Can't fight

Åh det var faktiskt en lång sovmorgon idag, riktigt skönt. Efter det drog jag mig till stallet då vi hade öru-möte och planerade massor. Ni vet att om ca 11 veckor är det dags för vår luciashow som äger rum varje år och det kommer bli så roligt älskar verkligen den och allt planerande till den, men sorgligt nog så är det kanske den sista jag gör för jag vet inte om jag sitter kvar i öru i ännu ett år men den tiden den sorgen vi får hoppas det går bra Efter det så hämta mamma mig och vi åkte till ekohallen och kollade lite skor och köpte hårfärg till både henne och mig. Gummsi färgad mitt hår igår men det blev lite delar som blev för ljusa så vi ska bara lägga på lite där så de blir mörkare. Så nu har jag gått från att vara blond till typ rödhårig eller mahognybrun som det heter på frisörspråk. Det blev faktiskt finare än jag trodde och tror att jag är riktigt nöjd.

Men i alla fall sen så släppte mamma av mig hos gummsi och kom och hämta mig typ en timme senare då jag åkte hem och skrev öruprotokoll och kolla one tree hill och så. Sen färga jag mammas hår typ kastanjebrunt, jätte fint blev det, hihi. Åh jag vill se scrubs nu men det går inte idag, men men .. imorgon börjar min dans latinmix - samba, salsa nervös är jag (A)

YOU CAN'T STOP THE BEAT - HAIRSPRAY


Let's dance !

I går i skolan så hade vi program dag, menat med att vi alla tre frisörklasser var tillsammans. Vi blev indelade i grupper från alla tre årskurser och fick olika tema vi skulle göra en modevisning tll. Det fanns typ Sex and the city, desperathousewives, grey's anatomy. Och vår grupp fick Mamma mia, sjukt roligt. Längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår vi hade det riktigt roligt med alla utklädnad och så. Och vårt framträande  var bara bäst ! :) Men i alla fall fick sluta senare typ vid fyra, så när jag kom hem var jag tvungen att dusha för alla äckliga saker man hade fått i ansiktet och så. Så blev jag så trött att jag inte orkade träna, men åkte dit och tittade en timme i alla fall. Sen vid halv nio tiden så kom tess och hämta upp mig och emla för vi skulle börja dansa idag. Pussycat Dolls dance, och det var skit roligt verkligen och det är kul att man känner så många faktiskt. Så var hemma rätt sent, men som tur va var men ledig idag för att jag har FORTFARANDE ingen praktik och jag ska strax åka upp till stan med linn och tt för att vi ska leta praktik. Har ringt till centrum och hon sa att hon skulle ringa tillbaka men hon hasr inte gjort det så får väll ringa dit där idag med men jag lär inte få där känns det som så att kan lika bra ut och leta, vill inte ta igen hur många dagar som helst.

Men nej nu måste jag rusa och klä på mig för att inte missa bussen, hörs sen ! <3

Stay with you



Känns som om dagarna bara flyger förbi !
 På ett sätt är det skönt för snart blir det jullov eftersom vår skola har tagit bort vårt höstlov och vi ska praktisera på salongen istället. De är lite sjuk, men okej =/. Ringde till emlas praktikplats igår på centrum och hon sa att hon skulle ringa upp mig så jag hoppas hon ringer sen annars får jag ringa upp imorgon. I måndags ringde jag även till Malmö dans sport klubb där jag och emla egentligen skulle dansat - jive, samba, chacha och rumba. Men tråkigt nog är den faktiskt inställd så får hoppas att det blir av nästa termin istället. Men istället så hitta jag och emla andra kurser på "Dansakademin" där vi då har anmält oss till "PussyCat Dolls dance" som även min syster går på fast i helsingborg, så det kommer bli skit roligt. Jag har även anmält mig till en annan dans på måndag som heter "Latinmix - samba, salsa" vilket jag också tror kommer bli skit roligt. Men först och främst imorgon börjar pussycatdolls, så det ska bli väldigt roligt att börja dansa. Har faktiskt längtat efter det så länge, vill egentligen dansa på det andra men det får vara så länge allt bra att börja någonstans :)

Slutade redan halv tolv idag skit härligt, så nu sitter jag i min säng och gooosar bara och ser på desperate housewives !
PUUUUUUUUUUSS

Bold and Beautiful

Kom hem för ca en timme sen från skolan, har ändå haft en rätt så soft dag. Emla och jag ha anmält oss till Pussycat Dolls dans nu och jag har anmält mig till latinmix med - där samba, salsa ingår bland annat, skit roligt. För det blev ingenting med den andra dansen där det var alla latin danser - då jive, samba, chacha så får hoppas det blev av nästa termin. Har även ringt till centrum för praktikplats - men hon ska ringa upp mig så vi får se om det blir något, hoppas det.

Men nu börjar glamour♥ igen och sen bär det av till träning !


Ashley Jones

Väckarklockan ringde!



Väckarklockan
ringde runt nio-tiden idag och det första tanken som poppa upp i mitt huvud var bara anä en ny skolvecka. Men det som är så skönt idag är att jag börjar halv ett och då ska vi bara på studiebesök med vår samhällskunskap lärare på någonting som heter zenit, ingen aning vad det är faktiskt. Men det är skönt och jag tror vi kommer få sluta lite tidigre och då är det bara att ta bussen hem och det är tidig träning idag. Efter det så ska jag klippa tedelinis.

Måste även ringa praktik idag och fråga om jag kanske kan vara på centrum med emla, men vi får väll se. Måste även ringa dansen och fråga om det blir av något med det idag för såfall är det dans som gäller idag istället för någonting annat. Men får ringa sen !

Nu kallar frukosten och sminkning / maaddis♥


Cooking dinner, babe !

Körde upp till pappis en sväng innan, det var längesedan jag var där kändes det som. Baxter, min hund har blivit bättre i sina ben nu och har inte ont längre, det blev man glad över .Efter det så åkte jag hem och duscha och lite så och nu står jag ocgh lagarmat till min inneboende vän emla. Hon kom precis hem från jobbet, så nu ska vi käka sen ska jag hem till jessie och vara hundvakt (A)

Över till maten - puss maddis


Our goodbyes



Nu är det snart en vecka
sen min mamma åkte och det känns som tiden har gått så jävla snabbt helt sjukt, men vi har haft det roligt och det är en hel vecka tills hon kommer hem igen. Igår så var jag ledig för jag inte hittat någon praktik, så det blev en lång sovmorgon för min del, riktigt skönt.

Sen blev det lite mys med emla och vi stack och handlade lite mat som behövdes till kylen. Efter det stack hon iväg till alex medan tedelinis, gummsi och senare kom apis med och vi hade det mysigt. När de hade gått låg jag och emla och prata lite, stackarn höll vaken henne och hon skull jobba dagen efter (a).

Så hon är och jobbar nu och jag ska sticka hem till pappa om en stund och mysa där lite, sen ikväll ska jag nog till jessie med gummsi och vara hundvakt hihi. Det blir en myskväll till och imorgon är det familjedag och match!

Hörs senare / puss maddis

This is the end for us all

Åh vad skönt det var att vakna imorse och bara veta att man har exakt hela dagen tillgodo och är ledig, i stället för att stå ut på en salong enda tills klockan är runt sex. Man behöver verkligen sånna här dagar och jag är faktiskt tacksam för att jag fick en. Skolan kommer trots allt förstöra våra fredagar nu ett helt år så.

Om ca 4 veckor så ska vi ha praktik i tre veckor i rad och då kanske jag och några från klassen ska åka upp till stockholm och bo där och praktisera på salong där uppe. Men det blir bara av om vår dans inte börjar, vilket jag så jävla gärna vill att den ska göra men det skulle vara så roligt att åka upp till stockholm med, verkligen. Men vi får se va det blir med det, det är ju nästan en helt månad, men men ..

Ligger i min säng och lyssnar på musik medan emla sitter ute på den soliga balkongen och läser och myser.
Men nu ska jag ta något att äta

Hej så länge !

Do we laugh or cry?



Nu har min bästaste mamma åkt till Italien för att ha en skön semester tillsammans med andra familjemedlemmar. Så nu bor älskade emla hemma hos mig och vi har det så himla mysigt tillsammans, äter, sover, datanördar och tittar tv. Och för ni som känner mig så älskar jag tv:n och helt ärligt så kan jag inte klara mig utan den, så sant är det (a). Nej me vi har haft det jätte mysigt hittills och hoppas på att ha det fortsatt mytsigt..

Idag så hade vi modeller i skolan och jag hade jessie, och det blev jätte fint blev verkligen nöjd med klippningen och allting och så blev hon :) Sen blev det hem och åt och sen stack jag till träningen medan emla låg här hemma och dega sig lite. Så nu sitter jag här med en påse godis och jag som skulle sluta med det, men ska inte äta kakor och sådant i alla fall, hihi.

Imorgon så skulle det egentligen va praktik för min del men har inte hittat salong så jag är faktiskt ledig, så det blir riktig lång helg för att börjar ju sent på måndag med, men det behövs !!

SAKNAR MIN MAMMA♥

RSS 2.0