Your heart beating

Skolan verkar som den börjar dra igång en del på allvar nu vilket är både bra och positivt. Det kommer bli kul på ett sätt men man har stor ångest över gestället och studenten nästa år och att man sen ska lyckas skaffa jobb. Men mitt eget motto va positiv !

Måndag: Dans
Tisdag: Träning
Onsdag: Vila
Torsdag: Träning
Sen helgen .. men det kommer antagligen bli mer träning sen ! Vill egentigen börja dansa på onsdagar med, men får se hur det går med den saken.

Idag fick vi vår första läxa som jag ska sätta mig och göra imorgon för idag hann jag inte och imorgon är det ingen träning för det är mm-match, skönt på ett sätt.

Nu är det muuusik som gäller / maddis


Give me some respect

Nu är jag hemma igen efter en helg hos pappa som alltid är lika mysigt. Helgen börja med att i fredags var jag helt beredd på att spela match borta mot gärsnäs. Men får ett sms på torsdag kväll, där det står att matchen är inställd men att jag ska spela med div 3 laget på lördag, ohshit. Så istället åker man först hem till mammis och packar och ser avsnitt av glamour på tv:n, sen tar jag räsermopeden hem till pappis. Fixar till mig snabbt sen drar man in till malmöfestivalen med älsklingar. Träffade lite folks där, bla amanda som jag inte träffat på jätte länge. Och lille challis, haha. På lördagen var det inte samling förren tvåtiden, och det verkligen pissregnar. Min tanke var direkt att detta inte skulle gå bra, och jag hade rätt. Jag vet redan att jag inte platsar i div 3 laget och vill inte att folk ska tro att jag tror att jag platsar där, för det gör jag verkligen inte. Men aja det blev förlust och jag har aldrig varit så blöt som jag var efter den matchen. Nej, någon div 3 match tror jag inte jag spelar igen. Men i alla fall sen var det bara att åka hem till en lång varm dusch, åh skönt ! Efter det var det mening att man skulle umgås, men min kropp var så död att jag stanna hem. Och det fortsatte regna. På kvällen ringer tränare dan och säger att jag ska spela i statslaget. Så vi får se hur det går med den saken, det kan inte gå mer än dåligt. Idag så har jag bara tagit det lugnt, sov länge. Det är skönt att imorgon så början man inte förren 12:30, lucky me sen blir det träning ..

Sammanfattning av sommaren 08

Var ska man börja? Hela detta året i skolan som har varit mitt andra skolår på gymnasiet har var så jävla tufft. Kan inte fatta att jag verkligen klarade av det, även om det inte var min högst insats så klarade jag det, många gånger var jag påväg att ge upp men det var alltis något som drog upp mig igen, och det är jag väldigt tacksam över. Sommaren började med att gå en hel rad studenten och gratta deras utgång. Detta blev även min sista skolvecka innan sommaren för nu stack jag till mallis. Det är lika kul att komma dit varje gång, men denna gången så kände jag inte så väldigt mycket för att åka ner där och längtade hem varje dag. Men min uppfattning ändrades och jag hade sjukt roligt där nere, och jag vet att jag och tjejerna måste ner där nästa år. För det är det bästa stället man någonsin kan åka till, slutdisskuterat. Efter denna roliga vecka började jag träna för fullt igen för att mina ben kändes bra igen. Jag började jobba när jag kom hem på mammas dagis som jag tycker är lika roligt varje sommar. Sen blev det uppehåll med fotbollen och drog med familjen till tyskland. Bara några dagar innan vi åkte fick jag reda på en del saker som familjen trott jag vetat men som jag inte alls har gjort. Och det tärde verkligen på mig och jag visste inte hur jag skulle hantera det riktigt, jag helt enkelt önska att jag inte visste medan jag nu mera har vant mig vid tanken. Väl nere i tyskland hade jag så underbart kul att jag kan få tårar i ögonen så lycklig jag är när jag är med dem, mina älskade kusiner. Det är precis som alla mörka dagar blev till ljus igen och jag hade två underbara veckor där nere. Och är det någon som kan få mig på bra humör är det mina små änglar, som jag kommer få träffa i jul igen. Jag saknar er så mycket. Väl hemma i Sverige igen så drog fotbollen igång igen och det blev sommar, varmt och skönt. Dagarna gällde på stranden och träningar och massor med umgås med ens älskade vänner. Vi har haft det roligt i sommar, och nu särskilt denna sista lördagen som både var dålig och bra, hade jag så roligt. Jag har jobbat min sista vecka på mammas dagis och det känns så snopet. Barn som jag verkligen "conectat" med slutar nu och ska inträde sina 13 långa skolår om inte mer. Malmöfestivalen har dragit igång igen och jag märker att den är bara rolig om man antingen är liten eller är över arton år så man kommer in på ställena. Men i alla fall skolan börja på torsdag och det ska bli både roligt och dåligt, så vi får se var vi hamnar detta året ..

Mål som ska uppfyllas detta året/nästa
- Bli av med mitt benont
- Dansa Latindanserna
- Ta körkort
- Gesällprovet
- Fylla 18
- Studenten
- Studentresa
- Magaluf

Jag säger ofta till mig själv innan jag börjar skolan att jag verkligen ska kämpa, men det brukar ofta släppa redan efter några veckor. Men i år är mitt allra sista skolår och jag ska verkligen ta vara på det för jag vill egentligen inte bli vuxen men man måste ju, och jag vill göra mitt sista skolår till det allra bästa LITA PÅ DET ..

I will be famous

Igår så träffade jag först gumlums och apis hemma hos gummsi då vi kollade på tv och mös lite. Sen så åkte jag och apis och kollade på träningen, jag träna inte för att jag är tvungen att vila mina ben för jag känner att det är någonting på gång och jag ska spela match imorgon, så får se hur det går med den saken. I alla fall sen stack vi hem till apis käka och lite så. Sen ringer gummsi, inget roligt samtal så vi stack hem där genast och jag sov över där. Idag så har jag bara varit hemma och vilat ska snart sticka till malmöfestivalen med emla som drar igång idag, have fun ..

Match imorgon mot köpingebro som vi måste vinna, och imorgon kommer även päronen hem, roligt.

I'm the one you wanna be like

Nu har vi äntligen anmält oss till malmös dans och sport klubb och jag längtar så jävla mycket tills det börjar. Vi har anmält hos för nybörjare i Latindanserna, vilka är - cha cha, rumba, samba, paso doble och jive vilken är den dans jag ser fram emot mest. Men det enda jag är rädd för att jag kommer bli besviken för jag vill kunna dansa som alla andra duktiga gör men tror bara denna kursen går igenom grunden sen så om man vill vidare utvecklas kan man börja tävlingsdansa. Men aja vi får se hur det kommer bli, men jag är så jävla glad. Men tanke på att man ska dansa i högklackat och i kjol gör det hela så jävla myclet bättre.

Åh det känns som en dröm slår in ..

Proud mary

Åh vilken träningsverk jag har sen igår det är helt sjukt, jag har ont överallt och kan knappt gå ordentligt hihi. Men i alla fall idag så tog jag riktig sovmorgon och vaknade inte förrens vid halv tolv tiden och det var riktigt skönt, sen så slappade jag ända fram till träningen som började vid sex och det var faktiskt en rolig träning fast att vi var så lite folk, men nu gör mina ben ännu ondare och med tanke på att jag ska träna imorgon med och sen match på ons och träning på torsdag så kommer jag verkligen dö, hoppas mina ben fungerar ordentligt i alla fall. Men efter träningen körde jag och mamma och övningskörde det är så roligt och jag bara längtar tills jag har mitt körkort och kan köra var som helst när jag vill.  Imorgon är det först stan som gäller med apis-älskling sen så är det träning i två timmar och efter det så träffar man antagligen älsklingarna, hihi !! <3

Nej nu ska jag vänta på sex and the city som börjar om ett tag, CIAO !

You can't stop the beat

CIAO alla !

I torsdag så jobbade jag först och sen missade jag min träning för att jag, mamma och pappis skulle på den där körkortskursen som man måste gå för att man ska få övningsköra. Den var rätt så dryg om man säger så, men man fick veta en del saker så det var bra. Sen direkt efter det så stack jag hem till gumslums och hade det myys. I fredags så var det min sista jobbedag och åh vad jag kommer sakna alla barnen, och alla de som ska börja i skolan nu kommer inte vara kvar alla de jag har som roligaste med samuel, ida och emma. Åh det kommer inte bli det samma. Men man får önska dem lycka till <3 Sen efter jobb så övningskörde jag för första gången med mamma, haha så roligt det var och vilken kaos men det var kul i alla fall och det är ju huvudsaken :) efter det så stack jag hem till gumslums och vi hade en film och krängkväll hihi. På lördagen så åkte jag först in i stan med gumslums och apis och handlade en del saker på rea och sådär: två par skor, en jacka, massa hårprodukter, tre nagellack och smycken och väldigt nöjd blev jag. Sen på kvällen träffade jag alla tjejerna igen och mattie och jessie. Vi hyrde film och hade det mysigt. Idag söndag spelade jag match mot Stavsten/Ymor och vi vann med 8-0, weij och jag var assist till ett av målen. Jag spelade sisteback på tre backs linje, trodde att jag skulle dö men det gick skit bra verkligen så det känns bra. Men inte för att jag kommer kunna spela där fler matcher, det var bara ett undantag i denna matchen för att det andra laget inte var så bra. Sen efter matchen var det egentligen meningen att jag skulle träffa emlapemla men det blidde inget av det för att hon inte mådde så bra. Hon ringde mig imorse och frågade och jag ville följa med till turkiet på onsdag, för hon och imre skulle egentligen dit men så blev det end där så hon och jag skulle åka dit tillsammans. Och saken är den att jag fick men mammis kunde inte lägga ut pengar till mig för att hon ska betala hela mitt körkort nu plus en bil, så det är tråkigt för det hade varit skönt att komma bort och vet att vi hade haft det så jävla roligt tillsammans, men nästa år älskling .. men vi två har i alla fall bestämt oss för att nu ta tag i det här med dansen och vi ska faktiskt börja dansa på måndagar latin dans där jive, samba, rumba och cha cha ingår, så jääääääääävla roligt så det är helt sjukt. Jag har alltid drömt över att få dansa sånt, och man blir så inspirerad av so you think you can dance, älskar att kolla klipp på www.youtube.com ååååååååååååååh !! så man kommer inte träna fotboll på måndagar i tolv veckor, men äsch tränar ändå två andra dagar i två timmar plus att på måndagar är det bara individuell träning så det funkar.

Nej men nu ska jag titta vidare på mina älskade youtube klipp hhihi..

Sway Sway

Vad ska man säga egentligen? att denna sommaren skulle bli avklarad såhär fort var det inget jag trodde, jag tror inte det var något som trodde det helt hundra. Men det har varit ett underbart och skönt sommarlov och jag har haft roligt, även om jag känner att jag faktiskt skulle behöva ta igen några veckor till så känner jag mig faktiskt redo för skolan antar jag ! I början av denna sommaren så åkte jag till den årliga semester till magaluf med hela familjen taikon. Under de fyra åren vi har varit där har jag aldrig haft roligare, även om jag var den yngste i truppen så kunde jag även ha kul. Det är med familjen taikon jag har som roligaste vet inte hur mycket jag har skrattat åt er under hela min livstid. För faktiskt så har dessa två familjer hållt ihop sen innan jag föddes. Det känns som om vi är en hel stor familj tillsammans. Och även om detta verkar som det var den sista resan dit allihopa tillsammans så känner jag ändå att det ska bli roligt för vår tid där tillsammans med vänner. Jag tror aldrig jag kommer skippa mallis någongång men det är ju alltid kul att pröva någonting nytt och det gör inget emot mig men mallis kommer alltid vara den så kallade "huvudattraktionen" och jag vet att det är där man har som roligast för det är där jag känner mig som hemma. Men vi får ju se var ödet för nästa sommar och hur jag ska råd med allting. Studenteresan, fotbollsresan och vänskapsresan om man ska kalla den för det. Jag får leta upp ett jobb som jag både kan kombinera med skolan och fotbollen inklusive matcherna på helgen. Det känns redan nu att jag inte kommer hinna med ett jobb pga av att nu är det de avgörande gesället som gäller, körkort och studenten man har att se framemot. Och om vi nu ska gå långa skoldagar så kommer jag aldrig att hinna det tyvärr. Detta år är det avgörande för mig hur min framtid kommer se ut, jag vet och har sagt till mig själv att jag måste kämpa för att uppnå önskat resultat och mina mål men alla har vi en gräns, vi kan inte pusha oss för mycket. Men jag vet att jag kommer göra det .. nej men nu ska jag återgå till mitt jobb här på mammas dagis och ikväll är det dags för träning och jag får hoppas hoppas att mitt baklår håller, hejdå vänner !


Frågan är egentligen vad som hände varför slutade allting bara sådär? Jag mådde verkligen bra och kände att jag kunde både lita och prata vilket gjorde att jag mådde bra. Det är dej jag frågar vad som hände! Efter allting jag har gjort och ställt upp så förväntade jag mig mer, kan inte förstå att du bara svek mig så ..


RSS 2.0