Hush hush



Kan inte sluta titta på denna Cha-chan från so you think you can dance i tisdags,
helt sjukligt bra!

Nu bär det av till Tess avskedsfest, ciao!
/ maddis

People always leave!!!!


Jag och solstrålen emma

Hejsvejs!

Vecka sen man skrev sist, ojdå! Tjejerna var hemma hos mig och freaka ut lite förra helgen. Apis åkte utomlands, så då var vi en mindre. Så igår var vi tjejer hemma hos jessie och laga mat och hade det mysigt. Dem åker ju med i helgen och jag kommer sakna dem, åh jag vill med till mallis igen. Alla är fan utomlands nu, mammi snälla ge mig en resa till mallis orkar inte vänta ända tills nästa år (a).

I tisdags var jag med familj på bakken och hade det skit roligt, värsta blåmärket efter flumrider och när syrran väl får med mig upp i tornado så pajjar den, lite luck kanske för min del, hihi? Imorgon börjar inflyttningen för moster med kusiner i deras lägenhet. De har redan bott här en månad men shit som jag kommer sakna att bo under samma tak som dem, det har liksom blivit en vana. Värsta taikon familjen!

Denna vecka är sista veckan för dansen med innan uppehåll på två månader, usch och fy. Hade sista lektionen med grymma Booya idag, riktigt grym kille och man kommer sakna hans lektioner i höst. På söndag är det sista lektionen med Rhiannah och det är riktigt riktigt riktigt tråkig. Kommer sakna hennes lektioner som fan och tråkigt att hon inte kommer undervisa i höst, we vill miss her. Men får hoppas hon kommer tillbaka till våren. Även tråkigt att vissa underbara vänner kommer lämna oss. Emma kanske åker utomlands och jobbar, Moa ska plugga uppåtlandet, Malin satsar på skolan och ja sen var vi bara ngra få kvar. Åh kommer sakna allt, tycker inte om förändringar! Även om vissa förändringar alltid lyckas bli till det bättre i slutändan så är inte detta en av dem. Grymma danslärare försvinner och vänner med guldhjärta. Oj, detta kommer inte bli lätt! :(

Men blää hatar att vara så jävla nere, imorgon är det i alla fall först a-q-va kul för att passa barnen för att de andra ska börja på flytten, sen på kvällen blir det avskedsfest för tess. hon åker till Usa ett år nu.

Nu kallar sängen
Puss / maddis ♥

Nattinlägg

Godnatt antar jag, hihi.

Måste verkligen börja lägga mig i tid snart, bläää.
I måndags så var det först träning och sen träffa jag mina töser tog en tripp och käka glass, hihi. Love you!
Idag var jag syrran och kusin och tittade på nya Harry Potter och kan inte vänta tills nästa film kommer, eller filmer för det kommer två till del 1 och del 2. Den första kommer hösten 2010 och del 2 juni 2011. Snacka om lång tid, men men. Imorgon ska jag hem till pappa, sen träna och sen träffa girlsen.

Godnatt / maddis ♥


Magaluf i mitt hjärta


GRABBARNA GRUS - MAGALUF 2009

Helt sjuk så fort tiden går, bli nästan lite ledsen. Det är mer än en månad sen vi tog studenten, vilken dag alltså. Går inte att beskriva med ord! En månad sen vi åkte till Magaluf, var fan tog tiden vägen? Bästa resan, freaking fucking love ya. Dansterminen tar slut om två veckor, och snart är sommaren över? VAD FAN HÄNDER? Jag har fett mycket ångest även om jag njuter dagarna igenom så ska man börja jobba och det känns inte allt för kul, kommer sakna skolan och gemenskapen. Usch nej inte mer prat om det, blir så deprimerad. Okej måste nämna en sak till, dansen har uppehåll i TVÅ MÅNADER? vad fan ska man göra, får försöka hitta ngn annanstans att dansa så länge. Men vart?

Idag så åkte jag och kusin upp i stan, längesedan jag var där och jag hittade så mycket. Men inhandlade bara en väska och en T-shirt från Paris Hiltons klädkollektion. nice. Åkte inom hemmakväll och hyrde 10 filmer, hahaha.


Bild från Stadium.se
Köpte denna väska fast i rosa såklarty, översnygg!

Ska lyssna vidare på min älskade musik
Puss / maddis ♥

Lördag

Usch regn!

I torsdags så struna jag i dansen och hade filmkväll med kusin. Stack till apisen där tjejerna va vid elva tiden och snacka en massa skit. Igår så var jag och kusin först "barnvakter" för änglarna och vi stack och bada på ribban, riktigt mysigt och varmt i vattnet. Åkte hem och gjorde mig i ordning. Natha hämta upp mig och emla och vi körde upp till jojje i hbg och hade en riktig mys kväll med vin, skräpmat och en massa skitsnack.

Kom hem imorse och idag är det en sent kalas för kusin, med massa god mat mums!

Hörs ikväll!
Puss ♥

Nanana .. Goodbye


Hörde denna låt nyss på SYTYCD, riktigt bra! :D

Härlig dag idag, jag som aldrig någonsin har tittat på The Hills innan eller tyckt det var någonting bra har nu blivit helt besatt av det gör fan, kan inte sluta titta på maratonen om går på MTV nu på dagarna. Mammi kom hem med sushi till oss, mums du är bäst! Sen blev det vattenkrig eller ja det slutade att jag själv la i poolen med blöta kläder och allt, men ja roligt var det i alla fall. Har nyss sett klart SYTYCD och sitter och lyssnar på Britney's gamla hit Crazy, love it.

Imorgon ska jag på dagen skriva färdigt lite saker, beställa en ny klippsax (rosa såklart), träna och sen hem till sweetheart för att ha en grillkväll med underbara vänner. Har hela helgen fullspäckad, nice! 

Vänner: Ni betyder verkligen allt för mig, vad hade jag gjort utan er? Ni ska veta att jag uppskattar allting ni gör och utan er hade jag var någonting. Jag älskar er då, nu och föralltid. Emla, min andra halva även jag saknar våra eftermiddagssamtal innan siesta på mallis, men vi har hela livet framför oss och det är vi i vått och torrt. Mina tvillingsjäl, min syster, min bästis, min bäst vän, min bff - best friend forever. Mina bästa vänner, tillsammans är vi ett.

Nu ska jag nörda mig
med min älskade kusin och sätta på en film eller någonting.
Puss, och sov gott / maddis ♥

Message to people: Snälla, bara sluta upp och dra lögner, är så jävla trött på det nu!

It's Britney Bitch!






ABSOLUT INGA BRA BILDER !! MEN MAN SER LITE :)

Helgen har varit riktigt bra!

I fredags så kom malin till mig och vi åkte tillsammans upp i stan för att äta sushi på koi på lilla torg. Vi hade lite missöden med några av fiskarna, men haha så ball det var. Puss på dig, tack för en trevlig kväll snäckan min.

I lördags så var syrran, jag och kusin barnvakter till min små prinsessor så vi stack till andys lekland och lekte av oss lite. Hem igen för att göra oss iordning för britneykonserten. Hade en sjuk rolig kväll, även om konserten inte var så bra som jag trodde den skulle vara så var det fortfarande skit bra. Kanske för vi hade sittplatser och inte stog upp nära scenen, men i alla fall så var det en upplevelse. Hade helt fantastikt roligt och skratta kvällen genom.

I går var det först dans och sedan movienight.

Idag så har vi varit nere i skateholm, längesedsedan man var där men det var mysigt. Övningskörde, HAHA kan jag säga om det. Sen stack jag till dansen och dansa poledancing och streetdance. Har sådan träningsverk och har så ont sen pole dancing att jag inte vet jag vad jag ska ta mig till. Får se om jag överlever imorgon då det är dans igen, puh.

 I AM A BB-LOVER
/ maddis ♥

Circusspears



GOODBYE MALMÖ, HELLO BRITNEY!

ÄLSKAR ER


Riktigt mysig dag idag :)


Josse kom hit vid två-tiden och jag färgade hennes hår. Stack till dansen vid sextiden och träna i två timmar. Var riktigt roligt idag, hey emsche vad var det vi fick för smeknamn till dig? :) I alla fall the brown girl and squeezaren? :) HAHA! I alla fall efteråt så hämtade tjejerna upp mig och vi stack efter många om och men till jensen och åt god middag, mums. Haha disco på vägen hem, fan vad jag älskar er tjejer!

Imorgon blir det övningskörning och sen middag på lilla torg med malin och förhoppningsvis emsche.

PÅ LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG BRITNEY!!

Godnatt /
maddis


Touch of pink

Har varit en rätt så seg dag idag faktiskt. Somnade sjukt sent inatt för att jag fastnade vi datan som vanligt, så jag vaknade inte förrens vid ett. Hatar att göra det! Men i alla fall mamma tvingade med mig att åka på ärenden med moster och kusin. Har precis tittat klart på glamouravsnitt och ska strax lägga mig.

Imorgon så kommer först josse och färgar håret sen är det träning som gäller.

FAN VAD JAG HAR ÅNGEST
/ maddis ♥

By the way så ska totally förändra mitt rum

Rest in peace



Ja, verkligen rest in peace michael jackson.

Det är aldrig så att Michael har varit nog stor idol för mig men han har inte eller varit ingenting. Det är hans låtar som har berört mig och kommer alltid att göra det. Har alltid vetat att han varit väldigt stor och betydelsefull för min mamma. You are not alone, det är en låt som berör henne och hon verkligen älskar den. Kommer ihåg att för ett antal år sen så alltid när vi var hos mina kusiner, så var det den låt dem spelade på högsta volym på kvällarna när vi barn gått och lagt sig. Varje gång, ja verkligen varje gång så började jag verkligen stor gråta. Och från allra första gången så har jag undrat vad det är som gör att det händer och med tiden har jag insett att det är just den låten som berör mig så mycket. Min mammas favorit låt, den är verkligen speciell för mig. Och idag var det minnesstund för Michael och jag fick gåshud all over när de sjöng Heal the world, vilken känsla. Även den låten kan göra att gråten inte är alls långt ifrån. Den är så fin och verkligen en mäktig låt. Jag lider med hans familj, alla fans och folk som verkligen ser upp till honom, jag lider verkligen med er. Jag vet hur det är att ha folk man ser upp till och älskar allt runt omkring. Frågade mamma innan om hon fortfarande tyckte om Michael lika mycket, hon svarade att att hon inte gjorde det lika mycket som innan. Men hittade hennes senare efter att alla gått lagt sig, sitta där nere själv och titta på hans konserter som Tv4 visade. Skriver detta med gråten i ögonen verkligen. Kan inte beskriva känslan, men jag vet att mamma är ledsen inombords. Hans låtar är speciella för henne, och genom det har de blivit speciella för mig med.

Det finns ingen annan som Michael Jackson och det kommer det aldrig finnas heller. Titlar som Thriller, Billie Jean, Heal the world och The way you make me feel kommer leva kvar i århundrade och kommer aldrig att dö ut. En stor legend har klivit över till andra sidan och hans minne kommer leva kvar för alltid. Ttack för alla låtar som berört mig och tack för det du gjort för många av världens alla människor, du är legenden över moonwalk!

Rest in peace Michael Jackson
Tårarna rullar ner för mina kinder, heal the world.
/ maddis ♥


El strip club



Denna låten går på repeat just nu, så jävla bra!

People always leave

Idag har det vart en mer fixdag !? vilket menas med att det är jobbsökande som gäller nu en tid framöver. Men ska skriva klart mitt cv med syster imorgon. Har klippt lite idag och sen har jag varit och dansat idag, poledancing och streetdance. Älskar poledancing, och funderar till och med att beställa hem en såndär rosa "påle" som vi har på dansstudion för att ha hemma. Jo, men lätt jag ska, kommer bli riktigt kul och det är riktig bra träning.

Imorgon är det också lite slappe, fixedag med dans inbokat i schemat.
Godnatt / maddis ♥


Bild från mallis, saknar!!

SunPark Ocean, Alanya











BILDER HÄMTADE FRÅN VING.SE

Har hittat världens underbaraste hotell i Alanya i Turkiet som passar mig riktigt bra, studentresan var ju party all the time och nu är jag sugen på att ta en riktig relaxsemester. Vilket detta hotell är perfekt till, 0 meter till stranden och 0 meter till centrum. Åh det är helt underbart fint. Hade velat ta en resa i mitten av augusti runt 15-20. Men vet inte om det är som jag har fått för mig eller om det är sant att det är skit varmt i turkiet då att man knappt kan vara där. Detta är ett 4,5 stjärnigt hotell och tyvärr är det inte all inclusive. Själva resan går runt 6000 och sen får man räkna med fikpengar till det, så runt 9000, nu är det inte heller tänkt att pengar ska gå till sprit heller, så det kanske blir lite billigare. Men får väll se var ödet tar oss, blir kanske ett billigare hotell även fast jag kommer ha svårt att släppa detta hotell, så fint det är.

Nu ska jag sluta dagdrömma, och dra mig till pappa
Puss / maddis ♥


Fricking fucking love ya!


Jag och hjärtat mitt

Sjukt längesen jag skrev ju, aja, måste bli bättre.

Sen jag kom hem från magaluf så har jag jobbat nu i veckan, sista veckan och nu är jag arbetslös, wiho? Får ta tag i det i veckan. Det har blivit dansträning och massa på kvällarna. Ska säga grattis till min favorit gummsi som tagit körkort nu, grattis gumman, då har man fått en privatchaffis med, haha.

Idag så var det först top secrets uppträdande i stan, helt jävla sjukt roligt. Sån adrenalinkick, verkligen. Vill verkligen inte se mig på videon sen som kommer hamna all over, aja. Sen så blev jag körd till snutte i sjöviken eller sjödiken, aja någonting och vi sola och bada, promenixa och åt och lite annat. Kolla resor i augusti med, hittat perfekt hotell och allt. Kanske man dra iväg en vecka? Får se vad ödet för oss.

Imorgon ska jag till pappa och mysa hela dagen antagligen och i veckan är det jobbsökandet och körkortet som ska påbörjas. Skriver en sammanfattning om mallisveckan imorgon, helt fricking underbar, love you all.

Men längtar som fan till nästa helg, BRITNEY LIVE 11 JULI!!

Nu ska jag sova
Puss / maddis ♥


Hon har riktigt snyggt hus, love it.

RSS 2.0