Bollywoodska



Godkväll! eller nej, snart godnatt :)


Sitter här och håller på och dö så trött jag är. Tjejerna har precis gått då vi alla höll på att somna i soffan, haha. Tittade Moulin rouge som jag inte sett på aslänge, den är så fin och sorglig!

Igår så var mamsi och jag först på nóva och handlade lite nya saker, bland annat ny vinterjacka. Sen drog jag mig till svedala hem till emma och hade en "mys, kränga, dans, kaos, skratt, nånting" kväll! Knasbollar till tusen. Var inte i säng förrens runt 4 och steg upp redan vid halv 12,  aaosch jobbigt. Men drog mig upp för att åka in till stan och shoppa lite nödvändigt och en mysfika.

Så ska strax krypa ner i sängen för att imorgon är det upp för ett antal danspass, och på måndag är det jobb igen.

Puss och godnatt
/ maddis ♥

Sasha Fierce



Människan är så jävla fierce och en av världens vackraste kvinnor

Thriller vs Salsa

Hello! :)

Sitter här nyduschad och med ganska tovigt hår, ueeeh. Men i alla fall helgen har varit super.

I Fredags så var det först jobb men gjorde mig iordning där så stack direkt hem till Jessie för att fira henne. Jätte mysigt, plus träffade även Yess där som nu anmält sig till Poledancing på dansakademin, skit roligt ju. Så henne ser man imorgon! :) De andra stack ut till hipp, buuh jag ville med men det var jobb som gällde för mig dagen efter så fick åka hem och sova. På lördag var det först Thriller live show med dansakademi filckor, cepe roligt va det, hahah. Efter det stack vi till en latinklubb och dansa salsa, as roligt! Man är inget salsaproffs men gick väll ändå okej, hahaha. Men fick jävligt ont i trampdynorna så det var ganska skönt att få av klackarna och gå barfota ända tills bussen.

Kvällens höjdpunkt: Beat it, Thriller live show, OOOHW!
Kvällens galnaste: SALSA!
Kvällens seriösa: Svininfluensan
Kvällens klumpigaste: Folk trillar nerför trappar "Host" Bella "Host", haha ;D
Kvällens bästa: HELA KVÄLLEN!

I söndags så var det först chair strip men bangade efter 20 minuter och gick och satte mig. Sen stack sofia med mig och vi slappa, gjorde oss iordning, jaihoa lite hahah. Sen tog vi bussen in till stan igen för en fika på espresso house med alla andra och sen titta this is it med michael jackson, snyft.

Nej nu ska jag käka, men hela helgen har varit skit roligt, tack alla!
Puss / maddis ♥


RSS 2.0