Dancing with stars

Jag är verkligen jätte dålig, har skrivit flera gånger att jag ska göra klart mitt religonsarbete men har aldrig gjort det, men måste göra det idag plus att det är skit bra på tv idag, älskar tisdagstv:n.

I alla fall på dansen har vi fått ny danslärare i pcd och striptease, både roligt och bra. Hon heter Rihanna och kommer från australien, jätte duktig. Hon har varit med i typ dancing with the stars och sådant. Men kommer sakna bella på de klasserna även om jag har henne i andra klasser. Men men .. :)

Hörs senareför nu ska jag stretcha mig vigare, haha / maddis ♥

Back in school

In school again! Sitter på relgionslektionen och vi jobbar med ett arbete om indien och hindhuismen eller hur det stavas, jätte intressant. I eftermiddag har vi bara en föreläsning om samhällen, tror den är slut redan vid halv tre och eftersom vi stannade kvar på rättegången typ en timme extra så är vi värda det, hihi.

Efter skolan är det hem och käka lite sen vidare till älskade dansen; Afropowerdance, latinmix och pcd redskap idag, juppjupp.

Men hörs kanske senare, puss och kram / maddis ♥

Videoklipp



En sammanfattningsvideo av vår dans avslutningsshow på Malmö Dansakademi i januari

Balettprinsessa


Duktiga lilla maya i danssalen

Gäsp och åter gäsp! Är faktiskt en aning trött, hade satt klockan på nio imorse för att jag skulle hinna duscha innan vi skulle iväg till mammis jobb. Men om sagt hade mammi glömt ställa om klockan till sommartid, naturligtvis så vi försov oss, men hann duscha ändå för den superwoman jag är. Iväg till mammis jobb och åt en sjukt god frukost sen blev det lite workiworki. Sen körde mammi mig till symässan för att jag skulle möta upp mormor för att vi skulle kolla efter tyg till min och emlas studentklänningar, men vi hittade ingenting. Så vi gick hem till mormor och tog bilen och körde iväg till Stoff&Stil för att titta lite där. Och YES vi hittade allting vi behövde, vitt tyg till båda mig och emla, vitt spetstyg till mig, rosa tyg till mig och vita fjäderboas till emla. Wehoo längtar tills klänningarna är klara :)

Sitter hos mormor nu och tittar på söndagstv då det är alla repriser och snart är det oth och gossip girl. Men innan det ska jag ta tu med ngra skolarbete. Ett religonsarbete som jag har analysen kvar och självskattningen till projektarbetet. Måste även skriva projekt loggbok och apuloggbok, men dagen är lång så har mycket tid på mig, hihi.

Förresten min älskade moster, mina kusiner, mina två små prinsessor och supergulliga lilla chihuahuan sammy ska flytta till sverige i sommar. Är jätte glad!!! De är de bästa som finns verkligen .. och en liten rolig sak är att en av mina änglar dansar balett precis som jag hihi, min lilla balettprinsessa.

Nej, men nu måste jag sätta igång / maddis ♥

The Studio

Syster var på the studio i veckan och hade ngra riktigt snygga bilder med hem. Har aldrig sett hennes så snygg och är proud of her. MY SISTER, big love to you. Och här är lite smakprov:


Lite mer elegant foto


Lite mer snyggare foto, hottie ..


En riktigt vacker bild, skit fin fin fin ..

/ maddis ♥

Malmö Dansakademi - the best!


Från en danslektion - ganska uppenbart var jag är?(: hihi

Dans är det som blivit mitt stora intresse här i livet! Jag vet att det alltid har varit menat för mig att dansa men jag har bara inte tagit chansen. Har älskat att dansa hela mitt liv men det har bara blivit spontandans hemma och de där danserna på festerna. Har aldrig blivit av för det är alltid fotbollen som har varit i vägen och allt det som varit prio 1. Varit ngra träningar i veckan plus match och sen skolan på det. Men sen hitta jag vägen till stallet och la fotbollen lite åt sidan, fortfarande aktiv men inte till hundra procent. Men sen slog det om igen och det var fotbollen som blev prio 1 igen men jag hade stallet samtidigt och älskade att vara där. Men slutade rida och sköta och satt enbart kvar i ungdomssektionen, vilket betyder att jag inte var där alls mycket mer än under luciashowstiden. Men som sagt det finns olika kapitel i livet och för tillfälligt är det kaptilet avslutat, tråkigt nog. Och för lite mer än ett år sedan så tog jag och emla tag i det här med att anmäla oss till dans, en kus som innehöll jive, samba, cha cha m.m på Malmö sport dans klubb. Men vi var lite sena och kurserna hade redan dragit igång, så vi tänkte vi får väll vänta lite. Det blev sommar och dags för ny termin så vi ringde tillbaka till MSDK och anmälde oss, men de sa att kursen bara blev av om det fanns parterna till alla och tyvärr blev det inte så, så att det blev inställt denna gången med. Skit tänkte jag, men sen kom syrran med nya förslag att Malmö Dans City hade ett nytt kurssystem där man bytar koregrafi var tredje vecka, så man kan droppa in när som. Så vi pröva det en gång och jag köpte ett 5-ggrs kurs och vi prövade Latinjazz. Själva dansen var rolig, men asså lektionen var så tråkig och läraren med. Så tänkte nej där vill jag verkligen inte dansa. Så en dag sökte jag och emelie på det här med pussycatdolls dans för att vi fick veta att sally gått på det över sommaren. Så vi ringde dit och anmälade oss och jag tog insiativet själv och anmälde mig till Latinmix med, dvs salsa och samba. Big step för mig att faktiskt klara av och gå där själv. Det roliga med Pcd dansen var att både sally, natha och tess med gick där. Så vi var ett helt tjejgäng, skit roligt. Dansen gav mig så mycket glädje och har gett mig bättre självförtroende än någonsin och att stå på Palladium och göra en dansshow är något utav det bästa jag gjort, det var helt obeskrivligt roligt. Så jag bestämde mig för att börja dansa ännu mer tills denna terminen, ngn kurs mer, men det slutade upp att jag dansar hur många kurser som helst nu och jag totally älskar det. Malmö Dansakademi är såklart den bästa dansskolan i stan och såklart är den rosa, wihoo. Alla människor är så underbara och alla vänner jag har träffat genom där, wihooo puss på er.

De danser jag dansar är: Afropowerdance, Latinmix - salsa och samba, Pussycat dolls med redskap, Bollywood, Striptease, Balett, Pussycat dolls fortsättning och Latinstreet.

Så fotbollen har blivit lite av att jag har prioriterat bort nu i ngra veckor. Vi har träning mån, tis och tors, men numera dansar jag på måndagar och torsdagar och det har varit meningen att jag ska träna fotboll på tisdagar men då har det alltid varit andra saker jag behövt göra i och med jag dansar de andra. Som skola och sådär. Har inte tränat på kanske 3-4 veckor, fast har varit sjuk med, men kommer antagligen inte träna mycket alls fram till mitt gesäll som är om ca 6 veckor och kanske inte ens före min student som är i juni. Det beror helt på hur mycket vi har i skolan och så, men mitt prio nummer ett är dans nu, för det är det som gör mig lyckligast. Förutom att jag älskar vårt fotbollslag och saknar dem för tillfälligt är det tyvärr så läget ser ut. Tänk jag kände inte alls såhär för 2 månader sen men det känns som om jag bara vaknat på nu. Vill inte säga det, men tyvärr känns det som om jag inte bryr mig särskilt mycket längre? Hoppar frivilligt över matcher och träningar för att jag helt enkelt inte vill. Ska det va så? Ahhh blir knäpp på mig själv ibland, men man vet aldrig kanske börjar spela ordentligt efter studenten igen, vem vet.

Vill till och med söka in till danslinje nu, och håller på för fullt att kolla upp dansresor och så.
Brasilien i två veckor med sambadans? ÅH I WILL ..

Men dans - love it!
/ maddis ♥

Kaos på Entré

Ställde klockan på tio imorse men det var ganska jobbigt att gå upp men lyckades. Började morgonen med att städa mitt rum som har sett förjävligt ut nu i två månader känns det som, nej men kanske en månad behöver inte överdriva haha. Sen kom snuttepnutte hit och jag färgade hennes hår, blondie. Tog bussen upp till stan då vi gick på Entré, första gången för mig och shit så mycket människor. Fick spel så jag orkade inte handla ngt, men fina saker var där och jätte god mat. Vi ville acta lite nyttiga så vi åt på Sunset Boulevard och åt en Cesarsallad med ananas smoothie, mums. Vill åka dit där sen igen när kaosen med människor lugnat sig, får panik där inne ju. Men i alla fall sen tog vi bussen till jägers och vi hoppade av snabbt för att malin skulle ha ngra linne.

Nu sitter jag här nyss och ätit och vet att hela laget är på lagfest nu medan jag sitter här. Men sånt är livet och som sagt har jag en del saker att göra, tyvärr..

Nej men nu ska jag fixelixa lite / maddis ♥


Om fredagskvällen

Hade en trevlig kväll igår! Kom hem från praktiken vid halv sju tiden och smaskade i mig sushi som mammi köpt hem, det börjar bli som en fredags tradition och blir godare och godare för varje gång man äter det. Gjorde mig iordning och stack hem till henke, men såklart när jag sitter på bussen på väg dit så kommer jag på att jag glömt mitt pass hemma. DUMHUVUD! hur lyckas jag alltid? Det var precis som när vi skulle ut till buddha förra gången så glömmer jag det, så får taxin köra hela vägen från malmö till oxie igen för att jag är så glömsk, haha. Men i alla fall det gjorde ingenting att jag glömde det för vi stannade där hela kvällen och hade jätte trevligt med lite poker, wii-spelet och massa annat.

Tack för en trevlig kväll / maddis ♥

Onsdagskväll

Jag lovar jag är ännu tröttare än vad jag var igår! Satt och "plugga" ända tills typ tolv tiden, innan jag somna. Hade samhällesprov idag och jag trodde det skulle gå riktigt illa, men under tiden vi skrev vg/mvg uppgiften så rättade vår lärare våra prov och hon sa till mig att jag fick 35/36, chockerande? eh jaa .. men hon berömde mig men jag börjar undra är det skicklighet eller ren tur? Jag lovar jag började plugga igårkväll och kunde verkligen inte allt spikat, men glad är jag i alla fall. Hoppas jag får ett Vg, fast det känns som om vg/mvg uppgiften gick åt skogen, sket i det tillslut och lämna i den slarvigt, men får väll se. Förresten igår på kundmottagningen så fick jag min efterlängtade gråhårsmodell till gesället, blev så glad att min kund ställde upp och vi färgade henne och allt, spikat och klart. Nu är det bara fri herr och permanent kvar som jag måste hitta inom kort. Och i måndags hade vi rättegångsspel i skolan, jag och jojje försvarsadvokater, som vi grillade haha. Jag hade en riktigt ful klänning med kavaj, som var typ spygrön bara för att göra det lite roligare, och hade klackar med haha. Jag och jojje var advokatklädda för att göra spelet lite roligare. Och det var riktigt roligt, vill göra det igen. Tillbaka till igår så hela förra terminen plus ngra veckor nu på vårterminen så har vi haft en säljtävling i skolan om vem som kan sälja flest produkter, styling, schampo osv .. och såklart vann min grupp :) så igår fick vi varsin mini plattång, wihoo de är så söta. Har tänkt köpa en sån skit länge men inte velat lägga pengar på det. Men i alla fall efter skolan idag så åkte jag till mamma och jubba lite och nu precis har jag fixat till mina ögonbryn och lite annat som har sett förskräckliga ut, så det är äntligen fixade. Snart så är det dags för dans, först bollywood och sen strip tease, wihoo. Imorgon så är det vårt lilla gesäll i skolan då vi ska klippa och allting, liksom en tränings dag inför det riktiga gesället, wish me luck.

Förresten min syster har varit och fottats på the studio idag (jag gjorde det för nästan exakt ett år sen) och hennes bilder blev riktigt snygga, har aldrig sett henne så snygg. Gryyymt syster. Hon sa hon skrivit upp mig och jag hoppas de ringer igen fast jag redan varit där en gång, för jag tyckte det var skit roligt och jag vill ha ännu fler bilder, man ser ju faktiskt lite annorlunda ut sen förra vintern (a)

See you later alligator / maddis ♥

Trött idag

Jag är så jävla trött nu att jag kan börja gråta i vilken sekund som helst, men som sagt så har jag samhällesprov imorgon så måste plugga, döda mig. Haft en riktigt bra dag i skolan idag. Blää, det är mycket bra på tv idag och jag har plugg att göra. Ledsen ...

/ maddis ♥

Aktiva jag

Känner mig sjukt aktiv idag faktiskt! Ställde klockan på 10 imorse och gick direkt upp och började skriva på mitt relgionsarbete, det ska vara inne imorgon och jag har analysen kvar, kommer få sitta uppe länge alltså. För att jag har rättegången imorgon som jag måste plugga in mig och skriva ner allt. Hoppas verkligen det går bra! Varit och jobbat med och nyss så åt vi pizza, åt det igårkväll hos josse med haha, känner mig så tjock nu. Det var trevligt hos josse, åkte aldrig till tt utan åkte hem med sanne istället.

Otur är nu att det är one tree hill, gossip girl och bones efter varandra .. aaas jobbigt för att jag måste plugga :(
Hörs sen / maddis ♥

Partajkväll

Gokväll! Håller på att göra mig i ordning inför kvällen, party hos josse som fyllt år och det är tänkt att jag ska vidare till TT sen som har fest med för hon fyller år snart, men får se vart kvällen tar oss.

Nu måste jag välja kläder, ha en trevlig fredagskväll / maddis ♥


Give me some feedback

Helt sjukt vad veckorna går snabbt nu, all tid bara flyger iväg verkligen!

Igår så hade vi först kundmottagning i skolan, hade riktigt roligt. Så gick med ett leende på läpparna till dansen sen och det var riktigt roligt där med. Så det var en bra dag igår, hihi. Idag så hade vi ingen praktik utan projektarbete. Så jag och min grupp hade möte på espresso house på storgatan i ngra timmar. Jätte mysigt, när solen sken. Sen möte jag upp min mamma och vi gick och handlade dansteknikskor till mig, äntligen! Sen tog vi en lunch tillsammans, var jätte mysigt. Älskar när mammi och jag gör sådant tsm, hihi. Sen åkte vi hem och har varit på middag hos gidde och det sen så har jag faktiskt legat hemma och tittat på GREEEASE. Skit längesedan så jag kände att det var dags ..

Men nu ska jag sova för imorgon händer det mycket / maddis ♥


Jag hos mormor i onsdags, tog mått till våra studenklänningar som hon ska sy, iihhh ..



Jag i solskenet idag, happy maddis ..



Projektgruppen i solskenet ..

It's my life

Äntligen funkar mitt internet igen har inte gjort det sen i söndags kväll och jag har kännt mig lite handikappd, haha. Igår så var det först skolan. På eftermiddagen hade vi samhälle då vi håller på med ett rättegångsspel då jag har rollen som en av försvarsadvokaterna. Det är verkligen inte lätt och vi satt i tre timmar med att komma på ideér och typ när det var typ 10 minuter kvar så bara får vi en sån knockout och ser hela fallet framför oss, dö coolt och vi skrattade ihjäl oss lovar. Åkte jag dansade på kvällen men hoppade över afrodansen för jag är fortfarande förkyld.

Idag har det varit vanlig skola igen, frisör hela dagen fritt arbete .. över skönt! efter skolan åkte jag direkt till mammas jobb då jag vänta på att hon skulle sluta, sen körde vi till nova för att handla lite presenter till syster som faktiskt fyller 26 år idag, grattis din gamla tant. Jag inhandlade även ett par harmembyxor, en body och ett träningslinne till mig själv. NÖJD! Har precis ätit tacos som födelsedagsmiddag och nu sitter jag och tittar på B&S, älskar det programmet.

Imorgon har vi studiedag vilket menas med sovmorgon, yesyes. Vid middagstid åker jag och emla till mormor för att disskutera våra studentklänningar. Sen blir det plugg och jobb, med dans bollywood och striptease på kvällen, hihi.

Puss puss så länge / maddis ♥

Sista dagen på veckan

Hello everybody!

Gårdagen spenderades återigen hemma för jag kände att jag behövde en ta igen helg för att jag vill inte riskera någonting så att jag inte blir helt frisk. Så hoppade över matchen igår men de vann vilket var roligt. Så jag tog igen lite skolarbete, inte allt så måste jobba på en del med det idag igen. Tittade på efterlängtade melodifestivalen, asså helt ärligt Sverige? Operasångare på förstaplats då man inte förstår ett jävla skvatt om vad hon sjunger om och en falsksångare på andra plats? Visst opera kanske går hem i ryssland men kunde vi inte skickat någon från den nya generationen som hade så sjukt bra låtar, exempel emd, måns och alcazar som hade upptempolåtar. Ack ack, men jag har fan gett upp melodifestivalen de senaste åren och jag stör mig så jävla mycket på att sverige tror att deras låtar är favorittippade bla bla bla .. lägg bara ner det! Men får väll önska lycka till, till hon där som vann, Malena right? Men måste tillägga att det varit ett sjukt jämnt startfält i år och hade absolut ingen aning vem som skulle vinna .. lite roligt ändå.

Idag så sov jag länge för jag satt upp länge igår. Åkte och jobbade och sen körde vi till mormor och nu har vi precis ätit en god söndagsmiddag. Kanske det ska bli en ny söndagstraditon att börja äta här för det är mysigt och jag älskar min mormor, hon ät bäst, men knäpp hihi. Är bara lite förkyld nu och det börjar släppa, jätte skönt!

Nej, nu ska jag sätta mig med mitt religonsarbete och rättgångsspelet vi ska ha i skolan.
Pusspuss / maddis ♥

Single ladies



Gash, älskar denna låten och jag vill så kunna denna koregrafin! (a)
Love Beyoncé ..

Mysiskväll

God fredagkväll!

Ingen feber gjorde att jag gick till skolan igår och även gick och dansade även om hostan höll på att ta dö på mig sista timmen. Haft praktik idag mellan 10-18 och valde att ta det lugnt idag eftersom jag inte är helt frisk så jag har krypit ner i sängen med sushi, glamour avsnitt och lite film på tv.

Melodifestivalsfinal imorgon, wihooo ..

Godnatt / maddis ♥


Bättringsväg

Stannade hemma från skolan idag med för att mammi sa att man tydligen ska vara helt feberfri en hel dag. Så det har jag varit idag därför bestämde jag mig för att chansa att åka och dansa bollywood idag men hoppade över stripteasen för kände att det skulle bli för mycket. Men det är i alla fall skola imorgon och dans sen på kvällen, får ta det lite lugnt.

Godatt / maddis ♥


Sjukligen själv



Godkväll!
Stannade hemma från skolan igår men på kvällen kände jag att feber började släppa och bestämde mig för att gå och dansa igår men hoppade över afropowerdansen för att hade svimmat om jag hade varit med på den. Knarkade lite tabletter och vatten som funkade kroppen och hjärnan i tre timmar varav en vilotimme. Men bara det att har knappt sovit på hela natten och imorse vakna jag med 39 graders feber och fick inte gå till skolan av mamma, inte för att jag kunde röra mig ur sängen heller. Så det blev en sjukanmälan och jag har inte alls mått bra idag, börjar ångra att jag släpade mig till dansstudion igårkväll men det är svårt att hålla sig borta där ifrån. Som mamma sa imorse "Detta är ditt straff", äsch man får väll ta lite. Har bara halvdag imorgon i skolan så har febern gått ner så går jag dit för slutar redan halv tolv plus att emla och jag bestämt med mormor att vi ska gå till hennes ateljé och trixa lite med våra studentklänningar, så hoppas jag mår bättre imorgon!

Nu ska jag titta på vänner / maddis ♥


Sjuk :(

Feber, halsont, ont i kroppen, huvudvärk?! Ja det är ju det man ligger inne med nu. Spelade inte mycket av matchen mådde riktigt dåligt och frös som en gris. Skola imorgon? Får väll se, det är ju dans på kvällen med och jag har inte råd att missa det, inte nu. Men ska i alla fall se klart bones och sen se om jag kan sätta mig med lite skolarbete som måste göras.

Puss / maddis ♥

Helgen över

Jahapp då var helgen över igen då och det är redan söndag!

I fredags så hade vi först praktik mellan 10-16, vi fick sluta tidigare vilket var riktigt härligt. Sen blev det hem och göra sig i ordning för att emla sedan kom och hämtade upp mig för  vi skulle på tjejmiddag hos jessica. Förutom att vi körde och leta parkering i sådär en timme så var det en trevlig kväll och jag var hemma rätt tidit för emla mådde inte så bra. Igår så åkte jag först till stan med tedelinis och fikade med aron och lunden. Inhanlade ett par rosa skor och en outfit för kvällen. Hem och apisen kom och vi gjorde oss i ordning, blev lite försenade .. och ja det är alltid mitt fel haha! Men det var en trevlig kväll hos gummsi och ewe och emla kom och hämtade mig sen på kvällen för hon hade varit inne i stan. Hon är min chaffis nu, haha!!

Idag så ska jag strax gå och lämna en sak till emla, sen är det match i Olympic som jag inte kommer orka spela för jag är trött och jag känner mig lite krasslig. Efter det blir det jobb och ikväll lite skolarbete.

Hörs sen / maddis ♥

Godnatt folks!

Sitter i min säng och har nyss kollat på två inspelade glamour avsnitt sen innan idag. Var i skolan idag tills typ halv två då vi fick åka hem för att hela skolan skulle utrymmas inför matchen imorgon, den där i baltiska hallen mellan sverige och israel. Ska ju bli värsta demostrationen, där är taggtråd, 1000 vakter, bombhundar, stängsel, ja allt. Man har varit lite nervös de senaste dagarna, vad som helst kan ju hända. Medan hela skolan och utrymd imorgon med så är alla lediga utom vi för vi har praktik otur nog :( men men .. hoppas vår skola står hel och fin på måndag! Åkte hem och vilade lite och sen bar det av till dansstudion då det börjades med balett. Sen var det paus en timme, och sen var det pcd och latinstreet efter varandra. Stannade kvar efteråt och stretcha och ha enbart roligt hihi.. går på världens bästa dansskola och har nog en av de goaste danslärare som finns, hihi så söt och så duktig. Det bästa som finns är att spendera timmar där, hihi.

Imorgon är det praktik sen iväg på kvällen tills jessica som ska ha tjejmiddag
Godnatt och pusspuss / maddis ♥

Just det. färgade josses hår brunt idag från att vara sådär isblond, blev super snyggt!


Tisdagskväll

Då var dag två över! Igår så hade vi skola och sen dansade jag mellan 6-10 så var inte hemma på hela dagen. Idag så var det skola, men vi får sluta tidigare varje dag pga den matchen som ska spelas i baltiska hallen på fredag så är där skit mkt poliser, 1000 st runt vår skola och hela så kallade delen där vid stadion. Lite kusligt, och vi slutar tidigt alla dagar, men skriver mer om det imorgon. Var på fotbollsmöte innan och nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite tv till för att det är jätte bra program idag.

KOMMER INTE KUNNA SOVA INATT FÖR JAG OROAR MIG FÖR DIG, JAG HOPPAS DU FÖRSTÅR DET!! ATT JAG BRYR MIG OM DIG SÅ SJUKT MYCKET. GÖR INTE SÅHÄÄÄÄÄR .. ÄR SJUKT OROLIG!

/ maddis ♥

Stora mängder saknad



SAKNAR DIG MIN SOLSTRÅLE / maddis ♥

Godnatt sverige

Nu har jag laddat upp med massa gottigheter och ska lägga mig och tittat på High school musical 3 som vi fick hem idag som mormor beställt, har inte sett den än. Sen är det läggdags för imorgon är det skola och dans! Ska även hem till pappa ngra dagar, saknar dem.

Godnatt / maddis ♥

En trist söndagskväll

Redan söndag? Känns lite surt, men rolig helg har det i alla fall varit. Igår så var det först match mot IFK Trelleborg och det blev en vinst. Min älskade jullan spelade och vi har inte setts sen min tjejmiddag för typ två månader sen. Efter matchen så blev det hem och göra sig i ordning för att åka på kalasfest hos gummsi. Vi hade riktigt roligt hela kvällen och det var bästa på länge! Imorse så hade jag sjukt lång sovmorgon och efter det hämtade mamma upp mig för jag skulle jobba lite. Sen åkte vi hem till mormor där jag är nu och har ätit middag och vi har disskuterat min studentklänning som mormor ska sy till mig, hon ska antagligen med sy emlas. Vi kommer vara ubersnygga! Och förresten fick vi våra studentmössor i tisdags, iiiiih ..

Sitter och letar lite danskläder, måste handla dansskor och lite så.
Men först ska jag plugga lite / maddis ♥


Ungefär så här ska min studentklänning se ut. På min studentmössa har jag ett rosa band och en rosa diamant för att det står för hantverksprogrammet och därför ska jag ha lite rosa på min klänning. Men ungefär denna klänningen och alla de rosa detaljerna ska finnas kvar. Jätte fin! (Bilden från asos.com)


Emlas klänning ska ha samma stuk som denna klänning fast hon ska ha halterneck och öppen rygg med en stor rosa siden rosett där bak. Tycker det är skit snyggt med dunfjädrarna där nere och den kommer bli jätte fin


SKIT SNYGG träningsdress jag hittat, finns i lila och gul med men tror nästan denna är finast!


RSS 2.0