Gott nytt år

Då var det nyår och jag har fått sovmorgon utan att behöva ställa klockan för man ska upp i stan eller dansa, känns skönt. Om en stund ska jag göra håruppsättning på johanna. Vid sextiden är det middag hos challs som fyller 18 idag, grattis snäckan. Efter det blir det mer partaj.

SÅ GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR


Nyår 2007-2008

Lite panik här va

Så äntligen en lugn hemmakväll med att samtidigt sitta barnvakt åt mina tvillingkusiner med David. Vi ska ner och hämta pizza sen plus att jag ska slinga josses hår. Igår så var jag först i stan med gummsi och jojje för de skulle handla hårförlägning, jag handlade även fler clips. Sen hämtade vi upp dajana för att hon visste var vi kunde parkera. Jag gick bara in på gina tricot och handla ett linne medan de andra gick för att hitta nyårskläder. På kvällen kom tede hit och jag klippte henne, sen vidare till emlas jobb för att lämna hennes väska och sen till dansen. 3 timmars latinmix, börjar få lite panik över det där nu, :|. Idag så åkte jag till stan med malin för vi skulle se om vi kunde hitta salsa klänningar, hittade en del så bara se till att de blir godkända. Imorgon smäller det med en suverän middag hos challis som blir 18, grattis gumman.

/ maddis ♥

Är helt slutkörd

Åh sitter här nergosad i min wannabe säng i vardagsrummet som är byggd utav madrasser. Har hållt igång hela dagen och har ont i hela kroppen. Vart först och dansade mellan 12-16, sen hem och bara äta middag, sen till dansen igen och dansa mellan 19-21, dansat typ sju timmar, puuuuh. Imorgon är det stan och sen dans igen på kvällen mellan 19-22! Blev även uppbokad den 2 januari igår när kålhuvudet sms och fråga om jag ville spela inomhusmatch, suuure!!


Såhär såg min fot ut efter dansen igår och är ännu värre idag. Mina knä
ser likadana ut, aj aj aj :/


Nu ska jag hoppa in i duschen och se klart sagan om ringen / maddis ♥

Intensiv dansträning

Då vart det lördagkväll och min familj med släkt öser på med singstar ute i vardagsrummet. Medan jag ochmin bonussysters sambo sitter inne på mitt rum och kollar på harry potter filmen på tv, mysigt värre. Idag så hade vi dansträning inför showen mellan 12-15. Då jag därefter åkte hem för en underbar middag hemma, det vart rysligt gott. Fick även en julklapp till idag som var presentkort på skivlagret, så nu är jag bara 450 kr bort från min förhäxad box som jag vill ha. Har dans typ hela dagen imorgon och har det ända fram till showen nu!

Mitt Dansschema
28/12 12-15 Pussycat Dolls
28/12 19-21 Latinmix
29/12 19-22 Latinmix
1/1 19-22 Latinmix
3/1 12-14:50 Pussycat Dolls
3/1 19-22 Latinmix
4/1 17-19:30 Latinmix
5/1 19-21 Latinmix
7/1 17-19 Latinmix
9/1 17-22 Latinmix och PussycatDolls (alla grupper)
10/1 12-21 Genrep på Palladium
11/1 10-20 Dansshow på Palladium

Puss och godnatt /
maddis ♥

Min Ckvist tid!!



Kan börja
med och säga att jag har tyckt om carolas musik hela mitt liv, en del av min musiksmak tillhör faktiskt schlagersoundet. 2006 fick jag reda på att carola skulle ställa upp i melodifestivalen och bara hoppades på att hon skulle köra en grym låt vilket hon gjorde. När det var dags för finalen i globen så var jag hemma hos emla med några vänner och tittade. Och det var verkligen skit många som hade sagt "åh carola kommer inte vinna och bla bla bla .." men hur slutade? Jo jag satt jubblande i soffan och carola var en melodifestivalstitel rika. Och det var nu själva min carola tid startade.Jag blev verkligen fast för hennes underbara sångröst. Ladda ner alla låtar, bilder ja verkligen allt. Sen äntligen kom "Carolas sommarturné" då det var dags för min första konsert. Fick med mig sandra till Kristianstad där konserten var. Och min uppfattning blev verkligen "Shit hon finns verkligen på riktigt?" Haha, nej men tro inte jag är helt dum i huvudet nu men asså det kändes verkligen konstigt att se henne stå där och rocka loss, när man bara sett henne på tv annars. Nu vart jag verkligen frälst i Carola!

Det fortsatte med att jag började prata med nya vänner som också gillade carola. Började prata med Louise, Issi, Issa, Hanna, Kicki ja och flera. Och i ca Oktober 2006 så började jag prata med Angelica, som nu har kommit att bli en av mina bästa vänner. Men vet ni, först var hon verkligen as taskig mot mig, haha men pga av hon trodde jag var en annan person, men fy skäms på dig. Vi pratade typ varje dag i telefon, tänk ändå hon i stockholm och jag i malmö.

Då kom det upp att Carola skulle ha julkonserter. Efter mycket tjat på mamma så fick jag åka upp till stockholm på en konsert. Bodde en natt hos mia som är en släkting, och nästa dag åkte jag ut till södertälje för att träffa angelica för allra första gången och även sova där. Fattar ni vad nervös jag var? Tänk ändå att vi bara pratat i telefon och nu helt plötsligt träffas, men som tur va så klickade vi direkt och det kändes som vi hade kännt varanndra i århundrade. Samma dag kom även Hanna, Issa och Kicki som jag med träffade för första gången, jätte härliga tjejer och vi hade sjukt roligt. Dagen efter var det julkonsert i Sant Clara kyrkan i Stockholm, då vi faktiskt gick på två stycken efter varandra. Träffade även andra carolatjejor denna dag. Och det var två helt magiska konserter, och jag glömmer den aldrig!


Stockholm "Carola och en flygel" Julkonsert 2006

Åter vidare så håller alla vi tjejer kontakten och tillsist blev det faktiskt Cgänget som jag tyckte om så mycket. Nästa konsert ägde rum i Ängelholm i Februari då det var två konserter efter varann. Det var även här som jag började prata med Carro faktiskt. Vi skulle egentligen bara gå på en konsert men lyckades fixa gratis biljetter till den andra, tack så mycket alla ni som hjälpte oss faktiskt. Carola var så gosig dag och bad oss till och med och stanna efter signeringen för att prata med henne när alla hade gått. Men otur nog så gick vårt sista tåg så vi hann inte. Så ledsna vi va, men fy fan vad kul vi hade. Det var även på en av dessa konserterna som carola kalla upp oss på scen så vi fick sjunga Fångad av en stormvind på scen tillsammans med henne, asså gud vilken känsla. Människan är grym!!!


Ängelholmkonserterna då vi även har bild på när vi var på scenen 2007

Det gick ungefär en månad innan det var dags att åka upp till sundsvall för konserter. Har aldrig varit så nervös för att åka tåg så jävla långt plus en massa byten. Men i alla fall det gick bra och jag hade en övernattning hos Issa innan vi åkte vidare upp till sundsvall då vi bodde hos älskade kicki. Då var vi verkligen alla samlade angelica, hanna, issa, kicki, ida, elli, anna, sara, anna, carro .. ja asså shit så roligt vi hade hela den helgen. Och även en av dessa konserterna så fick vi sjunga stormvind på scenen med carola, helt fantasiskt. Tack för den helgen alla tjejer, den var grymt bra!


Sundsvallskonserterna då vi även har bilder när vi var på scenen

Sen gick det ett tag, men carro och jag gick och träffade henne i en kyrka här i malmö, okej vad desperat man var då helt sjukt. Men det var även kul att vara där för den krykan var grym den hette typ united öresunds kyrkan och det var sjukt mycket ös där.

Sen blev det sommar och det var återigen dags för alla tjejer att samlas. Denna gång på Öland då vi skulle campa och hela tjotahajti. Men vilken kändisfest där var, det var pga av det var viktoriadagen. Carola var väldigt grym och framförde även en duett med måns. På kvällen så blev vissa tjejer insläppta på strand med carola, verkligen sjukt grymt. Jag var inte där just då så tråkigt, men hade riktigt roligt ändå :) efter detta så följde jag med angelica hem i nästan två veckor. Och det var därför carola skulle uppträda på livets ord :O tro det eller ej så har jag faktiskt varit där, helt sinnes. Jag och angelica tog tåget upp till uppsala där ida, elli, kicki och jennifer med var. Haha man var värsta nervös när man gick runt där.


Tjejerna med Carola inne på Strand

Sen gick det en väldigt lång tid innan jag såg carola igen och det var inte förrens förra julen den fjärde december för att vara exakt. Då kicki kom ner från sundsvall och bodde hos mig. Hon, jag och carro åkte till köpenhamn för julkonsert. Åh den var så bra och mariavisan är så lätt vår låt kicki. Vi hade riktigt roligt denna dag och det är ett minne för livet. Sen gick det endast två veckor då jag, carro och nikki åkte upp till södertälje till angelica för att gå på julkonsert i Fiadelfiakyrkan i Stockholm. Då vi åter igen sågs alla tjejer, kanske inte som ett gäng men vi hade ändå varanndra. Även här gick vi upp på scenen, haha fast denna gången så satt vi där bland massa barn, pinsamt värre (a) vi tog värsta fina bilden med carola, men usch oturs nog så blir idans kamera snodd, så det blev ingen bild denna gång :( men det var riktigt roligt att träffa allihopa igen, vi har verkligen så roligt tillsammans.


Köpenhamn Julkonsert 2007

Så nu har det gått ett helt år sen jag såg carola senast till i helgas så det var carola på cirkus, och den var verkligen den bästa konserten. Den kan man läsa om ett annat inlägg längre ner.


Julkonsert på Cirkus i Stockholm 2008

Min tid som ett "carolafan" var en av de bästa i mitt liv om inte den bästa. Jag vart så jävla lycklig och glad och man bara gick där och väntade på att hon skulle göra en konsert igen. Jag kommer aldrig i hela mitt liv ångra denna tid vad folk än har för åsiktet om carola. Jag säger inte att jag inte tycker om carola längre, men jag är inte ett värsta fan längre som verkligen vill åka runt överallt längre. Jag åker på konserter för att umgås med mina vänner, för att jag älskar carolas musik och karisma och hon är verkligen bäst på scen. Hon är en sån underbar människa att man blir värsta glad när man pratar med henne. Jag tycker om henne för hon har sån utstrålning, sån karisma, underbar sångröst och är världens snällaste mot hennes publik. Jag lovar man både gråter, skrattar och har hur kul som helst på hennes konserter och jag älskar särskilt julkonserterna och de är speciella för mig. Vill verkligen att folk bara ska få följa med mig på en konsert och se hur mycket ös det är och hur speciell hon är. Man kan verkligen inte tänka sig, jag lovar träffar folk henne så lovar jag att man kommer ändra uppfattning för hon är så bäst! Kommer alltid att tycka om carola oavsett vad folk säger, jag blir glad av henne och det är väll det som är huvudsaken? Så avslutar med .. Carola - song of joy ..!!


Mellandagsrean igång

Usch jag somnade inte förrens klockan tre inatt igen pga av att jag och kusin låg och kollade på förhäxad. Innan det hade jag sett typ 3 filmer i rad, först Bröllopsfixaren, Pirates of the Caribien och sista Djävulen bär prada. Allt för att dra ut tiden så att klockan skulle slå två så att förhäxad börja. Sov i vardagsrummet på madrass med kusin, väldigt mysigt och funderar på att göra det inatt igen.

Klockan ringde nio och jag var så jävla trött så jag somnade om en timme till. Tog bussen in till stan klockan 11 med apis och gummsi. Jag handlade min fina jacka på h&m på det presentkortet jag fick av pappa. Fick även tag i min fina rosa ring, en tröja på gina tricot som är skit cool och en dvdbox på åhléns som kostat 600 men nu 149, snacka om kap. Köpte även den allra sista julklappen till lilla moa eftersom vi ska fira jul med dem imorgon. Hittade även skit snygga underkläder som jag nog så småningom ska inhandla för de hade inte min storlek kvar och tur kanske det var eftersom där skulle rykt lite julklappspengar till.

 
Min nya jacka och tröja

 
Brothers and sisters boxen och jag glömde nämna de julklapparna jag fick av emla i julklapp. En bok om hur man kan göra olika sorters glasser och ett par rosa tights, tack gumman. Av mig fick hon Sex and the city filmen och chai latte pulver från espresso house.

Hade egentligen tänkt träffa tjejerna ikväll men har verkligen ingen ork i kroppen, så även idag blir det en myskväll och jag ska lägga mig tidigt för idag så går inte förhäxad på tv, hihi. Imorgon är det dansträning inför dansshowen mellan 12-15 sen på kvällen är det julfirande.

/ maddis ♥


Dansshow 11 januari


Julfirandet fortsätter

Ja då var julafton över. Vi firade jul hemma hos mormor som vi alltid gör. Det blev kalle anka, världens bästa mat, öppning av alla julklappar och massor. Är nöjd med mina julklappar, jag fick

En säsong av Scrubs
Pussycat dolls cd:n Doll Domination
Digital fotoram
Svart stor väska
Presentkort på gina tricot
Presentkort på dansskor
2 rosa tröjor
1 rosa sporttröja
Rosa sportbh
Underkläder
Svart kjol
Prickig röd tröja med leggins
Pengar
Mössa
Smycken
Fortsättning på min julservis
också såklart massor med godis

Idag så vart det julfirande hos pappa då jag fick presentkort på skivlagret, h&m, åhléns och smycken. Så imorgon ska jag in på rean och handla min jacka jag önskat mig och lite sådant. Har redan kommit på vad jag önskar mig i artonårspresent, en rosa kamera och en rosa Ipod.

Massivis med bra filmer idag och förresten grattis till dajana som fyller arton idag! <3 hon har artonårsfest idag som jag skulle på, men tackade nej för att det var meningen att jag skulle stanna hos pappa hela kvällen. Men åkte hem tidigare för syster är sjuk. Så nu hade jag kunnat gå men har inget att ha på mig, och bla bla bla .. så blir myskväll idag :)

/ maaddis ♥


God jul älsklingar



Äntligen är det julafton
och jag vakna upp imorse av att mobilen plingade till tusen. Gick inte och la mig förrens klockan tre för att jag satt och la in bilder och kollade på förhäxad på tv, hihi. Men fick tvinga upp mig idag för jag och syster skulle åka och handla en allra sista julklapp. När vi gjort det så körde vi hem till pappa och önska god jul och lämnade klappen.

Nu sitter jag med en sovande sammy i mitt knä och ska strax börja göra mig i ordning för att åka hem till mormor vid halv tre. Då kalle anka börja, hihi.

God jul allesammans och hoppas ni får en underbar dag / maddis ♥

Honey, I'm home

Då är man hemma igen efter verkligen en toppen rolig helg som man alltid har där uppe.

Det började med skolavslutning i skolan i fredags, då vi hade prisutdelning för alla frisörklasser. Treornas moment var bruduppsättning och kort fest frisyr. Och vet ni jag vinner bruduppsättningen :O, blev jäkligt förvånad. Och i den sammanlagda poängen så blev jag delad trea av alla i vår klass, coolt. Efter det så åkte jag, jojje, emla och malin till espresso house för lunch. Vid halv ett så kom mamma och hämta upp mig och släppte av mig på centralen för mitt tåg gick kvart över ett. Väl framme på södertälje syd så hämtade min älskade angelica upp mig. Vi hade mycket att ta igen för vi inte setts på så länge så vi hade en ordentlig myskväll med massa med film.

I lördags så hade vi sovmorgon och började göra vid oss under dagen. Sen tog vi pendeln in till stockholm där vi mötte upp älskade ida & elli. Vi gick och åt på kungshallen då vi senare gick in på åhléns för en finputsning, haha. Sen tog vi bussen ut till skansen, för konserten skulle vara på cirkus. Och den var helt underbar och den bästa jag någonsin varit på, och med alla tjejor. Träffade även kickilinis, anna och andra. Konserten varade i nästan tre och en halv timme, och det var gästar där som idol kevin, alice och robin, andreas johnson och även blues. En riktigt grym kväll! Snack med carolis sen som är så jävla stört skön, sen blev det taxi hem till angelica, för en massa bus och vi var inte i säng förrens runt fyra tiden. HELT UNDERBAR DAG!! folk förstår inte hur jävla underbar carola är.

Så hade en reallyn reallyn lång sovmorgon, haha angies. Och det blev en degardag med pizza, typ tusen filmer och sjukt mycket garv hihi. I måndags så var det dags för mig att åka hem till malmö igen, och jag saknar min tösor så sjujkt mycket redan. ÄLSKAR ERRRR


elli, jag, carola, ida och angelica


Hihihi hel festlig



Idag när jag vakna fick jag sms av jojje om en frukost i stan, javisst sa jag. Så hon hämtade upp mig och kusin för en frukost på espresso. Sen gick jag och kusin och handla julklappar till tusen och slog in dem när vi kom hem. Vid halv sex stack jag och byggde min naglar, as fina. Emla byggde efter mig så jag väntade på henne så vi skjutsa varann hem. Sen stack jag hem till henne och lämnade hennes julklappar där jojje och dajana med vart. Hon fick sex and the city filmen av mig och chai latte pulver :)

Imorgon är det julafton och jag längtar, julen med familjen och släkt är ju världens bästa!
Ska skriva ett inlägg om hela min Carola historia efter detta !!!! :D


God jul älsklingar / maddis ♥

Bye Malmö and Hello Södertälje

Oj jag borde egentligen sova nu men känner att jag måste skriva en blogg pga att jag inte kommer hinna imorgon. Idag hade vi en massa dödtid i skolan då vi bara gick runt, typ kolla film, bla bla blaa .. så kunde egentligen bara varit ledig idag, men nej såklart. Men vid två tiden fick jag sluta så jag tog bussen in till konserthuset för att jag skulle handla flera clips till min förlägning, men nej såklart var den lille mannen på lunch, otur. Skulle gå och handla lite julklappar men det slutade med att jag handlade en rosa mössa, två par öronhänge och svarta knä strumpor till mig själv, hur bra är jag egentligen?! Sen var det hem och då hade äntligen mina kusiner och moster kommit, som jag saknat dem. Och de hade även med sig deras lilla chihuahua Sammy, såå goooo. Efter det så mös jag bara med de och sen blev det dans, sista gången för denna terminen. Men nästa vecka börja intensiv träningarna inför showen i januari, yeaaahj!!!

Jag, melitta och sammy längst ut


Imorgon är det Skolavslutning då vi ska ha mys med hela frisörlinjen plus vi ska få reda på vem som vann tävlingen och lite sådant. Efter det så går mitt tåg 13:14 upp till södertälje, och tar ca 4 timmar. Sen får jag äntligen träffa min älskade angelica och även ida och elli. På lördag så ska vi på julkonsert, kan väll gissa på vem vi ska se?(: Det är så mysigt, och snarare en tradition. Men min C-historia kan vi ta en annan dag!



Nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon och packa färdigt och sådär. Vet inte om jag kommer kunna blogga i helgen men annars så hörs vi på måndag kväll då jag kommer hem. Annars så ha en underbar kväll, jag älskar er 
/ maddis ♥


If you only knew

Gokväll :)

Blev ingen blogg igår för att jag är hemma hos mammi nu igen och syster kom inte hem med internetsdosan förrens nu. Men vad gjorde jag igår? Jo, jag gick i skolan tills klockan fyra, då dagen avslutades med en mysig fika i skolan. Efter det så åkte jag hem till pappa och packade mina väskor och slumrade till med min doggy♥ en stund innan träningen. Mamma kom och hämtade mig och körde mig till träningen. Jag älskar att träna inomhus, men det känns nu att efter varje gång jag varit där och tränat är jag på dåligt humör ?! Efteråt åkte jag direkt hem till gummsi och färga mitt hår!

Idag så hade vi frukost i skolan och bara satt och mös med våra lärare. Efter det så gick jag, sunshine och emla till mobilia för en fika. Men det blev ingen för mig för helt plötsligt mådde jag inte bra! Sen kom sunshines vän och hämta upp oss och släppte av oss vid hårförlägningsaffären, så nu äntligen har jag mitt hår. Men köpte för lite klämmor så måste in där imorgon igen! Sen så gick jag upp i staaun för att se om jag kunde hitta ngra julklappar och kläder jag kan ha på mig på julafton, på skolavslutningen och på lördag på konserten. Men hittade ingenting, förutom att jag köpte ett par mjukisbraallor på H&M som jag tittat på länge, KNALL ROSA! Sen tog jag bussen hem utan en enda julklapp, för tat jag kom på att jag hade ingen aning om vad folk önskar sig. Men åkte hem och satte mig direkt för att sy på clipsen på min hårförlägning, blev jätte fint. Sen kom familjen hem och jag och syster stack och solade. Åh det är så skönt, höll på att somna idag för jag är så trött.

Nu till en tråkig nyhet, att vi ska få en NY lärare igen. SÅ JÄVLAA GASSSSH! när man trivs så jävla bra med sin lärare så ska man helt plötsligt få en ny på grund av att en slutar? Ah blir så ledsen :'( de förstår verkligen inte vad vi känner.

Åh just det skulle köpa en kattunge till emla i julklapp, men blir inte av nu för att hennes föräldrar hotade mig med att de skulle komma och lämna tillbaka katten till mig, ojdå :/

Nu ska jag äta upp mauten, skriver mer sen!
/ maddis ♥


Satte i förlägningen lite snabbt, men den var inte klar här :)


Syster ligger och tittar på Twilight och granen är uppe, julmys!


Mamma storstädar helahuset för att moster och kusinerna kommer imorgon

My eyes hurt, hand shiver

Tillbaka till verkligheten igen för den sista skolveckan

Satt uppe till klockan ett igårkväll för att råplugga in mitt prov jag hade i morse. Så det blev ingen skönhetssömn precis och jag var grymt trött när jag steg upp imorse, som tur va att jag började sent. Provet gick bra och var lättare än jag trodde, det är tur att man hänger med på lektionerna. Skulle egentligen haft redovisning efter lektionen men har inte hunnit göra den, usch vad dålig jag är. Men efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt ett tag. Sen åkte jag och dansa, fan vad dåligt det gick. Kan verkligen inte koncentrera mig, bläääää!

Imorgon är det först kundmottagning i skolan sen på kvällen är det träning i kombi, jag som älskar inomhusfotboll. Hoppas jag är på bra humör imorgon.

Min moster och mina änglar kommer på torsdag, det behöver jag så mycket!! Och på fredag är det skolavslutning, en sorgsen en för molle ska sluta usch, kommer gråta sönder. Men direkt efter skolavslutningen sätter jag mig på ett tåg till södertälje och stannar där några dagar, skööönt.

Nu är det godnatt för mig / maddis ♥

Video från luciashow



En video från luciashowen i söndags där emla har klätt ut sig till andys lekland nallen och har lite pausgympa med publiken, grymt roligt.

Söndag - äntligen!

Äntligen är så är luciashowen över! Efter flera veckor av jobb och stress så är den äntligen avklarad. Kan inte förstå hur jävla dåligt jag har mått de senaste veckorna, för som sagt jag är en person som tar på mig allt för mycket än vad jag klarar av för att då vet jag att det blir gjort. Men det resulterar i att det inte alls är bra för mig och jag har aldrig mått  så dåligt. Även om jag är den som brukar lyckas hålla saker inne och det brukar oftas inte märka om jag inte mår bra eller så. Men det har blivit för mycket så det har inte funkat. Men har ändå lyckats hålla minen, för folk har frågat var jag får all min energi och positivet ifrån, det känns bra att lyckas hålla tillbaka sig själv för andras skull.

Men nog med det. Min roll Som Gabriella i High School musical nummret idag får väll en godkänd insatts, och det ska bli riktigt kul att se på videon sen hur jag såg ut. Dansnummret gick också bra och vi var lätt bäst i vår "dansduell". Showen överlag gick okej men den kunde gått så mycket bättre, men det är just sådana små saker som gör att allt bara blir fel. Folk kommer med onödiga kommentarer, folk är rent utsagt egoistiska och det är på grund av de som mycket går snett och det blir bara helt fel! Men vi lyckades hålla ihop allt, och att tänka att detta antagligen är min sista julshow så är det ledsamt.

Denna helgen har förvandlat mig till en nervvrak och varit väldigt känslomässig! Stressandet mellan praktik, stallet och träningen i fredags var inte helt bra plus att inte få en tillräckligt sömnfull natt pga av att jag la och tänka på allt, hade ont och sådvidare.  I lördags vart det tomtecupen och jag spelade rent utsagt skit kasst för att jag varken mådde bra och hade inte ens fotboll i tankarna. Och det blir inte bättre av när tränarna står och säger att man gjort en bra match fast att vi egentligen spelat så jävla kasst, otroligt irriterande, men lyckades spela igenom matcherna i alla fall. Sen vart det vidare till stallet då man hoppades på att saker att gå bra under morgonen fast jag inte varit där, men fick bakslag IGEN! Pga av att folk inte gjort saker som jag faktiskt anordnat och verkligen kämpat för. BLIR SÅ JÄVLA BESVIKEN! men vi klara oss igenom genrepet i alla fall men var inte hemma förrens sent. Då jag satte mig direkt att fixa saker till showen och var inte klar förrens vid tolv, då jag satte mig och plugga en timme, men inget fastna.

Sen nu sitter jag här, har ett skit stort prov imorgon om Sveriges statsskick. Vad ska jag ta mig till? Har ingen energi kvar och tårarna kom fan innan för jag jag var så jävla lättad att allt var över. Får sitta uppe ett bra tag till och plugga, allra sista provet denna terminen, wish me good luck!


En suddig bild på mig och bromé inför dansnummert, broadway tema!

Många saker jag måste fundera på, vilket är sjukt jobbigt! Tycker även synd om min mamma som fick stå ut med mig idag, förlååååååååååååååååt :'(
Men hade inte klarat av de senaste veckorna utan mina bästatse vänner, JAG ÄLSKAR ER <3
/ maddis ♥

Döda mig långsamt

Hela helgen har tagit stryck på min kropp,  mår både psykiskt och fyskiskt dåligt. Fått fett mycket psm på folk idag och jag förstår inte hur man kan vara så jävla egoistisk. Får hoppas det går bra imorgon, sen är jag sjukskriven resten av året.

/ maddis ♥

& förresten 2:a plats i gruppen i tomtecupen efter en kass insatts, hmm!

Skriver om hela helgen imorgon kväll ..

En fredagskväll

Goookväll kan vi ju säga även om det kanske snart är nattdags

Haft en lugn och skön dag på praktiken mellan 10-18, även fast de som jobbar där hade typ fullt upp hela dagen. Men pappa kom och hämtade upp mig direkt när jag slutade så släppte han av mig i stallet. För vi hade en dansträning inför helgens luciashow, och jag säger bara "Hur ska detta gå?" men vi har lyckats att få ihop det de andra åren så det är bara att hålla tummarna. Sen kom mammi och hämtade upp mig med gummsi och apis i bilen så körde vi till kombihallen med träningen. Tränade halva träningen innan jag satt med sprängande huvudvärk, en sprucken läpp och en darrande jag utanför planen, ja resten kanske ni kan klura ihop själva. Ammi skällde även på mig för att jag inte ätit sen klockan två idag, så fick prega i mig lite socker. Fick skjuts hem, fick i mig lite mat, duscha och nu sitter jag här.

Vill egentligen gå och lägga mig men har lite att göra inför dagen imorgon som att bränna låtar och så, var egentligen tvungen att plugga idag med men kommer inte lyckas med det för jag har så ont, och det är tröttheten som gör det värre. Men får se om jag kan få in lite, sen plumsar jag i sängen.

Tomtecupen imorgon och därefter genrep, kommer bli en lång dag. Får se hur bra det går i cupeen, tast!!!!!
/ maddis ♥

Upptagen helg :)

Idag vart det Skoltävling i skolan! Tävlade med Kort festfrisyr och Bruduppsättning. Var rätt så nöjd med min uppsättning men inte så nöjd med min kort fest, inte för att jag kommer vinna haha. Efter skolan åkte jag hem och vila lite och packade mina feta resväskor och körde moped hem till pappa. Blev en liten snabbis middag innan jag tog min moped hem till Emla för vi skulle åka och dansa. Vi gör värsta cool koregrafi till When I grow up - Pussycat Dolls, men som sagt det blir inte helt lyckad när man inte är så vig, ooooopps! Men det är så jävla kul och jag längtar tills intensiv träningarna börjar till Dansshowen!

Fredag: Praktik 10-18, Därefter Stallet 18:30-19:30, Sen Träning 20:00-21:00
Lördag: Tomtecupen 11-14, Stallet/Genrep 15-18/19, Till Emla efter
Söndag: Luciashow 11-19, sen pluuuuggg ... :(


Min bruduppsättning


Hos Emla innan dansen! Hon är sjukt coolt rum, helt rosa, lila, rött.

Nej nu ska jag dra mig till sängen godnatt och hej
förresten det snöar!
/ maddis ♥

Lite shopping här

Hejsvejs! Blev inte blogginlägg igår för att åter igen har min syster tagit internetet med upp i Stockholm igen. Och denna gången sa inte mamma något för hon visste jag att skule dampa loss såfall. Men nu har jag flyttat hem till pappa över helgen så nu är det lugnt igen som tur är.

Igår så vart det skola mellan 08:30-11:30 då vi endast jobbade med vår brud uppsättning. Det säga att jag lockade bara min dockas hår och gjorde smycken. Vi fottades även till John Bauers årsbok för alla treor, tro mig ingen vill se mig i den boken för så hemsk jag var. Men ingen var i ordninggjord så det var fanta mig bra, vi frisörer som alltid är så snygga annars har tonat ner lite, haha.

Efter skolan stack jag och mathilda upp i stan för jag skulle inhandla lite saker. Bland annat hårförlägning som jag har längtat efter så länge. Men så dum som jag är så tänkte jag att jag skulle köpa håret i en annan färg och sen färga mitt eget. Men gubben i affären höll inte med mig så jag måste färga mitt hår först, gaash. Men som tur var så gör jag det imorgon. Men det blev lite annan shopping:



- Ljusrosa tröja från Gina tricot
- Rosa plånbok från Glitter
- Rosa knästrumpor från Åhléns
- Rosa T-shirt från Gina Tricot
- Rosa tunika från Vero Moda
- Svart långt linne från Gina Tricot
- Tomteluva diadem från Glitter


Två tröjor som jag hitta inne på Åhléns som jag har önskat mig i julklapp
Den ena är en lång T-short med motiv och den andra är en sådan kort
tröja som bara är till halva magen, aaaaash schnygga!


Ett par as snygga skor som jag hittar på
H&M, hade jag inte varit så lång
så hade jag med lättans köpt dem!!!!

/ maddis


Med min bebis i telefon

Just nu sitter jag med min angelica i andra sidan av luren, åh vad jag saknar människan. Hon är helt fett störd men vi ses nästa fredag, IIIIIIH.

Idag har jag gått i skolan till halv fyra. Efter det var det hemfärd, då jag träffade älskade lunden på bussen. Blev en pratisstund där <3! Efter det var det bara hem en timme då jag höll på att slumra till, men sen vidare för 2 timmars dansträning i stallet, puuh. Men det går framåt och det känns bra. Skulle egentligen pluggat men har varit upptagen i telefonen med ange i nästan 2½ timme nu!!!!

Imorgon blir det shopping: Hårförlägning, kläder, småssaker och även solning och plugg på kvällen!

Och förresten tedelinis? ÄLSKAR DEEEEEEEEEEEEEJ

OH JAG VILL HA DENNA MOBILEN SÅ MYCKET DEN ÄR SÅ JAAAAAAG


Tuff vecka framför mig

Oj fy vad jag känner mig stressad när jag sitter här mitt uppe i allt skolarbete och allt annat runt omkring. Måste även skriva ett CV för jag ska söka lite jobb efter jul och lite så, måste känna pengar.

Åt fukost på Espresso House idag med några skönheter från klassen. Vi hade projektmöte samtidigt så vi hade det inte helt lugnt. Drog oss till skolan vid halv ett tiden för vi hade samhällslektion om Sveriges Statsskick som vi har prov på nästa vecka. Efter det blev det bussfärd hem. När vi var på jägerso såg jag en söt ko hoppa springa över vägen med en söt mössa, och visst var det inte tedelinis, haha? Sen blev det sambadans mellan 19-20 och nu sitter jag här med datorn i högsta hugg och Prison break spelas på tv:n .. jag hade tänkt skriva ett jätte långt blogginlägg om mitt liv haha men naj får vänta tills en annan dag för jag hinner inte nu. GODNATT / maaddis

Tisdag: Skola/Prov, Stallet 17:30-20:00, sen plugg
Onsdag: Skola, Stan och Plugg
Torsdag: Skoltävling, Kanske träning, Plugg, Dans
Fredag: Praktik, Stall, Träning om jag hinner, Plugg
Lördag: Tomtecup (kanske), Stallet/Genrep, Till Emelie
Söndag: Luciashow, PLUGG
- Usch jag orkar inte ..


Frukost på Espresso House


Vårt klassfotto, OH HERRE MIN GUD!!!!!!!!!!!!

A Christmas list



Nu har jag precis tittat klart på Bones
- den serien är så jävla bra och vafan kan Bones och Booth bli tillsammans någongång, ja menar haha det är fan det man sitter och väntar på att någonting ska hända mellan dem. I alla fall har kommit på att jag ska skriva upp Bones dvdboxar på min Önskelista.

Mamma har kommit hem nu med en massa choklad till mig från deustchland, men usch det är inte vad jag behöver. Har inte ätit vanligt godis på ett tag nu men kan inte släppa choklad riktigt men tänkte choklad på fredagar blir väll en rätt så bra regel och jag ska sluta småäta hela tiden. Vill trimma min mage och mina lår, får väll se hur det går och just det mitt mål om att bli vig innan julen? EHHHM tror faktiskt jag ska skippa det löftet och satsa på det nästa termin då jag ska dansa mer (a).

Åh i veckan så grävde jag ut en garderob där nere för att hitta min fotbollspriser. Men nej tror du jag att hittade dem? Nej, ååh så de ligger säkert i förrådet kommer fan aldrig att få dem.

FAITH HILL - WHERE ARE YOU CHRISTMAS

kan verkligen inte sluta lyssna på den

Nu ska jag göra lite skolarbete. Innan skolan slutar har jag ett frisörprov, samhälleprov, samhälle redovisning, en skoltävling och loggböcker som ska in. Så får börja plugga nu i och med jag har fullt upp hela nästa helg.
Så puss och kram / maddis


Where are you Christmas?

Väcktes idag av ett mess från emlan där hon skrev " Gumman, vet du vad? Jag hittade engångskameran från paddlingen igår :D" Sjukt grymt att hon hittade den för det är bilder sen åttan på Oxievång som hon har glömt att framkalla. Är typ fem år sen nu, oh shit kommer inte vilja se de fottona, haha.

Igårkväll tittade jag på Britney Spears dokumentär eller vad man ska säga. Och jag tyckte verkligen synd om henne, helt sjukt. Kände sån sympati, och jag som ofta brukar drömma (a) om att ha en sånt berömt liv och ha det så bra börjar faktiskt tveka lite över att vara så berömd som hon är. Vissa saker var ju helt hemska som hon berättade och de visade. Men som sagt jag har alltid gillat Britney och det är synd att hon får utsättas för vissa saker.

Just nu sitter jag och öppnar mina chokladkalendrar som jag glömt öppna nu på några dagar, alltid lika gott att starta dagen med lite choklad, haha. Det spelas även en massa julmusik ur min dator, gash vad jag älskar julen.

Faith Hill - Where are you Christmas
Kelly Clarkson - My Grown up Christmas list


Hade ingen aning om att det Var Taylor Momsen (Jenny Humphrey från
Gossip Girl
) som spelade Cindy Louhloo i Grinchen :)

Nu ska jag käka frukost och sen köra och sola lite. Sen vidare till stallet för vi ska ha träning plus att vi ska bygga upp en extra läktare till luciashowen nästa helg. PUSS / maddis


Movietime!

Just nu sitter jag och tittar på Narnia som jag faktiskt bara älskar, tycker den är så sjukt bra. Skulle egentligen träffat emlan ikväll men hon orkade inte innan men verkar som hon har ändrat sig, blev lite rastlös. Så vi ses nog en stund endå :)


Min Önskelista skrev jag ihop snabbt i torsdags kväll för mamma reste bort över helgen med sina "väninnor" väldigt söt haha. För om jag ska iväg eller göra någonting med mina vänner så säger jag alltid "tjejerna". Och det gör mamma med. Bara "Mamma var ska du i helgen?" "Jag ska iväg med tjejerna", haha lite roligt faktiskt ..


Godnatt och sov gott / maddis


Bilder från igår


Apis, Ewe och jag på gustav vid de fina julpyntade träden


En happybild för vi var tvugna att ta på de fina ljusträden, hihi


Gummsi, Ewe, jag och Apis inne på toaletten på filmstaden

Det är så julfint


Åh det är så julmysigt i stan just nu och det är så himla fint

Kom precis hem från bion. Var och såg Twilight med Gummsi, Apis och Ewe ♥ Har hört att den ska vara så jävla bra och såklart när man brukar höra sånt så brukar det alltid bli en sån besvikelse för att man får så höga förväntningar men denna filmen var verkligen riktigt bra och den hade en sån finns kärlekshistoria med sjukt mycket humor och det kändes som jag skrattade hela tiden, hihi. Efter bion gick vi till gustav för att vi trodde vi skulle äte på makedonkan (inte jag) men de andra men när vi väll vara där så skulle ingen äta, men dööö. Så vi tog bussen hem och nu ska jag snart lägga mig ..

Mitt biogodis idag vart
Ramlösa Balans och Vindruvor, suveränt gott!!!

Imorgon så ska jag först försöka sova länge och sedan sticka till stallet klockan 12 för att vi ska ha öruträning. Efter det blir det antagligen om jag hinner in och ta en fika med min underbara nikki ♥ annars hem. Emla och jag kanske ska gå på bio imorgon igen för jag har inte sett High school musical 3 än! Förjävligt rent ut sagt så vi ska antagligen gå på den imorgon annars blir det nog bara slappekväll för min del.

Även en dokumentär om Britney Spears imorgon som jag gärna vill se, så får spela in den om jag går på bio :)
Förresten nu ska jag kolla vem som åkte ut ur idol för har ingen aning, men hoppas det är kevin och alice i final för de är båda sjukt grymma och kevin sjunger så obeskrivligt bra!

Pusshjärta / maddis ♥

Äntligen är det helg!

Oj hann inte med ett blogg inlägg igår hade fullt upp verkligen :)

I skolan hade vi på förmiddagen projektarbete och på eftermiddagen hade vi kundmottagning så slutade inte förrens klockan fem. Sen hade jag sån extrem tur att jag bara behövde ta bussen till södervärn för sen hämtade min älskade mamma upp mig och som en ännu en gång denna veckan handlade vi macedonkan mat med oss för jag var extrem hungrig. Hann bara hemma och se ett avsnitt av glamour innan jag skulle träna på Blankebäck skolan?! WHAT? visst fan inte ens att de hade en idrottshall. Men jo en lite söt verision hade de :D Efter det så tvingade jag apis att skjutsa mig till centrum eller jag fick skjutsa mig själv på hennes cykel med henne där bak. För jag skulle sola med emla, så de gjorde vi sen så skjutsa hon hem mig i ösregn, yes liksom som om jag inte var sjuk redan?


Men helt ärligt så kändes min förkylning bättre efter att jag tränat, weird? :/


Idag är det praktik mellan 10-18 sen ska jag bara hem och göra mig i ordning snabbt för att sen åka in i stan och se bio. Ska se Twilight eller hur det stavas för har hört att den ska vara riktigt bra, så upp till bevis!


Nu ska jag sminka mig fort som fan annars missar jag buss / maddis ♥


Christmasfeelings

Åh det snöar ute igen vad glad jag blir! Älskar verkligen snö och allt som har med julen att göra. Är helt klart gladast på julen, det är min tid ..



Bestämde mig igår kväll för att jag skulle stanna hemma idag från skolan. Hade lite feber igårkväll men verkar inte ha någon idag förutom att jag fortfarande är jätte förkyld. Missade provet idag i skolan inte för att det hade någotting med att jag stannade hemma för har ändå inte pluggat något idag för det är inget prov vi ska plugga till utan ska egentligen redan kunna det så jag ska bara slumra igenom några sammanfattningar, måste även skriva mina loggböcker som jag alldeles strax ska skriva men första ska jag titta glamour. Så jag tänkte att det är bättrer att stanna hemma en halvdag från skolan eller från en kundmottagning som vi ska ha imorgon mellan 9-5.

Sen ska jag riva ut vår garderob där nere under trappen för att se om jag hittar alla mina fotbollspriser som har varit nerpackade hur längesom helst. Vill titta och se har ju glömt bort hur många som helst känns det som!

Nej så det blir antagligen skola imorgon och ska försöka dansa på kvällen också om jag inte mår allt för dåligt. Det är trots allt bara två gånger kvar av dansen innan vår intensivträning till den stora dansshowen vi ska ha på palladium äger rum och det ska bli så fantastiskt roligt.

Puss från en snörvlande maddis


Min fina julstjärna


Rudolf med röda mulen



Jag skojjar verkligen inte att jag ser ut som Rudolf med en röd näsa.
Blir alltid så när jag blir förkyld för att jag snyter mig så mycket och ofta! Idag mår jag verkligen dåligt och feber tror jag att jag håller på att få. Jag som ska till stallet och allt idag för dansträning och spela in röster till öru nummert. Kan man ha mer otur?

Om jag har riktigt tur så kommer mamma och hämtar mig i skolan, handlar makedonkan mat med oss och kör till mammas jobb. Så väntar jag där och pluggar lite tills mamma kör mig till stallet vid fem tiden. Så får vila upp mig lite hos mamma bland alla barnen.

Imorgon har vi prov i skolan och efter det ska jag antagligen handla hårförlägning om mamma hinner ta ut pengar. Eller så blir det nästa vecka får se. Men på måndag så ska vi fottas till vår årsbok i skolan för bara treor och då vill jag faktiskt ha långt hår för en gångs skull.

Nej nu måste jag fortsätta med mitt pluggande här i skolan
Hörs senare och just det vår klassfotto har kommit, oh good!

Bild kommer ..

Jag börjar insjukna

Usch och blä vad jobbigt detta känns! Vaknade imorse med en täppt näsborre hur det än låter så ja jag kunde helt enkelt inte andas igenom den. Och som alltid hos mig är det ett fett tecken på att jag börjar bli sjuk och kommer bli det inom några dagar! Och hade ja rätt? Ja så tolv timmar senare sitter jag här förkyld med en rudolfnäsa. Och det är inte så att jag bara är sjuk några dagar nej, absolut inte utan jag kan vara förkyld upp till två veckor fan. Och det är inget jag ser framemot i och med det är mycket dansträning och allt nu med fotboll och luciashowen och sådär.

Men nej glöm det för en stund. Hade bara samhälle idag i skolan som jag bara har på måndagar. Efter det så fick vi skjuts hem av jojje, åh det var så skönt i stället för att sitta på bussen 20 minuter. Så var hemma redan fyra så jag bädda ner mig i sängen och glodde tv tills klockan var sju då jag åkte till dansen. Alltså samban är verkligen riktigt svår, och vi ska ha värsta solo och sånt nästa vecka. Döda mig långsamt!

Nu tittar jag på cityakuten och sen så blir det halv prison break för jag ska samtidigt skriva klart det långa manuset till öru nummer, wish me luck! Imorgon är det skola och stallet som gäller, ingen träning!

Hej så länge och sweet dreams ♥

Bloggpausen är över

Bloggpaus och bloggpaus
har varit utan både data och internet i snart en vecka så har inte kunnat blogga. Men det är slut med det nu för att min syster är hemma från stockholm igen och jag har fått tillbaka min internetdosa :D Känner att detta kommer bli ett väldigt långt inlägg, men det är skönt att skriva av sig ..


Bild från pappas hus det var en del snö förra veckan

Så vad har hänt sen i tisdags då jag senaste bloggade?
Jo, i Onsdags så hade vi skola mellan 8:30-11:30 då vår grupp övade på svinrygg. Det är en slags uppsättning som man virrar upp, ja svårt och förklara. I alla fall efter så åt vi lunch i skolan och stack vidare till SACO-mässan som var i mässhallarna. Skulle egentligen vara ledig med detta var ett obligatoriskt moment i samählle och det var faktiskt intressant. Tog lite lappar om Au-pair och lite sådant intressant! Efter det så åkte jag, jojje och emla till storgatan och gick runt lite där. Ingen shopping för min del. Sen gick jag och jojje vidare till Wayne's för att jag har läst i Kenzas blogg att de skulle ha mycket godare Chai-latte än espresso house. Så vi testade den och den var faktiskt godare, mycket mer skumm och tjockare, jätte god. Man känner ändå lite att man börjar tröttna lite på espresso house även om de har sjukt goda saker. Vi tog med får take away chai och begav oss tillbaka till skolan för att vi skulle stå på öppet hus. Var där mellan 5-8 sen hem och såg Grey's anatomy och somna sött ..

Nästa dag torsdag! Första lektionen hade vi lite fönvågning och hår och hud test för att se hur mycket vi kommer ihåg. För vi ska ha prov i det på onsdag som jag inte har börjat plugga till, OPPS! men det sitter ju någonstans i bakhuvudet så det lär räcka att jag läser igenom det någon gång. På eftermiddagen så skulle vi ha modeller för att föna vågor och till finish. Så jag tvingade min kusin att komma dit, just det by the way de var i Sverige mellan tis-lör. I alla fall han kom och det visade sig att han hade jätte bra hår för fönvågning så jag ska ha han som modell. Ska bara prova att klippa finish på honom också så kommer det att gå galant! Efter det så åkte jag hem och klippte min Kusin och sen på kvällen åkte jag och dansade, det är så jävla roligt. NU har de satt datum för showen med 11 JANUARI! det kommer bli grymt!

Fredag så hade jag praktik mellan 10-18, sen så åkte jag bara hem och umgicks med familjen för att kusinerna åkte hem på lördag morgon. Men innan det så var det träning i kombihallen men så när vi kom dit så visade det sig att det hade blivit felbokning så vi fick åka till videlals sporthall. Och som tede mobbar mig för så trodde jag att videldal lång någonstans vid värnhem eller rättarsagt efter värnhem för att jag har förmig att det står att sexan går till videdal och den går förbi värnhem, men aja jag bjuder på den (H) plus att tede är en racerförare, grymt gjort i fredags APPLÅDER ! :) Nej men hon är grym och är en helt underbar människa som jag aldrig vill mista. Efter det så tittade jag lite på tv och åt gott plus att jag somnade tidigt ..

Lördag, ställde klockan på 9 snåret för att jag skulle gå upp och säga hejdå till min kusin och moster men blev såklart väckt tidigare så gick upp och åt tidig frukost för en gångs skull. Men när de hade åkte så krypte jag ner i sängen igen och slumrade till lite med musik i öronen, en stund till. Sen så hämtade jag mopeden hos pappi! Snön är borta så racersvea är igång ute på vägarna igen. Körde till stallet och hade dansträning och lite så. Hem och såg bring it on again och slumrade till en stund. Mamma och christer var inte hemma för att de var hos hans föräldrar så jag var hemma själv. Josse och käglan kom och hämtade upp mig vid sjutiden och vi åkte till SVEDALA hem till tedelinis. Såg filmer och hade enbart lite sådär mys, även Loy kom senare. Underbar människor det där och har alltid lika roligt, love you guys!

Och nu till dagens dag alltså söndag! Vaknade redan vid tio-tiden och gick och direkt och började städa med hög musik spelandes. Vid ett så åkte jag och träna i Oxievångshallen ända tills 3. Sen blev det hem och upptaderade sig på internet eftersom det var SÅ längesedan man var inne, hihi. Sen körde jag till emla för att hjälpa hnne med sin julpyntning. Skulle egentligen pluggat men det blir aldrig så konstigt nog.
- Emla är en bästa vän man bara måste ha ♥ både hon och är lika galna i julen, älska!

Så nu sitter jag här i min säng och är redo att nanna snart så for jag bloggat klart. Just det min mamma avslöjade även idag att hon fixat min artonårspresent. Men att det inte har något med körkort att göra?! WHAT? vad fan kan det vara? Det blir väll en suprise suprise ..  har två jobbiga veckor framför mig då mycket ska hända men det kommer jag skriva om varje dag i bloggen.

Oj ja detta blev ett sjukt långt inlägg och inte om något jag egentligen skulle skriva om, men det får komma en annan dag. För nu börjar jag bli trött så jag ska krypa ner undertäcket för nu är helgen slut och det är dags för skolan igen. Men först lite bildupdate ..


Fotbollsavslutning i Oxievångshallen


Muffarna påväg från skolan


Vågorna jag fönade på min kusin, blev faktiskt nöjd

Godnatt och sov så gott / maaaaddis

RSS 2.0