Tisdag 10:00

Sitter framför min skoldata i skolan. Börjat med förmiddagslektionen med projektarbete och just nu har vi rast. Eller rättarsagt vi jobbar självständigt och har rast hela tiden (a)

Är hos mamma igen nu och är utan internet hemma för att syster har tagit med det upp till stockholm och jag får inte tillbaka det förrens på fredagkväll tidigast. Men har lyckats att ha datorn både igår och idag i skolan, så lite flyt har man. Igår så var vi på brandutbildning med skolan men skulle egentligen varit ledig på morgonen men nej såklart så togs den bort från mig. På eftermiddagen så hade vi samhälle och hade föreläsning om "Sveriges statsskick" faktiskt väldigt intressant. Roligt nog så började snöa igen när vi slutade runt halv fyra snåret och det är så mysigt! Tog bussen med emla till centrum och vi hämtade hennes kort afton docka på salongen. Handlade även glass "Mayan Mystica". Jag vet, det snöar ute och jag går och köper glass, härligt blandning! Men det är gott i alla fall och den smakar JUL. Sen åkte jag hem och käkade lite lussebullar innan jag stack och dansade. Börjar få klämm på samban nu, riktigt roligt :)


En bild på Emla, mig, jojje, TT och Linkan från brandutbildningen

Idag går jag i skolan till klockan fem för att jag har kundmottagning och jag hoppas att jag inte får kund, för jag känner att jag måste jobba med min docka helt ärligt börjar faktiskt tycka det är roligt med kort festfrisyr. Men i alla fall sen kommer mamma och hämtar mig och kör mig direkt till stallet för att vi ska ha Örumöte. Hade egentligen tänkt träna med kommer nog inte hinna det för att vi måste ha en riktig grovplanering om vår luciashow som är om redan FEM VECKOR! Börjar panika lite här men det kommer nog gå jätte bra. Ikväll kommer även min kusin och moster hit till Sverige, för de bor egentligen i Tyskland, väldigt mysigt för har inte träffat dem sen I sommras. Önskar bara att mina små änglar också var med men får träffa de i jul och det längtar jag efter.

Åh snart är det december och jul med massor med snö, tomtar, rött, grönt, glitter, pepparkakor och lussebullar. Ja jag hade kunnat skriva hur mycket som helst, hihi ..

Vet inte när jag kommer ha tillgång till dator igen så hade bra så länge!
PUSS OCH KRAM från maddis

Söndag 11:57

Huvudvärken har släppt en aning men nu ligger jag inne på att ha sträckt nacken på ett konstigt sätt. Lovar det var allt slängande med huvudet igår visste att jag inte skulle klara mig undan någon sträckning någonstans alltså, haha.

Ska snart äta frukost, har inte gjort det än. För jag brukar inte kunna äta tidigt på morgonen tyvärr. Så får se om jag hittar ngt gott! Vid tvåtiden ska jag ut och traska i snön bort till oxievångshallen då vi ha ska ha avslutning med fotbollen. Den brukar alltid vara senare andra år men det är skönt den ligger så tidigt på dagen.

Kan inte sluta lyssna på låten med Pussycat Dolls - Hush Hush
den är världsbäst verkligen, åååååhhh ...


Logga från Dansakademin

Söndag 00:22

Sitter och skriver min önskelista! Andra år brukar den vara proppfull med olika saker men nu är den helt tom. Det enda jag har skrivit är En rosa Ipod, presentkort på Skivlagret och pengar. Sen står det absolut still i huvudet!! Vad har hänt egentligen? Men får gå ut och spana in lite saker så man kan önska sig det. Känns som det är så mycket jag vill ha, en rosa sax till exempel? Och det kostar 2000 kr, så den är redan struken.

Fast nu ska jag gå borsta tänderna och krypa ner i sängen med min bärbara dvd och lyssna på musik! Huvudvärken har släppt en aning så får hoppas den släpper tills imorgon för jag orkar inte gå runt och tänka på den.

Goodnight and Sweet Dreams ♥

Lördag 21:03



Sitter inne med en grym huvudvärk som inte verkar vilja ge med sig!

Var i stallet innan och hade öruträning och dansträning, gick jätte bra och tror detta nummer kommer bli skit bra. Jag och Emma lappade ihop sista delen av dansen med, väldigt grymt av oss. Men efter allt slängade med huvudet och jag råkade faktiskt nocka mig själv eller rättarsagt knäa mig själv och allt annat har gjort att jag har fått en grym huvudvärk. Får hoppas att den släpper snart.

För att få lite fresh air så gick jag ut med Baxter i snön och lekte lite, gud vad han älskar snö, så gör även jag. Har även sett Bring it on som gick på tv idag, man tröttnar aldrig på den. Försökte sova lite innan så att värken sluta, hjälpte lite men fick gå upp sen för vi hade gäster. Men har bara precis ätit och sådär, orkar inget annat. Bara jag inte blir sjuk nu har inte råd med det. Med tanke på att jag är i stallet, har fotboll, dans och annat hela dagarna!

Men på tisdag så kommer min moster och kusin från tyskland för att han ska gå på öppet hus på min skola och jag ska vara sån här värd där på onsdag.

Egentligen skulle vi ha dansträning i stallet imorgon men ingen kan komma plus att jag inte mår hundra så får ta det en annan dag men det är lite bråskande, men vi fixar det. Så imorgon ska jag ta tag i lite i skolan, åka och handla pussycat dolls nya skiva och gör lite annat, måste se en rad tvprogram missade greys i onsdags. Har även avslutning med fotbollen imorgon. Tror jag får pris för att ha spelat i klubben i tio år, får se om jag får det!

Nu ska jag fixa lite med stallet så jag har det klart, kan lika bra passa på!
Hörs sen .. by the way ny favorit låt Pussycat Dolls - Hush hush

Lördag 11:23

Godmorgon i vinterkylan! :)

I torsdagskväll så dansade jag ju. I den gruppen innan oss som är Pussycat Dolls fortsättningsgrupp dvs de som redan gått den nybörjarkursen som jag går nu. Och de har dansat till When I grow up - Pussycat Dolls. Jag har bara gått där och velat dansa just den dansen. Så i torsdags så skulle vi börja med en ny koregarfi och det visade sig vara en del av den dansen, åh shit vad glad jag blev.

Igår så hade jag praktik mellan 10-18! Alla frisörerna försvann mellan 13-15 så jag var där helt själv med nagelbyggaren som finns där. Men det var mysigt och jag hade tid att jobba med min docka som vi ska lämna in varje tisdag, börjar bli rätt roligt faktiskt. När jag tittade ut när jag precis kommit så oh det hade börjat snöa. Så mysigt jag älskar snö och julkänslor det är det bästa som finns helt ärligt. Och det blev bara mer och mer snö. Skulle egentligen hem till Emma för att vi skulle komma på sista delen av dansnummret. Men det blev inte så för att det var för halt att köra. Men i alla fall tog mopeden hem i snöstorm körde i typ 15 km/h, haha. Men min svea-moped vart stadig! Apis ringer mig och frågar om vi ska se på film. Så jag tar på mig varmt och tar hunden för att gå ut i den vita snön för att traska mot centrum för att handla lite gottigheter. Pratade med gummsi i telefonen hela vägen för hon satt i en liten minibuss på väg upp till växsjö för att spela cup med laget, hoppas det går bra för dem. Träffade apis på centrum!


Jag: Köp sån torkade melonbitar till mig, de ligger vid frukten

Apa går rakt förbi frukten, så jag ringer upp henne

Jag: Du skulle ju köpa melonbitar till mig

Apa: Jag hittade inte det

Jag: Men KONSTIGT du gick raka vägen förbi det utan att ens titta, haha

Apa går tillbaka till fruklen för att titta och hon hittar där de hänger och tar

upp en påse där det står Pineapple på!

MÄNNISKAN ÄR SÅ BLÅST OCH TROR PINEAPPLE ÄR MELON PÅ ENGELSKA, HAHAH!

Men älskar henne ändå och efter gick vi hem till mig och såg Rumor has it på tv!


Så här såg det ut från min salongs fönster när det börjat snöa


Satt inne i fikarummet och gotta mig med Skvaller och Keso med smak av
Päron, äpple och vanilj som smakar exakt som glass. TRY IT!


Vid fyratiden hade det snöat på rejält - väldigt mysigt


Min hund Baxter ute i snön


Jag och Baxter står och väntar på Apis vid centrum


Här har vi henne :)

Sov till tiotiden idag och sendess har jag suttit och jobbat på manuset till stallet. Ska tid där vid halv tvåtiden för att ha träning, men nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig så ofräsch! HEJ SÅ LÄNGE


Torsdag 19:27

Gokväll :D
Sitter här framför datorn med musik och snokar omkring på Facebook. Slutade med kundmottagning i skolan redan halv fyra för att våra lärare skulle ha möte, riktigt skönt. Blev hem och titta på tv och lite sådant. Har ätit, varit ute med hunden och lite annat.

Om ca en timme så ska jag iväg och dansa på Danskademin. Där jag idag på torsdagarna dansar Pussycat Dolls mellan 21-22. Det är riktigt roligt och jag rekommenderar det varmt. En timmes dans där går alldeles för fort för jag hade kunnat dansa hur länge som helst. De ska även nästa termin starta en dans som heter Pussycat Dolls med redskap som jag är väldigt sugen på att prova på. Har ju gått Pussycat Dolls och Latinmix - salsa, samba denna terminen och nästa termin blir det Pussycat Dolls fortsättning, Latinstreet och antagligen Pussycat Dolls redskap och Bollywood.

Har suttit och tänkt på en del! Tänk om man hade varit så duktig som man hade jobbat som profisionell dansare. Det hade varit något verkligen och göra något man älskar och brinner för hela sitt liv. Men det känns som det är bortom drömmarnas håll just nu, men man får i alla fall inte sluta hoppas ..

Vill ha en kamera nu så att jag kan bomba min bilddagbok och bloggen med bilder. Får hoppas att mamma köper en ny snart, en bra och helst en rosa (a)


Avslutar inlägget med en fin bild på mig och mina älsklingar i sommras

Nej, men nu ska jag snart byta om och dra mig iväg till dansen pusshjärta

Torsdag 13:43

Här sitter jag i skolan och har kundmottagning! Min mamma har varit och klippt sig i morse, nöjd blev hon. Så blev även jag! Nu är jag receptionist och har linkan bredvid mig som pratar med emla i telefon för hon är SICK TODAY!

Nu ska jag käka pepparkakor !


Måndag 21:24

Åter igen hemma från stallet!
Eller var hemma för ett tag sen då jag ätit middag och lite så redan. I stallet så hade vi luciaträning och sen öruträning, men det blev lite mer dansträning faktiskt. Missar grey's anatomy för pappis sitter vid min tv :( får vänta ända tills söndag, usch!

Till veckan!
Måndag: Handledar möte med vår lärare angående projektet. Sen samhälle! Efter det så var det mening jag skulle dansa mellan 7-8 men fick sms att min danslärare var sjukt. Tråkigt!
Tisdag: Förmiddagslektionen så hade vi kortafton med Peter. Har äntligen börjat komma på min frisyr. Eftermiddagslektionen så hade vi camilla green med färglära. På kvällen tränade jag i kombihallen!

Åh det känns som jag har så mycket att betala nu massor i skolan, har inga pengar fan! Plus att tåget till stockholm kostade fan skjortan. Får ta tag i mig själv och skaffa mig ett jobb, saken är den att jag inte har tid!

VIKTIGA DATUM!
13 December - Tometecupen och genrep luciashowen
14 December - Luciashow
19 December - Skolavslutning & åker till Södertälje
10 Januari - 18 ÅR BLIR JAG !!
11 Januari - Dansföreställning med Malmö Danskademin (Dansakademi.se)


Bild: Från Emlas blogg (http://mmmlie.blogg.se) - Jag i skolskenet


Bild: Från Emlas blogg (http://mmmlie.blogg.se) - Emla i solskenet

Nu ska jag upptadera bilddagboken!
Hörs sen ..


Onsdag 16:16

Äntligen har jag internet!
Min syster har åkt upp till stockholm för att starta upp en ny butik i Stockholm och har tagit med mitt internet. Har inget internet hos mamma i två veckor. Därför efter två dagar utan så bestämde jag mig för att ta mitt pick och pack och åka till pappis och bo här några dagar i alla fall. Vet inte hur länge det blir. Men nej jag åkte faktiskt inte bara hit här för att ha internet utan för att jag var faktiskt tvungen att göra en del saker på datorn till skolan och stallet.

I alla fall berättar om mina dagar i kväll för strax ska jag åka till stallet för att ha luciaträning med alla barnen tillsammans med emma. Efter det så har vi Örunummer-träning! Får se hur det går, har skrivit kanske en tredje del av manuset, det är väldigt svårt. Kan inte berätta temat här, suprise :)

Nej nu ska jag ta min svea-moped till stallet i ösregn.
PEACE PÅ DEN ! :(


Söndag 22:16

Just nu sitter jag och tittar på Into the blue fick höra av gummsi som vart här innan att den skulle vara riktigt bra. Hon kom hit lagom så att vi såg one tree hill och gossip tillsammans med en stor skål med popcorn, mums. Just nu sitter jag och disskuterar med sallsan om vilka danskurser jag ska gå på nästa termin på "Malmö Dansakademi" (www.dansakademi.se)

De kurser som jag säkert ska gå är
1. Pussycat Dolls Fortsättning Torsdagar 20-21
2. Bollywood Onsdagar tror det är mellan 5-6
& kanske
(3. Pussycat Dolls med Redskap Måndagar tror det är 20-21)
(4. Latinstreet Torsdagar 21-22)

Vill gå på så många kurser för att det är så roligt men har nog inte tid med det. Ska antagligen gå ur Öru, sorgligt nog. Men måste prioritera lite saker. Sen är det fotbollen och skolan som gäller nu mycket i vår, med studenten och gesället. Även ett körkort ska hinnas ta! Men vet att jag kommer klara det .. bara man vill så kan man!


Här är de två träningströjorna jag köpte på Stadium
En svart och en rosa, det är tröjor som andas



Inhandlade även tre par skor! Ett par stövlar från DinSko med fodrat inuti
Ett par stövlar från Skopunkten & De sista höstskor med foder från
Skopunkten

Den lilla shoppingtimmen avslutades med en kulglas med smakerna chokladkokos, melon och polka!

Nej men nu ska jag se klart filmen och kolla om jag kan öppna skoldokument
Sen är det godnatt för mig ny dag imorgon och endast samhälle i skolan
DRÖM SÖTT


Söndag 18:20

Gokväll folks!

Idag hade jag sovmorgon till typ elva, eller nej jag satte klockan på tio så att jag inte skulle sova allt förlänge. Men visste redan att jag skulle skita i den reglen (a) och sova ända tills halv tolv då johanna kom (mammas sambos dotter) för att jag skulle klippa henne. Men vid halv elva så tog jag min nya brända skiva med musik och la mig och lyssnade i sängen, mysigt. Sen klippte jag johanna och sen körde de mig till stallet för att vi hade dansträning! Det gick väll okej, och vi har inte så mycket kvar nu och det känns skönt, fast det är endå mycket kvar känns det som. I alla fall mamma hämtade mig vid tre-tiden i stallet och vi åkte och handlade skor och lite träningströjor till mig. Ska ta foto och lägga upp sen!

Nu sitter jag och väntar på att gummsi ska komma till mig för att vi ska se one tree hill och gossip girl. Men tror hon har fastnat hemma så det tar väll ett tag innan hon dyker upp.

Hörs later !


Söndag 00:01

Blev inget bloggande för har helt enkelt inte hunnit.

Fredag: Praktik mellan 10-8! Efter det så var det inomhusträning i kombi mellan 8-9. Duschade och åt sen stack jag hem till emla en stund.
Lördag: Sov till elva. Sen så hämta vi upp jessie för vi skulle till utamningens hus med fotbollslaget. Var riktigt jälva kul och jag och jessie var med våra två tränare i ett lag. "DREAMTEAM, grymt"! En sak som jag rekommenderar. Förutom att min rygg gör ont för att jag ja kan egentligen inte förklara det fick snett i en av cellerna och jag fick även en dörr uppskjuten i huvudet av en av våra tränare, tack säger jag! Men riktigt roligt, och det går ut på att där finns runt en 38 rum tror jag eller 28 så är där olika utmaningar i varje cell. Så är de värda olika poäng så ska man samla så mycket som möjligt, skit roligt. I alla fall vi var där runt en tre timmar sen var det och fixa sig och vid sju tiden så hade vi "lagfest" i klubbhuset. Kom hem för en stund sen och det var lite fler tävlingar där och så .. men min dåliga humör idag hindrade mig från att ha ännu roligare på lagfesten men hade roligt på utmanarnas hus.
Imorgon är det klippa, sen stallet och egentligen bop men får se hur det går med den saken.

Hoppas ni haft trevlig kväll och hoppas ni har haft ert humör på topp idag!


Torsdag 23:17

Wehoo ett blogginlägg som bryter 22-reglen grymt, haha. Är faktiskt på riktigt bra humör, men kan berätta sen varför. Okej dagen började med skola mellan 08:30-15:30 då vår grupp bara hade egen hårvård hela dagen. Vilket var så härligt! Jag färgade mitt hår idag och på frisör språk så färgade jag det i 4R och 4V. Blev riktigt nöjd faktiskt, och det känns som jag. I alla fall satte i inpackning och lite så med i sunshines hår och gjorde vid mina och hennes naglar. Riktigt skönhetsdag dag idag, grymt. Efter det så åkte jag hem och la mig för att äta lite och titta tv. Sen vi kvart över åtta så gick jag hem till emla där hon hade besök för att de letade resor till jul, och är en riktig drömmare den tjejen och det är en positv komplimang :) I alla fall tess hämta upp mig och vi åkte till dansen. Och nu kan jag komma till varför jag är på så bra humör för att när vi kliver in i danssalen känns det som en sån positiv energi kommer och man blir glad. Alla började kramas haha ja jagh vet inte hände men det var så roligt. Vi gjorde klart vår koregrafi idag och nästa torsdag så ska vi börja på ny. Asså fan vad jag älskar att dansa det är helt sjukt, det gör min dag verkligen! Längtar till showen då vi ska träna massor och den kommer att bli grym grym grym .. så nu sitter jag här GLAD ! :D


Denna tröjan hade jag på mig på dansen idag plus
tights och benvärmare. Det står " I ♥ to be loved "
och jag älskar den :'D

Imorgon så har jag praktik ända till sex fast jag har sovmorgon så det är skönt. Sen på kvällen är det inomhusträning, yes för det är så roligt. Och by the way noppade mina ögonbryn idag riktigt skönt haha .. för har haft två buskar verkligen nu överlänge.

RIKTIGT FRÄSCH KÄNNER MAN SIG NU !
NU SKA JAG SE SCRUBS SEN GODNATT ♥

Onsdag 22:13

Sitter och funderar varför mina bloggar alltid hamnar runt 22-slaget men det är väll antagligen för att jag inte har någo ro att sätta mig och blogga innan. Är det inte träning eller dans så är det tvprogram som jag tittar på. Men i alla fall hur har min dag sett ut idag. Jo jag började skolan som vanligt halv nio. Idag lärde vi oss hur man fäster krona och tiara och diadem till bröllop. Skit roligt! Efter det åkte jag in i stan för jag skulle handla kjolen som jag berätta om, handlade även tt par tights. Sen hem och sova lite, åkte till stallet vid fem tiden för dansträning. Börjar komma igång riktigt nu och det är bra. Hälsade på min bebis i stallet han hade kolik och bebis :( men mår bra nu <3 Stanna lite med amanda innan min mamma skulle hämta mig! Har sett lite tv nu, bland annat ett program om magaluf- man måste bara älska stället.

Nej nu ska jag kränga chokladmousse
Godnatt


Tisdag 22:35

Åh gud jag sitter här och håller på att somna. Känns som om jag har hållt igång exakt hela dagen! Börja med att jag hade skola mellan 08:30-17:00, sen direkt efter så kom christer och hämta mig och körde mig direkt till stallet där det var öru-möte och lite dansträning. Klockan 19:15 kom christer och hämta mig igen för jag att jag skulle träna. Helt okej träning och tyvärr känner jag att jag börjar bli sjuk, blääää. Men i alla fall kom hem för en stund sen och såg klart Dh sen så hoppa jag in i en långdusch. Nu ligger jag och kollar på brothers and sisters. Har inte ätit ngt värsta efter träningen bara två glas varm mjölk med halstabletter i och två clementiner. Orkar knappt hålla mina ögon öppna, men ska se klart brothers and sisters i alla fall.


Brothers and sisters - riktig bra serie


Måndag 22:02

Gokväll people!
Hade sovmorgon idag för jag började inte skolan förrens kvart i ett för vi skulle gå på bio med samhälle och se ngåon rasist och tortyr film. I alla fall åkte in i stan lite innan för en snabbkoll inne på gina för att jag letar efter en speciell tröja som jag vill ha, men i alla fall som många vet ska vi ha en luciashow i stallet i år igen. Och i ett nummer ska vi ha dans och jag har haft en outfit som jag tänkte inne i mitt huvud om vad vi ska ha på oss. Så när jag går in på gina tricot så ser jag de kläder hänga där som jag har tänkt mig. Snacka om ödet så jag blev super glad! Efter bion så åkte jag hem slappa lite sen vidare till dansen för att dansa samba. Asså det är helt sjuk så svårt det är, och jag är sån som vill kunna det direkt men detta tar tid och det är jobbigt, men måste träna träna. Efter det så åkte jag hem och nu har jag precis sett cityakuten, ser prison break nu som är så spännande att jag inte vet vad jag ska ta mig till, och sen är det scrubs som gäller.

Tisdag:
Skola till 17:00
Öru möte
Träning
& sist men inte minst tv :)

GODNAAATT PEOPLE !

Söndag 23:39

Och det är snart dags för läggdags för att jag är faktiskt rätt så trött. Men först så ska jag berätta lite vad jag gjort idag. Mamma kom och hämtade upp mig vid halv två tiden hos pappa för att vi skulle köra och hämta camilla så att hon och jag kunde handla farsdag present till pappa. Blev en fin blomma med några lotter han blev glad och det är det viktigaste. Syster körde hem mig till pappa igen och jag satte mig framför datorn någon timme. Sen blev det mat och efter det One tree hill och gossip girl. Sen tog jag svea mopeden hem till mamma och kollade lite på grey's anatomy boxarna som jag fått tillbaka från josse nu. Och nu sitter jag här med musik på som tillfälligt är If I were a boy - Beyoncé som är så himla bra.

Nej men nu ska jag ta tag i mig själv och gå och borsta tänderna eller kanske äta ngt lite före sen ska jag krypa ner i sängen. Jag vet redan att det kommer ta ett tag innan jag somnar för att jag har sovit så länge idag och jag har lång sovmorgon imorgon

Måndagen ser ut så här:
12:30 - 15:20 - Skola men vi ska se bio med Samhälle
19:00 - 20:00 - Dansa samba
21:00 - 22:00 - Cityakuten på tv
22:00 - 23:00 - Prisonbreak på tv
23:00 - 00:00 - Scrubs på tv


Kvällen avslutas med en inte allt för snygg bild
på mig som är tagen på tåget på väg till danmark
när jag och emla var där för två helger sen på
informationsmöte angående jobb på kryssning.


Söndag 13:12

Snart kommer mamma och hämtar mig för att jag ska åka med syster för att handla farsdag present! Jag skulle egentligen ta mopeden men det började ösregna så jag hoppar över det. Men i alla fall för ett tag sen så spelade tede en låt för mig Confession of a broken heart med Lindsay lohan, och det är verkligen en låt som bara ja jag vet inte tränger in i en, så jag sitter och lyssnar på den för den är så bra.


Lindsay Lohan - Confession of a broken heart

Söndag 11:46

Då har man sovit ut idag riktigt skönt men det känns ändå som om jag fortfarande är trött! Men i alla fall igår så var jag då hemma hos tede med de andra från laget. Vi såg PS. I love you vilken jag trodde skulle vara skit bra men det var den inte. Sen såg vi eller "de" för jag la ner bultad i sängen för att försöka sova, The strangers. De sa att den var riktigt läskig, så det var en jävla tur att jag inte titta. Utan jag slumrade till lite då och då. Och vakna upp igen när hela sängen började skaka haha för att alla hoppade till. Men i alla fall tack för en trevlig kväll tjejer! <3


Det var riktigt läskigt när vi körde dit, skit mycket dimma och vi körde på landsväg!

Idag är det farsdag och jag ska snart åka in och handla en blomma till pappa för syster kommer med hit sen för vi ska äta middag tillsammans. Skulle egentligen till stallet för dansträning men det blir nog inte av för att vi inte var så många idag och plus att vi ska ha en på onsdag. Så måste bara ta tag i mig själv och ta min svea-moped och åka och handla en fin blomma och lite lotter, för min syster har lagt det på mig.

Men ska först lyssna lite mer på musik och sådär, hörs senare! ♥


Åttonde november 19:14

Okej en snabbis blogg här!
Kom hem för ca 45 minuter sen från träningen. Skorna funkade bra och jag har glömt hur jobbigt det verkligen är att spela inomhusfotboll. Men det är roligt att det är igång igen! När jag kom hem åt jag och tog en snabbdusch och nu har jag precis gjort mig klar för att jag ska gå upp till Miss Jay's gata, åka med henne och hämta upp sanne sen så åker vi vidare till Svedala till tede där carro med är. Blir en filmkväll med antagligen skräckisar, HJÄLP! men får skjuts hem i alla fall (a)


Ska hem till denna tösen ! <3

HÖRS IMORGON / PUSS MADDIS

Åttonde november 13:58

Då kom jag nyss hem igen för jag och pappa åkte en snabbis till coop för att han skulle fixa något med sin bigga tv och vi skulle handla nya inomhusfotbollsskor till mig. Rätt så dyra var dem men lite får man unna sig. De var i alla fall jätte snygga. Jag ska käka lite grann nu sen så blir det att börja göra sig i ordning för josse hämtar upp mig och Miss Jay vid halv fyra så drar vi till backahallen för träning!


Visst var de snygga?:)

Hörs ikväll darlings!


Åttonde november

Godmorgon eller godmiddaag! :)
Igår kväll var jag hemma hos apisen och tog det mys med film! Såg på just live heaven och senare så satte vi på Gothika som även gick på tv. Som folk vet så hatar jag verkligen skräckfilmer så det blev att jag la inkrupen i apis knä med både hennes händer och mina framför mina ögon, hihi. Fast jag inte tittade lyckdes jag ble jävligt uppskrämd på grund av att apis satt och hoppa till hela tiden. Vi körde så att hon berättade för mig vad som hände i filmen så låg jag där och skrämde upp mig själv, haha! Sen när jag skulle hem så körde jag moped och hade skrämt upp mig så jävla mycket, så kommer det en hare förbi springade så jag blev så jälva rädd så jag höll på att välta med mopeden. Bara bad att pappa skulle vara uppe så jag inte skulle dö av rädsla när jag kom hem, men han var uppe så blev happy. Såg lite på tv till sen så somnade jag sött.

Idag vaknade jag kanske vid elva-tiden! Har precis ättit frukost och nu sitter jag här och bloggar. Ska åka och handla nya fotbolls innomhusskor sen för vi ska träna inomhus idag, som jag älskar <3

Hörs sen ! <3

Sjunde november


Power tillsammans ♥

Hello darlings!
Slutade skolan tidigit idag för att vi jobbade med projektet så att vi var redan klara så fick sluta. Efter det stack jag hem och tittade på våra bästa år och sen somna jag en timme. Vaknade upp lagom pigg och började packa och dansa, ja allt man kan tänka sig. Tog min svea-moped hem till pappisen! Känns som det var år och dar sen jag var här senast. Men det är allitd lika skönt att komma hit. Åt för en stund sen och jag ska strax gå och fixa till mig lite sen drar jag mig till min bästaste apis ( hennes riktiga namn är johanna) för att ha det mys och titta film och sådär. Måste bara slita mig från datorn.

Nej men nu så ska jag ta på mig riktigt sköna kläder och gå hem till apis!
Trevlig kväll ♥

Fjärde november

Så dålig jag är som inte bloggade igår ! :( Men ni vet att jag var så trött så så jag visste inte var jag skulle ta mig till. Men i alla fall idag så var det första skoldagen för mig. På morgonen hade vi Peter som vi har i kortafton och eftersom hälften av alla hade glömt sina kortafton dockor på sina salonger så hade vi mest genomgångar Eftermiddagslektionen så skulle vi dela ut flyers, jag och sunshine delade ut våra på typ 10 min och se gick vi och fika på espresso house på mobilia. Blev ischai och chokladboll för mig idag. Efter det blev det hem och vila, till och med slumrade till en stund, sen iväg till stallet för dansträning då jag mådde riktigt illa, sen till träningen då jag lät bli att träna utan pratade politik med de andra som inte tränade, intressant. Sen blev det hem och åt macedonkan mat och nu har jag precis kollat på desperat housewives, nu kollar jag på christine, sen brothers and sisters och sen scrubs och glamour. Poooh hur ska jag hinna? Men tur är att vi bara har förmiddagslektionen imorgon, så slutar halv tolv och ska hem och sova direkt faktiskt :)

Ingen träning eller dans imorgon så ska nog skriva klart manuset till öru nummret, skriva klart loggbok, göra sias uppgift som jag missa igår på samhälle och kolla lite med gesället och sådär. Får se vad jag orkar med för jag kommer säkert somna så hårt när jag kommer hem.

Förresten har precis anmält mig till fortsättnings gruppen i Pussycatdolls dans nästa termin och ska nog anmäla mig till två eller tre kurser sen. Får se hur det blir :)

Men kanske hörs senare för ska koncentrera mig på tv:n (a)
Kärlek / maddis

None
jag och älskling ses den 20:e december <3


Tredje november


Bloggade aldrig igen igårkväll och har ingen aning om varför jag inte gjorde det. Men ska bestämma mig nu att jag ska försöka blogga varje dag även om det blir intressant eller inte. Önskar att min kamera fungerade så jag hade kunnat fotta som en djur som jag alltid gör men nej som sagt lilla mamma tog sönder den i sommras.

Men till något helt annat så var jag hemma från skolan idag för att jag har fortfarande det där trycket i bröstet och det är inte skönt om man säger så. Men det har varit skönt att ha en ledig dag till och jag har faktiskt vilat ut mig nu. Hade tänkt jobba lite med min docka idag men som sagt har jag glömt min kortafton docka på salongen och jag har inget ställ hemma så jag kan inte göra min långhårsdocka. Jag ska egentligen ha gjort min långhårsuppsättning på min långhårsmodell till denna veckan tror jag men nej och plus att jag ska ha rullat min tävlingsfrisyr. Men ack får väll ta den smällen!

Nej nu ska jag se spännande prison break!
Kanske bloggar en gång till sen, men hej så länge
/ maddis

2 November


jag och bästis

Igår skulle jag egentligen på halloweenfest hos tt i bunkeflostrand men drabbades av magont. Var och åt middag hos mormor så börja jag få ont i magen och mådde illa, trodde det var typ influensan på gång eller något men kräkt har jag inte gjort än i alla fall. Men är fortfarande spänd i magen och mår lite illa, men får hoppas att det är över tills imorgon för skolan börjar igen. Fast har bara en lektion imorgon så mår jag inte bra imorgon så stannar jag kanske hemma då också.

Idag har jag sett klart en film jag spelat in, städat och skrivit lite till luciashowen. Just nu sitter jag och kollar på reprisen på DH från i tisdags och efter det är det one tree hill och gossip girl som gäller. Sen måste jag skriva min så försenade loggbok.

Hej så länge !

RSS 2.0