I will be strong

Ingen träning idag för att det är div 3 match :( men får vänta tills torsdag, sen är det bara en match kvar mot Onslunda och sen har vi uppehåll. Och då ska jag till mina kusiner i tyskland mellan den 3:e - 15:e juli. Vill egentligen inte på ett sätt, vill jätte gärna träffa mina små änglar men har för mycket med att ta i tu med känner jag. Men det blir väll att jag följer med ändå :) Men nu ska jag kränga maaaut ..

TACK FÖR NI FINNS MINA BÄSTA VÄNNER - JAG ÄLSKAR ER <3

Glad midsommar

Midsommar

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA / maddis ♥

All by myself

Ja ännu finns det tid, så vad gör jag med mitt liv?

Måndag: Var hos sjukgymnasten idag och det gick bra, slipper man gå dit mer och nu ska jag träna på för fullt. Sen var det sjukt onödigt att gå till skolan för slutade egentligen redan 9, men stanna kvar och gjorde utvärdering med engelska b gruppen, sen blev det stan med min emlapemla. Ikväll är det träning som gäller, yes.
Tisdag: Går bara i skolan tills typ klockan 10 eller något sådant, sen är det fixa student present till Camilla och sen på kvällen är det hennes student som gäller.
Onsdag: Champangefrukost på Bo01 med klassen, för Emma tar studenten. Sen är det hem och packa, sen drar man till Simrishamn och friar hennes student.
Torsdag: Ledig från skolan hela dagen, sen på kvällen är det Larrys student.
Fredag: Ledig och det är packa och träffa mina älsklingar en sista gång innan jag åker :(<3
Lördag: MAAAAAAAAAAAAAAGALUF !!

Puss

RSS 2.0