Den rosa dansstudion

Gokväll! Kan ju börja med att berätta att jag har fullt med blåmärke över fötter och ben pga dansen, haha. Ett stort blåmärke på varje fot precis som jag hade i julas till avslutningsshowen. Tänke att jag gått från att inte dansat någonting alls på nästan en och en halv månad till att ha dansat 9 timmar denna veckan. Känns sjukt bra att va igång med efter att ha dansat 4 timmar i rad igår så kunde jag verkligen inte ta i på sista lektionen. Men i fortsättningen är det inte lika mycket timmar, eller det är en timme mindre. Man kan inte mer än stormtrivas i den där rosa dansstudion och den har allt en dansskola ska ha, bra lärare, fräscha lokaler, underbara människor. Vad mer kan man begära? Och plus som jag älskar rosa, kan jag ju inte MER än att stormtrivas. Nej, men har haft en riktigt rolig vecka och har nyss suttit inne och kollat runt på dansskläder jag vill beställa, så får se vad det blir.

Idag hade jag praktik mellan 10-18, har helt glömt att min bästis emla har tagit körkort i onsdags, sjukt mycket grattis till henne och hon hämtade upp mig i morse så har vi tagit lite turer till praktiken, till posten på lunchen för att hämta hennes körkort, hihi. Nu är det bara min tur att komma igång, yeahj! Bestämde mig för att bara vara hemma idag för att det är kalas för gummsi imorgon eftersom hon fyller år, grattis älskling! Sen på söndag är det mamma mia kväll, wiho.

Men först imorgon så är det match hemma och måste jobba lite imorgon med, sen bär det av till gummsis kalas då vi ska ha det riktigt jävla roligt.

Men godnatt så länge / maddis ♥


Måste bara lägga in denna underbara låten igen. La in den i förra inlägget men det var inte hel. Den är så värd att lyssna på. Åh vad jag älskar den ! SOUL REASON ♥

DANSA!!

Nu är jag hemma från dansen! Varit och dansat i två timmar nu, först bollywood som var riktigt roligt men faktiskt lite svårt med alla fingrar och händer man ska använda. Syrran skulle egentligen med men hon har "influensan" i nacken haha så hon kunde inte. Efter det så var det Strip tease, så också var sjukt roligt men faktiskt överraskande jobbigt, haha. Har precis ätit och ska strax lägga mig, imorgon är det först skoldag mellan 08:30-15:30, sen är det hem om och byta om och sen bär det av till dansen för att dansa. Är inte hemma förrens vid halv elva tiden!

Godnatt och sov gott / maddis ♥

You're my soul reason



Åh vad jag älskar denna låten som sjungs av Jack Wagner (som spelar nick i bold and beautiful) och låten heter Soul reason

/ maddis ♥

Lite småkrasslig?

Gaaaaash vad jag är trött! När jag vaknade i morse kändes det som om det satt en kniv i halsen och jag kände mig en aning täppt i näsan, onej tänkte jag. Åkte till skolan som vanligt och halsontet försvann med dagen och nu har jag inte ont så får hoppas det är över, men känner jag är lite små krasslig och det känns som om jag börjar bli sjuk. Därför ska jag lägga mig tidigt idag, för att vara fit for fight imorgon. Hoppade över träningen idag för jag kände att jag inte ville riskera att bli sjuk, ska trots allt dansa imorgon också så vill vara frisk.

Ska in i duschen nu sen ska jag krypa ner i sängen och sova
Godnatt och dröm sött / maddis ♥

Back on track

Åh gudans vad jag är trött! Har dansat i tre timmar nu, svettigt men fy fan vad roligt det är att vara back on track. Efter skolan så skjutsade jojje mig till mammas jobb där jag åt kycklingsallad och datanördade mig lite. Sen så tog jag bussen med snutte och var på dansstudion lite efter fem. Första dansen var inte förrens 6 och det var afro power dance, och sheijs vad svettigt det är men roligt. Efter det är det en av mina favoriter Latinmix, då vi idag hade en blandning mellan salsa och merqules eller något sådant heeter det skit roligt. Sen så pausa vi i en timme medans det var streetdance och efter det så var det pcd med redskap, helt sinnes sjukt roligt. Gash vad jag älskar att dansa!

Imorgon är det först kundmottagning och sen är det fotbollsträning som gäller
Ska äta lite nu, godnatt och sov gott / maddis ♥

Måndagsmorgon

Igårkväll så somnade jag inte förrens vid ett-halv två för att efter vi läst igenom vårt manus en sista gång till vår redovisning så började jag städa mitt rum lite smått, eller mest så sortera jag min stora enorma klädhög som låg på golvet och jag packade min träningsväska till idag! Men i alla fall vi hade redovisning imorse och jag var nervös, men inte lika nervös som jag varit de senaste 9 åren utan det kändes ändå okej, och när det väl var igång så flöt det på och läraren gillade det så vi fick VG+ som betyg, och jag är så otroligt nöjd. Tänk ändå att det bara vara ngra punkter ifrån att bli ett MVG! Aldrig fått så högt på en redovisning så är skit glad. Nu har vi enskilt arbete i religon och efter skolan skjutsar jojje mig till mammas jobb där jag väntar en timme innan jag hoppar på 141 där snutte redan är och vi åker till dansen, även möta upp dajana. Ingen fotbollsträning idag för att jag dansar till tio, men hörs ikväll!

Nu ska vi gå och handla en chai latte / maddis ♥


What a weekend


Bild från Dansakademins avslutningsshow

What a weeeeeeeeeeekend!
I fredags bar det hem till apis för födelsedagsfirande och vi hade det riktigt roligt med la bomba och cha cha slide, haha. Nej men det var riktig ttrevligt. Det blev en nattpromenad hem med mellis i snön hihi, mysigt. I lördags morse var jag skit trött men var tvungen att gå upp vid tio för att jag skulle jobba lite. Efter det skjutsade mamma mig till oxie ip och vi spelade match mot södra sandby. Efter matchen följde lunden med mig hem och jag klippte hennes lugg. Sen så duscha jag och gjorde mig i ordning för att vid sextiden ta bussen med de andra till carro som hade födelsedagsfirande. Det var trevligt trevligt! Och mitt telefonsamtal med apis var nog ett av det weirdaste ever, hahahahha .. DU ÄR SJUK!! Åkte hem med jullans pappa mats i snöstormen. Imorse så sov jag länge sen så stack jag till stallet för att ha årsmöte, vilket medfick att jag officellt gått ur öru nu, känns riktigt tråkigt och jag kommer sakna det så himla mycket, känns jätte jobbigt. Men har haft en sjuk rolig tid där, buuuuuuuuuh :( sen så åkte jag hem och jojje kom hit och vi har ändrat om vår redovinsing till imorgon. Är nervös men inte lika, för jag vet att jag kommer belönas med att få dansa sen efter skolan. OH YES ÄNTLIGEN!!! Förresten har jag precis färgat håret och ska fixa med min hårförlägning strax, så man kanske kan se lite fräsch ut imorgon.

Hörs väll senare / maddis ♥

Grattis älskling

Måste bara slänga in ett inlägg och säga grattis till underbara johanna "apis" som fyller arton år idag, kom hem nyss från att firat henne, grattis igen älskling!

/ maddis ♥


What a day


En bild på min älskade tedelinis ♥


Hade ännu en skön sovmorgon och vakna vid tio som jag brukar, det är skönt att inte vakna försent. Men låg kvar i sängen och drog mig lite, och såklart satte på datorn och snokade runt lite. Gjorde mig iordning tog bussen till svedala hem till tedelinis och hade det kuligt. Sen tog vi bussen till jägerso då hon blev upphämtad av jullan för det skulle till träningen och jag skulle hem, tyvärr min brottningsfobí är inget att leka med "traaadet värre, haha". Åkte hem och bara åt ytterst lite för att sedan gå hem till emla för att åka med henne, jojje och josse upp till stan för att äta tsm med jessica och sally. Såklart åkte vi jojjes rallybil. Såklart blev det espresso house som jag tröttnat något så otroligt på, helt sjukt, vill verkligen inte äta där. Men gav mig, sen så skjutsade de hem mig och jag klippte systern. Sen så tittade jag på mina inspelade glamour avsnitt och även de nya avsnitten på internet, lovar det är så jävla bra. Så imorgon är det första att klippa och slinga bromé och hennes mamma, sen så bär det hem till apisen som har tjejmiddag för hon fyller år på lördag, grattis i förskott älskling!

Nu ska jag tvätta av mitt smink sen ska jag gosa ner mig i min sköna säng och titta på dansvideon som jag har fått tillbaka av emla nu igen, godnatt och sov gott / maddis ♥

Madame X ?!

Gokväll! Gummsi kom hit vid halv två tiden och väntade här medans jag gjorde iordning mig det sista. Sen så mötte vi upp jessie och ewe på bussen så åkte vi in till staden och handla present till apisen. Åt lite kinamat och shoppade. Handlade mina fina rosa träningsväska och en rosa bröst cancer reflex. Sen så mötte vi upp apis på gustav och vi gick in och pratade på ving och lite så. Jag gick sedan vidare till nästa stadium för att se om de hade mina träningsbyxor jag ville ha men såklart inte. Mamma ringde och sa att hon och syrran skulle till nova lund och fråga om jag ville följa med, of course. Tog bussen till mammas jobb och sedan körde vi till lund. Och tro det eller ej så var mina träningsbyxor slut där med, men går vi in på intersport och som tur är fanns de där, så jag köpte dem. Hittade skit mycket fina saker, håller på att dö. Fint rosa nike linne, sport bh och ja vidare .. handlade även lite fint på gina en jeans väst, en vit tunika och en vit tight tröja med paljetter på, uber snyggt. Hela nova lund vistelsen slutade med en chai latte, mums. Skulle egentligen träffa tjejerna igen efteråt men orkade inte och strax ska jag ställa mig i duschen och känna mig fräsch igen!

So we both got exactly what we deserved, right? / maddis ♥


NIKE ATHLETIC M DUFFEL BRIGHT PINK
Denna fina träningsväska inhandlade jag idag på Stadium


Solig morgon


Snygga Meryl Streep i djävueln bär prada

Godmorgon i det sköna vinter slash vår vädret! Ännu en härlig sovmorgon på detta lov. Har precis ätit frukost och ska snart börja göra mig i ordning för att sticka upp till stan med töser och shoppa loss lite, känner att det var längesedan nu. Efter det ska jag till mammas jobb och jobba lite och sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll, kanske en lugn kväll då jag går igenom lite skolarbete och sådär. Måste planera en massa till skolan som jag är så jävla dålig på att göra. Så kan ta tag i det nu när man ändå har ledigt och inte behöver stressa igenom en massa. Får se om jag köper min träningsbag idag som jag vill ha, rosa såklart. Måste handla dansskor nu i veckan med, plus att dansavgiften ska betalas nästa vecka usch det kommer bli mycket pengar, men men ..

Oh yes grey's anatomy börjar idag :) / maddis ♥

Nattbloggande

Känns som denna dag har gått så snabbt och nu är det redan en ny igen. Hade lång sovmorgon, skulle egentligen till stan men orkade inte ta mig ur sängen så har legat i pyjamas och tittat på glamour hela dagen, det är så bäst! Vid sjutiden blev jag skjutsad upp till klubben och hade möte. Vet inte hur det gick? De säger ju att vi ska ha två lag, men med tanke på att folk slutat, bytat lag nu så är den chansen ganska liten men de verkar inte vilja inse det. I alla fall efter det gick vi tjejor hem till jessie och hade det mysigt. Jag och apisen gick i den mysiga snökvällen till centrum där vi tog bussen och nu sitter jag här. Ska strax gå och lägga mig, och imorgon blir det staden för lite shopping.

Godnatt / madame x, hahahahahahha ♥


I will be strong


Vallåsen med dancing queens

Gud vad jag är trött! Träningen var både jobbig och rolig, löpövningar är ingen höjdare. Träningens plus var väll att lille tedelinis är back on track, eller i alla fall halvt och till så mycket jag tillåter. Du fick mig verkligen att skratta idag, världen är glad över att ha en som dig på denna jord "together till the end, memories will bond us, together all the way, You're in my heart to stay"

Nu sitter jag med min familia i vardagsrummet för en gångsskull och titar på raise your voice och vi ska snart sätta på a cinderella story som jag älskar. Den filmen innehåller mitt favorit citat "Never let the fare av striking out keep you from playing the game". Det var längesedan jag såg den så det ska bli mys, och chad är så snyyyyyyyygg och en äkta Mc Dreamy! På tal om det så börjar grey's anatomy på onsdag och I'm happy.

Imorgon så är det först till stan med tjejer för att handla till apis på fredag som faktiskt fyller år på lördag och vi ska fira henne på fredag och efter det så är det fotbollsmöte på klubben, får se hur det går hoppas bra. Men innan det ska jag ha en lång sovmorgon imorgon och det är alltid skönt ..

Godnatt och sov gott / maddis ♥


Jubbedag

Då har man varit aktiv och jobbat idag på en lovedag! Började nio och slutade ungefär halv fyra, har haft en jätte lugn dag och vi har varit ute i snön och lite sådär, hihi. Kanske ett framtida jobb, vem vet?! Sitter i min säng nu och väntar på att mitt älskade program glamour ska börja och jag ska käka lite. Sen är det sen träning i oxievångshallen.

Om exakt en vecka så börjar dansen IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Kommer bli mycket dansande nu alltså. Kommer bli 7-8 timmars danssträning. Men det kommer bli så roligt och det är redan spikat när nästa dansshow kommer vara, 7 juni på nöjesteatern.

Ni är det allra bästa vännerna i hela världen / maddis ♥


Mysig söndag

Så hemma igen! Mamma hämtade upp mig vid kanske vid tre tiden och skjutsa mig till snutte. Färgade hennes hår och prata en massa. Sen så gick vi ner till någon restaurang intermesso eller någonting. Skit mysigt och riktig god mat. Åt en lövbiff som var stor som ett berg och åt kladdkaka som efterätt. Vi hade det riktigt roligt och sen tog jag bussen hem och kom hem för en stund sedan. Ska in och jobba extra på mammas jobb imorgon så har ingen sovmorgon, blää ..

Ska tvätta av sminket och lite så och sen gosa ner mig i sängen och titta på mamma mia!
Godnatt och sov gott / maddis ♥

Snuttes kebab var inte nådig stor haha ..


Hope and glory

Igår så åkte vi hem till malin och hade det mys hela kvällen. Gick och handlade mat och vi skulle laga pizza men tyvärr blev den inte så lyckad för att degen var helt rå när vi började äta den, skit äckligt så åt knappt något. Efter det så låg vi och tittade på melodifestivalen och lite så. Tog bussen hem imorse och jag och emla stack till mammas jobb för jag städade medan lilla emla låg i myshörnan och lyssnade på visor och läste tidningar. När vi var klara där åkte vi till nästa ställe då emla blev upphämtad och gitte kom och gick en runtur med mig, får se om jag tar jobbet. Sen skjutsa hon mig hem och nu har jag nyss kommit ut ur duschen.

Ska bara göra mig i ordning sen ska jag till svedala hem till malin. Ska färga hennes går igen och lite så, äta någonstans i svedala sen men kommer inte ihåg vad det hette, men det blir säkert bra!

Puss, hörs sen / maddis ♥


Alla hjärtans dag


Bild från josses tjejmiddag ngn vecka sen

Igår så träffade jag tösorna hemma hos gummsi. Kollade på dansshowen och dansade loss och kollade även på mamma mia, hihi. Idag så sov jag rätt länge sen så kom pappa och hämta upp mig för att vi skulle fixa lite saker. Mötte mamma sen så jag åkte hem med henne men inhandlade lite saker först som ett par rosa skor, nu rosa flaska (den gamla finns inte kvar :( så fick bli en ny), hårfärg, mamma mia cdskivan och lite annat. Snart ska vi köra och hämta upp emla och jojje så bär det av till genarp till malin där vi ska äta gott och prata lite med resan och sådär. En mysig alla hjärtansdag för singlar, hihi.

Så ha en trevlig kväll / maddis ♥


Mina nya inköpta saker, hittade även ett par träningsbyxor och en stor
rosa väska som jag ska inhandla nästa vecka.


Suddenly I feel allright


Bild från Vallåsen med gullisar

Praktik idag mellan 10-18! På lunchen åkte jag och emla hem till mig och käkade lunch. Nu har jag precis ättit och ska snart antingen cykla eller ta bussen till gummsi för att mysa med tjejerna. De kunde inte komma på vår dansshow så vi ska ha se showfilmen nu och kränga, hihi. Imorgon ska jag först träffa pappa sen bär de av till genarp.

Trevlig kväll / maddis ♥

My heartbeat

I love you,
I didn't come here to say I can't live without you
beacuse I can, I just don't want to ..

Enjoy the moment

Faktiskt varit en rolig dag i skolan, har varit på bra humör trots att det var kundmottagning vi har haft det roligt idag. Fick stressa hem som djur för att hinna till träningen men som tur var kom christer och hämta mig på skolan så jag var hemma tio minuter innan apis skulle hämta mig. Det är du och jag nu älskling! vi hitta inte där vi skulle ha brottfys så vi blev lite försenade. Men säger bara såhär aldrig mer! jag har förbi mot brottning ärligt, har brännsår på armar och ben haha. Nej men jag har inte tränat på torsdagar på länge och de är inte för att jag dansat på kvällen utan att jag har förbi mot det helt seriöst, bläääääää. Men kommer ändå dansa på torsdagar sen så kommer inte hinna men det var väll bra att jag pröva på det idag.

Matchen är inställd i helgen så ska hem tlll malin på lördag i mysiga genarp och mysa och prata&bestämma lite saker.

Förresten det ska antagligen komma en MAMMA MIA 2 !!!! IHHHHHHHHHHH

Nu ska jag kolla på film / maddis ♥

Mysig dag


Bild från Dansakademins avslutningsshow "Pussycat dolls ladies"

Ingen lång skoldag idag och det vi gjorde i skolan var att öva rulla permanet på varandra. Efter skolan så tänkte jag åka hem direkt men malin fråga om vi skulle ta en fika så det gjorde vi. Chai latte, scones och semlamuffins, ganska onyttigt. Men det var att prata av sig litte gumman. Sen tog jag bussen hem och la mig och tittade på avslutningsshowen igen. Idag lyckades jag hålla mig vaken för annars brukar jag alltid somna när jag kommer hem men inte idag. Så har legat i sängen hela dagen och tittat på tv och lite annat. Ett av mina favorit program "Glamour" får jag damp på nu, på riktigt. Hatar verkligen när de som skriver manuset och ändra allt och förstör, bläääää. Har nyss klunkat i mig en red bull har ingen aning varför men i alla fall. Krille och de kommer hit sen för vi ska äta Tacos, mums mums. Måste sätta mig ner sen och skriva loggbok och planera lite inför mig gesäll och sådär, det är bara ngra månader kvar och jag har inte alla modeller och börjar faktiskt få lite panik :(

Åh just det min syster hade med sig mamma mia filmen som hon lånat en vecka. Så nu kan jag äntligen få se den igen, haha fan vad jag älskar filmen. Nu är jag glad!

/ maddis ♥

Vallåsen


Gummsi och jag i backen

Vallåsen idag, wihoooo! Blir bättre och bättre för varje gång jag åker och det går riktigt bra i backarna nu till och med forttare. Men snön var lite jobbig idag fastnade med skidorna hela tiden men trilla inte en ända gång, grymt. Så hoppa träningen idag eftersom jag har ont överallt och det är snöstorm ute fan. Ligger bara och myser i min säng med dansshowsvideon och ska gå in och duscha nu.


Gummsi och jag i liften

Duschen kallar / maddis ♥

Trött som bara den

Jag sa till mig själv att jag skulle lägga mig direkt efter träningen men icke så nicke. Sov två och en halvtimme innan idag och huvudvärken försvann faktiskt. Är det inte konstigt man får huvudvärk för att man sovit för lite? Men hade ändå en konstig värk innan idag, strålade som fan på ena sidan som sedan gick in över pannan. Men i alla fall träningen gick rätt bra kändes det som och imorgon är det dags för vallåsen ännu än gång, fast denna gången med skolan!

MAMMA MIA KVÄLL SNART!!!

Godnatt / maddis ♥


Tur eller otur?

Åh gudans vad trött jag är idag. La oss inte förrens vid två inatt och somnade kanske inte förrens halv tre. Men fick ändå sova lite längre än vanligt för att jojje hade bil. Såklart började dagen med värsta otur för när jag skrapade jojjes bil, och ska ta bakfönstret tror inte inte hon sätter på spolarvätskan så att den sprutar ut över hela mig? Så nu luktar den fan. Men i alla fall när vi kom till skolan så var det dags för redovisning, det är ett par som redovisar tror ni inte sedan hela strömmen går i skolan? Så vi slapp redovisa för att vi var tvunga att ha en power point och hela skolan blev iskall. Så vi fick gå hem, turen vänt idag? Vi får väll se vad som händer med resten av dagen. Har fått så jävla mycket huvudvärk, men det är ingen vanlig värk utan sån strålningvärk på höger sida, inget skönt! Nej men nu ska jag se klart glamour, sen ska jag vila ngra timmar, sen städa sen är det träning i oxievångshallen.

Förresten igår så sov jag länge sen så åkte jag tills dansakademin för filmkväll där vi kollade på alla bilder och showfilmen. Så konstigt det känns att se sig själv, haha. Men nästan alla danser såg väll hyfsade ut för min del. Efter det tog jag bussen hem där jojje vänta och vi låg och pluggade hela kvällen från och till och ja som sagt la oss sent.

Hörs ikväll / maddis ♥


Bild från Dansakademin från avslutningsshowen "Pussycat dolls tjejerna"

Let's dance honey


Bild från Dansakademin från avslutningsshowen "Sambagirlsen"


Bild från
Dansakademin från avslutningsshowen "Salsagirlsen"

Har haft haft alla sorters humör idag och nu är klockan jätte mycket närmare två på natten. Kommer vara så trött imorgon och inget roligt humör. Skriver om dagen imorgon.

Är jätte nervös just nu / maddis ♥

I trust you


Jag och emla ute på isen, bambi på hal is ...

Igår var det praktik mellan 10-18! La in rosa slingor i emlas hår blev jätte fint faktiskt fast lite dassiga för att färgen tog slut men det ska vi fylla på i veckan hihi. Efter det åt jag på Elyssé med Öru och emla, jätte gott. Sen åkte jag och emla hem till henne och hade det mysigt. Jag mixtra ihop en videon till henne och när jag var klar vid halv två så såg jag att hon hade somnat så jag stängde datorn och tv och smög mig ut, aw hon är så söt.

Idag så var det fotbollscup i skurup! Förlora första mot sjöbo och jag spela skit dåligt. Hade pepp och cry talk med ammi och lunden hur länge som helst och det sluta med att dan kom och bultade på dörren och skrek ammi vi har match nu, ammi fick panik och helt plöstligt gick lyset, vad fan hände haha? Men vi vann andra matchen och det kändes bättre .. men har värsta huvudvärken nu så ska bara ta det lugnt ikväll. Ska träffa sötnosar sen och titta film eller ngt.

You light up my day / maddis ♥

Älska fotboll

Har spelat fotboll i tio år nu om inte ngt år mer. Tror jag är inne på mitt elfte år nu ialla fall. Vi har gått från att vara ett F90-91 lag till att vara F90-91-92 lag som sedan bildat Dam U, och är nu i ihopslagna med Damlaget. Vilka minne man har med fotbollen. Gothia, MM final, Italy cup, Hästveda lägerna, Köpingebrocupen och mycket mer. Vilka år jag har har haft tillsammans med alla tjejer och ngra av dem är nu ngra av mina bästa vänner. Fotboll har varit det bästa jag vet ända sen jag var liten och är det fortfarande, men kanske inte bara. Hade kunnar skriva ett livs långt inlägg om min fotbolls tid i vången men har verkligen inte ork så blir lite korta. När vi slogs ihop med damlaget var det verkligenn "de" och "vi"! De nya och den äldre generationen kan man säga att det är. Även om vi har blivit som ett gemensamt lag så känns det inte som det har gjort innan. Och ibland kan det fortfarande kännas som "de" och "vi". Det tråkiga är att många av tjejerna har tänkt på att sluta eller byta lag, vilket jag är otroligt ledsen över att höra för det känns som det bara kommer vara jag kvar bland oss. Det är ju de som gör träning och annat roligt och inget kommer bli sig likt utan dem. Kan gråta bara jag tänker på det. Det är meningen det ska vara två lag till vårens serier ett A-lag och ett B-lag. Frågan är ens om det kommer finnas kvar ett andra lag om ngra månader? Jag ber innerligt att det kommer finnas, men det känns som chansen är liten. Slutar jag i Vången kommer jag sluta spela fotboll helt, aldrig någonsin jag bytar till ett annat lag. Det känns som om det blir till att byta till en helt ny livsstil och bygga om allting på nytt. Nej tyvärr så kommer jag inte fortsätta såfall, vilket kommer krossa mitt hjärta totalt för inget kan ta vångens plats och den tid jag har haft där.

Så jag ber till gud och hoppas innerligt att folk stannar och fortsätter spela i Vången, för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. För tjejer ni är liksom DET och gör det roligt att springa på planen ..


Sovmorgon

Då var det morgon igen! Jag och jojje somna helt sent igår så kommer vara skit trött idag med. Vi satt hela kvällen igår och prata om att vi skulle boka om vår resa och bla bla bla .. men ska ringa lite till apollo och sånt idag och höra med lite grejor. Så vi får se hur det blir! Idag så börjar vi nio dvs om 40 minuter. Slipper ta bussen i dag i och med jojje kör sjukt härligt. Har bara ta igen dag idag i skolan och jag har ingen finish modell, så kan inte göra det. Så får ställa mig med kort afton eller långhår och träna inför gesället. Måste få ihop alla modeller. Ikväll blir det antagligen träning och lite skolarbete.

Hörs ikväll / maddis ♥

Och förresten satt mamma och familjen och såg mamma mia igår kväll igen, haha så ball ..

Gesällteori provet



Okej till att börja med
det där med att jag skulle lägga mig klockan 10 igårkväll hölls ju ej som vanligt. Det var för att jag satt med mamma, gitte och syster och disskuterade magaluf och allting. Nu vill jag ännu mer boka om vårt hotell. Plus att jag fick höra idag på tv:n att det inte går så bra för SAS och att de riskerar konkurrs, är det värt att riskera? Men det ända är att vi har bokat med Apollo och de har inte det hotellet jag egentligen vill bo på så jag vet inte hur det blir, får väll disskutera det med de andra tjejerna men de lyssnar ändå inte på mig. Har verkligen försökt med allt, tror mig! Jag har fan varit där så många ggr, förstår inte vad problemet är egentligen? Men okej, vi hoppas på det bästa!

Sitter med en sovande jojje bredvid mig. Idag hade vi vårt gesäll teori prov och JAG KLARADE!! WIHOOOOO! så nervöst det var när vi satt och väntade på resultaten men jag klarade mig. Efter det så tog jag, jojje och emla bilen till mobilia för att handla lite godis med oss hem fast det blev snarare två kilo haha. Sen köpte vi macedonkan med hem dock tog jag en sallad denna gången. Så jag och jojje har krängt samtidigt som vi har skrivit lite på vår redovisning vi ska ha i samhälle på måndag. Vill inte men ska fan klara det, gooo maddis! Jag la mig också och vila för nästan en timme sen i en timme men kan inte sova för länge för då så kan jag inte sova inatt. Men ska låta jojje sova till halv sju i alla fall .. då glamour är över och vi kan fortsätta på arbetet och hon då går och väcka, det vet man inte.

Det blir Sushi till mat idag och jag blir bättre och bättre på att äta det idag så det ska bli lite gott ..
Hörs senare / maddis ♥

Drömmar

Har bestämt mig för att jag ska lägga mig vid tio redan idag och ska läsa igenom frisörteorin vid klockan nio Är jätte trött och vill inte vara trött imorgon när man ska göra testet. Blir mer och mer orolig hela tiden. Men just nu så känner jag för att skriva av mig om allt och inget så det tänker jag göra! :)



Äntligen har vi betalt in vår handpenning på resan i juni. Innan har man bara gått runt och tänkt yeah vi ska utomlands men det har liksom inte kännts bekräftat. Men nu känns det de och det är faktiskt skönt. Man har såklart inte fått in feelingen än för den kommer inte förrens precis ngra veckor innan. Men i alla fall liten del av resan är betald och det är kul. Vi är ett tjejgäng på antingen 8 eller 11 personer, beror på om de sista tre ska med eller inte. Men det är jag, emla och jojje i ett rum. Sen är det alex, natha och tess i ett och måsen och hennes kompis i ett. Vi ska bo på ett hotell som heter Waikiki precis i Magaluf. De andra fyra åren har jag och min familj bott på ett hotell som heter Vista Sol som ligger mitt i hela "skiten" dåligt ordval, men man fattar. Det ligger granne till det populära "nattdiscot" Casablanca och är bara några få meter från stranden. Verkligen det perfekta hotellet och det ligger nära till allting även om man ska hem en vinglig natt och dessutom är det jätte fint. Men en aning dyrare än vad hotell Waikiki är och vissa tyckte det var för dyrt. Åh förresten kom på ett annat ordval för "mitt i skiten" så säger man "mitt i smeten" :) ja i alla fall och vårt hotell vi bokat ligger inte mitt i smeten utan lite utanför. Då menar jag inte taxifärd bort utan en lite promenad bort. Visst det är okej, får hoppas att man kommer stabilt hem i den jävla backen som finns upp till hotellet varje natt så man inte bryter nacken av sig. Jag vet inte hur lång tid det egentligen tar att gå från vårt hotell till stranden och till mitten där allting ligger men antar det tar kanske 5 minuter och det är vad man får hoppas. Men tror att jag störs mycket på detta med att vi ska bo på ett anat hotell pga att vi har våra traditioner där som vi gjort varje år vi varit där och känner till mycket där nu med tanke på att jag nu varit där 4 år i rad. Har tjajat på alla i år hur magaluf är och bla bla .. nu ska de verkligen få se och jag hoppas att de kommer stormtrivas där lika bra som jag gör. För ingenting slå magaluf, verkligen inget. Känner mig så hemma där och jag får bli vår guide där vi är där nere hihi. Men 20 juni åker vi tjejer och det ska bli en oförglömlig resa med strandbesök, banaboat, siesta, den glade viking, casablanca, grabbarna grus, piggelindrink, världens godast apelsinjuice och såklart solen. SO HERE WE COME!

Det absoluta tråkiga är att jag inte ska få åka med mina andra töser. Men som sagt har en studentresa faktiskt varit påtal om hur länge som helst och det är inget jag kan svika. Ni förstår inte hur gärna jag skulle vilja att ni satt på samma flyg som oss den 20 juni. Men nu går inte det för att vissa jobbar tidig sommar och som jag måste skaffa jobb efter studenten och jag vet inte hur det kommer se ut i sensommaren om jag bara kan ta ledigt sådära när jag precis börjat jobba. Jag hoppas ni förstår mig och tror på mig när jag säger att jag inte vill något annat än att ha er med den dagen. Men om det finns en möjlighet att det finns pengar och tid i slutet av sommaren tar jag en sista minuten till er vart ni bestämmer er för att åka, men tror det lutar åt magaluf och då blir det bara en återtur. Men jag älskar er mer än allt annat på denna jord, glöm aldrig det!

Det var även snack om att vi ngra stycken skulle sticka ner till Rhodos och jobba i sommar men vet inte riktigt om det blir av för det var en massa klydd, men det skulle varit roligt. Så kanske KANSKE blir det en liten tur dit. Vem vet vart ödet leder oss?

Det är så mycket jag har gått runt och tänkt på vad jag ska göra när skolan slutar. Har varit inne på att åka och jobba på en lyxkryssning i Usa som frisör! 12 h om dagen, 9 månader på en båt, sammanlagt borta från familj och vänner i ett år, är det värt det? I och för sig kommer man hem med minst 100000 kr och det är en sjukt bra start. Och tänk vilken lyxbåt det är och man kommer må så bra. Sen är det påtal om att jobba som ampere i ett år i Usa, ungefär som en "nanny" och det verkar skit roligt, men samma sak dä klarar jag vara borta så länge och bara komma in i en helt ny familj sådär? Vem vet det kan bli riktigt bra men även riktigt dåligt. Jag har sån ångest över vad jag ska göra.

Känns som om jag sviker alla här hemma om jag åker iväg även om att det faktiskt är så att de som är min äkta vänner finns där för mig när jag kommer hem igen och det tror jag på. Men samtidigt så är det nu man ska passa på att ut och göra sådana saker och åka på utmaningar som man kan ha sjukt mycket nytta av när man kommer hem. Men åh det finns så mycket jag vill göra exempelvis hade kunnat åka iväg ngra månader och studera dans. Det har helt ärligt blivit min stora dröm nu och jag hoppas att den en dag kommer att bli sann.

Men min stora drömresor till Los Angeles, New York, Las Vegas, San Francisco, Florida, Miami, Hawaii, Bahamas, Jamaica, Karibien och vidare är en resa jag ska göra så fort jag fyllt 21-22 och tills dess ska jag sparat massor. Det är verkligen min stora drömresa.

Men nu tillbaka till verkligen! Det faktiskt mycket jag vill uppfylla men känner att jag måste koncentrera mig på nuet just nu. Klara mig igenom skolan, studenten, gesället, körtkort och så vidare. Måste pusha mig själv och jag vet att jag kommer klara det tillsammans med min familj och mina vänners stöd. För ni är det bästa som finns och det som betyder mest för mig i hela världen! LÅT OSS KLARA DET TILLSAMMANS ..


Åh tänka att åka till mamma mia paradiset ..

/ maddis

Gör mig pigg

Åh god vad trött jag är! La mig skit sent igår så får väll egentligen skylla mig själv. Hade en lång skoldag idag ända tills fem men mamma kom och hämta mig och det var jätte skönt. Hade faktiskt bestämt mig för att träna idag men kom på att om jag gjorde det så skulle jag inte hinna öva på frisörteori till imorgon. Jag har varit cool lugn över provet hela dagen men börjar faktiskt få lite små panik nu. Får hoppas att det går bra och att jag blir godkänd.

Skriver mer sen håller på att somna nu så ska äta och plugga nu / maddis ♥

Lite nervös

Sitter i skolan nu! Hade religon innan idag och det var helt lugnt, var rolig lektion idag. Var faktiskt inte jätte jobbigt att gå upp idag i och med man har sovit ut i helgen. Det är skönt att faktiskt ha samhälle och religon i början av veckan så att man har det avklarat. VI fick reda på idag att vi ska ha redovisning på måndag. Så jag och jojje får sätta lite fart, men vi börjar förstå lite grann nu, så får hoppas att det är bra. Skönt att det inte är ensamredovisning i alla fall. Efter skolan så ska man hem, börja plugga lite frisörteori eftersom vi har vårt stora Gesällteori prov på onsdag, jag dör! Hoppas jag överlever dagen verkligen, hoppas mer än väl att jag blir godkänd annars blir jag så ledsen.

Annars ikväll är det träning i oxievångshallen / maddis ♥

I'm done, so done

Så nu har jag gjort lite skolarbete. Skrivit min apu loggbok, projektloggbok och snart ska jag börja med samhälle där vi har en arbete om Italiens statsskick och ska jämföra det med Sveriges. Har även ett Religons arbete om judendomen, islam och något annat och även ett Bröllopsarbete där vi bland annat ska beskriva sitt drömbröllop med mera. Fast det ska inte vara inne förrens om typ 10 veckor så det är lugnt, haha.

Har precis ätit mat och the Holiday börjar inte förrens om typ två och en halvtimme så får jobba på lite med skolarbetena och lyssna på härlig musik.

Just nu är jag även irriterad på vissa människor, helt ärligt jag orkar inte mer!
Hörs senare / maddis ♥

That funny little girl



Åkte hem till apis-älskling igårkväll
och jag tvinga henne att se mamma mia, hihi. Älskar dig!<3 Vakna imorse av att jag hörde att mamma mia filmen var på ute i vardagsrummet och såklart tog jag min kudde och täcke och gick ut och la mig i soffan tillsammans med syster. Vet helt ärligt inte hur många gånger jag sett filmen, tröttnar aldrig.

Skulle egentligen åka och titta på när laget spela träningsmatch mot olympic men såg att det  var snö ute så skippade det för jag vill inte stå där och bli mer sjuk igen. Så nu ligger jag nergosad i soffan och tittar på det andra pcd maratonet som visas på tv idag. Det är även the holiday på tv idag och den är skit bra. Men innan dess ska jag göra lite skolarbete, måste vara lite duktig nu efter helgen.

HERE I GO AGAIN / maddis ♥

RSS 2.0