi samlades på gustav och blev indelade i grupper, fick ett papper med en massa frågor om olika saker vi skulle gå till i malmö och en massa sneakfrågor om lärarna, haha ball! Men blev lite kaos så det slutade med att vi satte oss på espresso house och tillsist så körde jag, tt, emla och jojje hem till tt i bunkelfo för hon skulle hämta kläder till kvällen och vi passade på att klappa hennes nyfödda kattungar, hiih. Körde hem till oxie och köpte pizza, sen hem till emla och kränga den. Åkte hem och gjorde mig i ordning, för det var dags för lärarmiddag på kvällen. Riktig äcklig mat, men alla var så fina. Drog till möllan sen med en massa, riktigt jävla roligt. Satte oss på Nyhav. Vi drog sedan vidare till Etagé, och på vägen dit så gick vi en as stor klunga och sjöng massa, studentsånger. Så jävla underbart! Shakea loss på Etagé men till sist svek mina fötter mig med en massa skoskav så jag och emla och tina tog taxi. En riktig lyckad kväll förutom att min fina klänning förstördes med emlas klumpighet med mat, en klumpig människa med öl, och en jävla spik i väggen som slet av mig ett axelband, men förutom detta så vill jag bara uppleva denna dag om och om igen.






Fler bilder på bdb eller facebook! :)
/ maddis ♥


Salsakungen, aight? :)

Yes internetet funkar igen!
Väntar på att mina tösor ska komma, så ska vi laga middag :)

Puss&kram / maddis ♥

Studentandan

Herregudans vad jag är trött, vad är detta?

Kanske för att jag lägger mig så jävla sent och faktiskt går upp tidigt för att jobba plus att jag hittar energin till att dansa loss på eftermiddagen/kvällen. Har börjat träna pole dancing nu, och det är riktigt roligt men fan vilken träningsvärk jag har i armarna och hela kroppen. Men det är bara positivt!

Tänkte skriva om studenten och hela den veckan, men orkar inte skriva långt inlägg nu för jag ska gå och duscha sen ska jag krypa ner i sängen faktiskt. Men kan skriva i alla fall att det var en jävligt underbar vecka och jag trodde jag skulle grina sönder på själva studentdagen men var så jävla glad och lycklig och helt hög på studentandan. Grät inte förrens jag kom hem på natten vid 2-3 tiden då släppte verkligen allting, och jag grät mig typ till söms. Har fortfarande ångest och saknar min skönheten som fan men det ska bli kul att komma tillbaka till skolan på tisdag och träffa ngra stycken i alla fall.

Kommer antagligen inte ha dator förrens näst vecka :( för vårt jädrans internet fungerar inte, vet inte varför.
Förresten har jag hittat mobilen nu som jag ska uppgradera min mobil från, sen nästan likadan ut men modernare. Fan vilken tur att jag väntade, yesbox!

Men i alla fall! ska duscha nu och så. Får se när jag hinner skriva igen.
Men godnatt och puss / maddis ♥

Student, fy fan vad vi är bra!



Helt jävla fricking underbar vecka, fan vad den var bra
.
Student för Skönheten 4 juni, helt oförglömligt.

Skriver mer om det imorgon
Puss / maddis ♥

RSS 2.0