Lördagkväll

Igår så åkte vi till Bakken med skolan, alla treor. Fast det var långt i från det men vi var en rolig skara från vår klass, hihi. Hade sjukt roligt och det var så mysigt. Var hemma igen vid sex tiden med bussen då mammi hämta mig och jojje. Åkte hem och åt god kina mat sen var det meningen vi skulle köra och sola men såklart glömde jag solkortet så vi åkt hem till emla direkt. Färgade mitt hår och vi fixade hennes löshår. Jojje skjutsa hem mig och sen stack hon och emlan ut. Följde inte med eftersom jag känner jag håller på att bli sjuk så vågar jag inte riskera det.

Vaknade imorse av en sovande jojje brevid mig då hon kommit hem till mig inatt. Runt tolvtiden ska vi ner och sola, sjukt skönt sen körde vi vidare till entré för lite shopping, i panik av att hitta studentskor. Hittade ett par som jag köpte men som jag inte är riktigt nöjd med, men de får nog duga! Handlade även en kuvertväska till och min älskade Vitamin Defence dryck, mums. Krängde även i oss lite BK mat. Nu är det lite smycken som ska infixas både till student och lärarmiddag, och lite utklädnadsgrejor till nästa vecka och så. Måste hinna upp till stan på måndag. Nu sitter jag hos mormor och lullar, min kusin kommer idag för att stanna en vecka för att göra lite saker som måste fixas innan de flyttar hit i juni, iiih längtar.

Imorgon är det först en klippning, sen hem till alex för att sätta upp måsens balfrisyr och sen vidare till mormor och firar morsdag.

Studentveckan
Måndag: Disneytem och stadsvandring/skattjakt, lärarmiddag och etage  på kvällen
Tisdag: Piratema och utsparkslekar, grillfest och studenter på kvällen
Onsdag: Pyjamastema och KAOS (ja vi har fått reda på att det enbart ska vara kaos den dagen, är riktigt nyfikne hihi. På kvällen är det studenter
Torsdag: MIN STUUUUUUUUDENT :D

På allt detta ska jag hinna in i stan på måndag, försöka bygga naglar på tisdag, sola och ja massor. Men fan vilken kul vecka, vill verkligen inte att den ska vara över. Kommer skratta och gråta min själ ut.

SKÖNHETEN SLASH PARADISET  -      2oo6-2oo9 ♥

Puss / maddis ♥


Allting är klart!

ÅH YES!!!

Nu är det sista skolarbetet inne, så jävla skönt. Satt uppe med vår projektrapport till klockan två inatt och gick upp tidigt för att hinna med en dusch, alltså fyra timmars sömn, great. Men nu är det över! Hade skola idag då vi först hade religion, men vi bara lullade och tittade på någon film så vi tog oss in i stan för en fika med vår projektgrupp, our gang! Satt och skrev ner massa studentsånger som vi ska ha med på flaket då vi ska skrika för fullt. Efter en mysig fika så åkte jag hem och typ vilade en timme för att sedan ta mig upp i stan igen för en liten shoppingtur igen. Har massor som behövs inhandlas och min första prioritet var att handla studentskor, men icke så nicke. Får dra med mamma ut i helgen, får panik här va. Men igår var mamma och jag på nova och jag hittade en fin klänning till lärarmiddagen som jag ska ha, med en kort svart jacka till och ett par fina skor jag köpte idag. Inte sådana jag var ute efter men det får funka. Handla även lite annat onödigt mascara, lösögonfransar med mera. NU behöver jag skor, en liten väska jag kan ha, något smycke och ja sen vet jag inte.

Blev även en liten fika till med min lilla malin/snutte innan jag åkte hem. Har varit en sväg om hos emla också och skrattat sönder mig åt hennes galna familj och pappa. Ja man kommer tårögd av skratt därifrån varje gång. Snart kommer jojje till mig för att sova här för imorgon ska vi till Bakken med skolan, som ska bli kuligt. Vet inte om vi ska handla åkband än, men någon karusell ska vi åka i alla fall. Inte många i klassen ska med, men vi som ska, ska ha roligt då vi ska ha vår samhälleslärare som mentor. Hon är fööööööör rolig hon ! ;)

EXAKT EN VECKA IDAG!!!!!!!
KOMMER SAKNA SKÖNHETEN OCH PARADISET!


Puss / maddis ♥


Dålig vana

Säger man dålig vana eller dålig ovana?

I alla fall så har jag blivit så jävla dålig på att gå och lägga mig. Bara titta på klockan nu, snart är klockan ett och jag ska upp om typ 6 timmar, skit bra. Det är nu sista veckan jag har varit så dålig, kanske bara för att skolan är så sjukt slapp nu att man andå inte gör någonting där. Fast har faktiskt suttit och kämpat med min självskattning till projektet nu i ngn timme och har nästan precis lämnat in det. Så ska bara kolla på ett B&B avsnitt nu innan jag går och lägger mig, det är ett måste hihi.

Imorgon är det först föreläsning i skolan, sen projektmöte, sen jubb och sen hem och skriva det allra sista loggböckerna till projetkarbete, verkligen det allra sista. På torsdag är det STOR shopping som gäller.

Godnatt / maddis ♥

Härligt skoldag

I skolan idag så lämnade vi in alla saker som vi fått låna till gesället och till frisör överhuvudtaget under året. Så nu är allt det gone, plus lämna i datorerna för dem ska omformateras innan vi får dem igen. Kommer ta tre jävla veckor innan jag jag får den igen, vad ska jag nu göra liksom? Får be mamma ta med sin hem och nu så har jag snott syrrans för att hon är inte hemma på hela kvällen som tur är.

Hade även betygsnack idag om alla frisörämnen idag. Vi har haft fem kurser inom frisör detta året och jag fick VG i 4 st av dem och G i ett. Är ändå nöjd då min lärare sa att jag fått MVG på gesället om det hade varit betyg som satts där av lärarna men tvvärr så betygsätter dem bara vägen dit. Sen så hade jag MVG i dam inom både klipp, f'ärg och ja allt möjligt så hon ville egentligen sätta MVG i betyget på mig men det var inom Herr som jag sjönk lite då det inte är min starka sida, utan det är tydligen allt som har med Dam att göra inom frisör, ändå roligt att höra det av lärare att hon egentligen velat sätta högre betyg på mig.

På eftermiddagen så hade vår samhälleslärare Sia ett "föredrag" om Indien då hon hade varit där nästan precis, sjukt intressant och roligt. Åkte hem direkt sen och somnade typ direkt när jag kom hem och sov nästan 2 timmar. Så nu är jag skit trött och helt lam i kroppen. Ska sätta mig snart skriva klart mina loggböcker och se om jag orkar skriva min självskattning. Men först är det DH som gäller.

På torsdag är det en vecka, kommer kännas så sjukt.
Kommer jag sakna skolan? Faktiskt, min klass och allt, lärare.
Jag har bestämt mig för att absolut inte gråta på studenten
vi får väll se hur bra det kommer gå?:)

Hörs sen / maddis ♥

It's over and done

Yes måndagen äntligen över!

Fick godkänt på G-delen på provet och Vg-Mvg delen gjorde jag lite halvdant så tror inte jag får något betyg på det faktiskt, men är glad ändå att det är över. Redovisningen idag kändes bra och jag var inte lika nervös som jag brukar vara. Efter skolan gick jag till mormor och prova min studentklänning som nästan är klar nu, åh den är så fin. Fusk provade även emlas som är så jävla helt. Hon hade inte följa med dit för att hon satt kvar och gjorde prov, men hon ska dit imorgon. Sen åkte jag med mormor till oxie, där pappa väntade på centrum för vi skulle till banken. Fixa massa kontosaker och så. När jag kommit hem har det blivit lite skolsaker, bara lite kvar på projektet nu, skönt.

Har en så jävla lång TO-DO LIST denna veckan att det är helt sjukt! Måste hinna göra allt.

Men nu åter till tv / maddis ♥

En riktigt pluggedag

Shit vad jag är less på att plugga nu! Har suttit hela dagen med vårt ekonomiprov i samhälle samt vår stora redovisning. Ganska taskigt va? Vår lärare har lagt ett stort ekonomiprov och en stor redovisning samma dag, tack det var snällt. Men det är skönt när det är överm jag behöver bara få precis ett godkänt för att jag redan har ett starkt VG i betyget, yes. Efter detta prov och redovisning så är det bara saker till på tisdag som jag fått reda på nu av vår projekthandeldare som ska in.

Imorgon är det först skola, har samhälle hela dagen som sagt! Sen ska jag och emla direkt till mormor för att pröva våra studentklänningar en sista gång, sen är det bara små detaljer som ska fixas. Efter det banken med pappa och sen hem för att göra klart det allra sista på projektet. Blir antagligen en cykeltur på kvällen med, skulle gjort det idag med men hann inte och känner inte riktigt att jag är klar med pluggandet än.

Har massor med saker att göra hela veckan till studenten, måste inhandla en massvis med saker, saker till lärarmiddagen och med mera. På fredag är det Bakken med hela skolans treor, kommer bli grymt roligt!

Nej nu åter till samhälle och ekonomi :(
Puss / maddis ♥


Tidig söndagsmorgon

Blev räddad idag igen! My soulmate messa innan och fråga om jag ville hänga med ut en runda. Oh yes det behövde ja! Cyklade runt i nästan en timme, blev ett stopp hos pappa för att hälsa på min doggy och sen vidare till hennes loverboy. Tiden bara flyger iväg och det känns som det var nästan precis som jag satt här exakt samma tidpunkt. Ska faktiskt skriva ner lite pluggesaker sen gå och lägga mig. Imorgon är en dag full med plugg, plugg, tvprogram, plugg! Vill bara att måndag ska vara över, sen är det fritt fram jätte skönt!

Godnatt / maddis ♥

Varför känns allt mycket bättre efter att ha gråtit?
Varför känns det bra att gråta ut?

Du har sårat mig utan att själv vara medveten om det
men jo, du såra mig. Du visste inte det då, du vet det
inte nu och kommer aldrig att göra, men du såra mig.


En riktig talang



Detta är 10-åriga Natalie Okri  från Britain's Got Talent.
Helt underbart söt och sjunger helt jävla underbart.
Har gåshud all over me!

Här sjunger No One med Alicia Keys
Värd att lyssna på http://www.youtube.com/watch?v=aoUPd-qLdIg

/ maddis ♥

Tidig lördagmorgon?

Mammi köpte med sushi hem till mig, mums! Satte mig med pluggandet men direkt så ringde en levande ängel och räddade mig. Så direkt tog jag bussen till svedala för en mysiskväll hos emsche. Skulle ju titta på film, men det blev inte så mycket av den saken, en massa snack istället, det var mysigt värre, pusspuss. Kom hem för ett tag sen och har precis tittat klart på glamouravsnitt, och jag är happy. Det är sjukt härligt när tvserier går åt det håll man vill, men nej vilken nörd jag är haha :D!

Vad ska jag göra nu, är jätte pigg? Ska nog lägga mig snart ändå! Imorgon är det en massa massa plugg tyvärr, men det är sista ruset nu och jag vill avsluta på topp. Är lagfest på kvällen, vet inte om jag åker dit en stund.

Na na na diva is a female version of a hustler / maddis ♥


Fredag

Hade jätte roligt på andy's igår, med alla tjejer! Underbart!

Det sorgliga är att jag vricka till min fot när det var dags för hinderbanan genom klätterställningen. Gjorde as ont, men det gick över. Sen så skulle jag åka sån här bräda, vet inte vad dem kallas men typ som en skateboard men att man måste vicka på foten där bak, ja någonting sådant. Så böjs hela foten när man hoppar upp på den, så ja vred jag foten igen och det gjorde så satans ont. Så emlas mamma sa att jag antgaligen töjt lite på ledbanden. Har bara lite känningar där idag, men det är tur att dansen är slut nu då, den sluta igår och har uppehåll i två veckor. Så får vila den.

Nu ska jag ta cykeln och möta upp emla för att cykla ner till salongen och bjuda dem på tårta. Sen tar jag nog en sväng till solariumet med.

Puss / maddis ♥


My love, love

Shit vad jag känner mig dålig idag, blä!

Vaknade inatt av den hemska åskan och blixtrar som lyste upp hela mitt rum. Och det verkligen regnade som nigarafallet, precis som om det vara någon som stod och hällde vatten utanför fönstret, ja det var helt sjukt. Men i alla fall vaknar av att mamma ringer mig och frågar om jag är i skolan. Jag bara Ehm, nä klockan har inte ringt. Hon bara klockan är 11, jag bara WHAAAAAAAT? Så nu känner jag mig jätte dumt, måste ha stängt av mitt larm på ngt sätt i sömnen, har ingen aning. Fan vad dålig jag har varit de sista dagarna. Men på ett sätt känns det ju ändå skönt för att det blir lång ledigt.

Så jag och syrran tog en runda till entré, käkade middag och shoppa lite. Hittade en snygg jeanskjol och en härlig blå luftig tröja. Hitta massa annat med, men som sagt student snart och jag är inte världens rikaste just nu. Hitta tyvärr inga skor till studenten och att leta klänning till lärarmiddagen glömde jag helt bort. Men i alla fall vi åkte vill jubb sen och sen hem. Klippte syrran och lite så. Skulle egentligen pluggat idag men som sagt, det blir aldrig av när man väl vill.

Men imorgon har vi hela dagen ledigt, så det blir först en lång sovmorgon, sen dans och en riktigt rolig tjejkväll på andys med alla tjejer. Ska springa mellan dansstudion och andys imorgon, och då jag menar springa mellan för att de ligger typ 150 från varann och det är de sista lektionerna imorgon innan uppehåll tills sommarterminen, så det är ett måste att vara med på dem. 

 Ska strax lägga mig väntar bara på att  B&B avsnittet från USA del 2 ska läggas upp på youtube, jag vet jag är skit nördig men ett måste är ett måste!

Puss och godnatt
/ maddis ♥

If you seek amy



/ maddis ♥

Godnatt !

Åh vad jag är trött igen!

Var sjukt mycket försenad till skolan idag, har varit det i flera dagar, dumma mig. Men kunde egentligen lika bra stannat hemma för när jag väl kom till skolan hade vi bara egen hårvård och jag skulle inte göra ngt. Satt och glodde i tre timmar, eller nej jag spela faktiskt plocke pinn med jojje ute på gräset med hihi. Men i alla fall så bestämde mig att för att gå vid lunch, gick egentligen till halv fyra men gick redan halv tolv. Skit skönt för när jag kom hem så sov jag nästan två timmar, sen tog jag bussen in till dansstudion och svettades en timme, härligt. Blev hämtad och avsläppt hos apisen. Vi tog en härlig promenad till träningen för jag har inte varit där sen i februari. Det var faktiskt skönt komma dit, som jag har saknat ammi. And she was happy :) Sen walka vi hem till apisen igen och jag låna hennes cykel och cykla hem. Sen har jag bara dränkt mig framför tv:n, men borde egentligen plugga. Men ska råplugga imorgon!

På torsdag är det bara två veckor var till studenten och en hel veckas kuliga aktiviteter.

Nej nu ska jag föna mitt hår och sen ska jag lägga mig
Puss / maddis ♥

So it was that easy to change your friends, right?

Glad

Åh blev jätte glad innan när jag fick mejl från dansakademin att man blivit utvald tillsammans med 30 andra elever från dansstudion att uppträda på UEFA finalen på Malmö Arena den 29 Juni! Hur coolt är inte det? Utvald av alla nästan 1000 elever på dansskolan. Men sen så visade sig att det antagligen inte blev av ändå. Men får hålla tummarna!

/ maddis

Komma ihåg!

Afro power dance
Touch you Button/Carnival Jam - Wyclef Jean

Latinmix
?

Pcd redskap
Bottle pop - Pcd
Tainted love - Pcd
Umbrella - Rihanna

Bollywood
Thoda Sa Pagla - Aishwarya Rai
Mauja HI Mauja Jab We Met

Striptease
Striptease - Danity Kane
Womanizer - Britney Spears

Balett
?

Pcd fortsättning
Striptease - Danity Kane
Fergielicious - Fergie
Hot stuff - Pcd

Latinstreet
Bata bata - Dj Oscar
Quimbara

/ maddis ♥

Äntligen fredag!


Emlan och jag prövar våra studentklänningar som mormor syr, dem kommer bli så fina.
Dock är dem inte riktigt klara här. Tack mormor, du är bäst!

Yes det är fredag vad skönt! Men det är ändå en sorglig dag för idag var det allra sista praktikdagen för mig och emlan på vår salong, känns jätte sorgligt. Har trivts där som fan och det kommer kännas konstigt att lämna dem, kommer sakna det så mycket.


I torsdag så hade vi först kundmottagning hela dagen, rätt så lugn dag. Färgade josses hår, det blev jätte fint. Åkte direkt till dansen. Usch fick reda på att dansshowen inte blir av i juni för att det är förlite folk som anmält sig, okej det är ändå 100 personer som anmält sig men det är för få på vissa danser, skit sorgligt. Vi sörjde hela kvällen verkligen. Men på ett sätt är det skönt på det sättet att allt studentfirandet kan gå i lugn och ro och jag behöver inte tänka på att jag måste hinna med dansträningar. Men åh jag hade längtat så mycket efter showen och det är det som toppen på allting. Men aja nästa vecka är sista veckan på dansen, sen har det uppehåll i två veckor sen börjar den den 8 juni igen, skit roligt.

När jag kom hem idag så har jag skrivit en massa saker till projektarbetet som jag lämnat, för det är deadlne idag. Har fortfarande ngra loggerböcker kvar som jag skriva imorgon och måste redigera till vår projektplan lite till. Sen är det sista en redovisning på tisdag, en stor samhälles redovsining plus ett prov om en vecka. Det allra sista verkligen! Det enda tråkiga är att alla tre saker är samhälle, blä. Så jag måste jobba lite med det imorgon med. Förresten så har jag blivit halvmoster igen. För Johanna har fått en lite pojke som heter Max, och de kommer hit imorgon hihi. Så det blir en rolig dag imorgon!

På söndag så kanske det blir dans, sen jubb och sen ska vi åka och fottas för Ngnting Models, ska bli jätte roligt hihi. Måste bara fräscha till mig tills på söndag, outfits, håret, och lite annat.

Nej men nu ska jag tvätta av mitt smink sen krypa ner i sängen och titta på Dreamgirls för sådär 1220039 gången, tröttnar aldrig.
Godnatt / maddis ♥


I am .. tour

Godkväll och snart godnatt! :)

Jag som helst hade velat börja denna mening med stora bokstäver och skriva att jag klarade mitt gesäll till 100% i söndags, men det gjorde jag inte riktigt. Så därför tänkte jag skriva istället att jag klarade 99% MED STORA BOKSTÄVER ISTÄLLET. Tänk månaders av träning, timmar. Dagen började redan vid halv åtta på morgonen med första modellen. Sammanlagt hade vi runt 8 modeller med 10 moment sammanlagt under loppet av nästan 12 timmar. Kan man tänka sig? Jag som har haft/har problem med mina ben, min rygg ömmade till tusen och jag hade så gott som klippt sönder mina händer när klockan slog sju. Jag visste, eller kände redan på mig att jag missat på flera moment, man blir ju nojjig. Speciellt på ett moment som jag var sjukt osäker på, som till och med mina lärare pressat mig på i veckor att jag ska öva på, och jag har verkligen kämpat. Men kände på mig att om det är ngt moment jag kommer stor kugga på så var det de. När klockan var runt sju halv åtta, var jag klar med min allra sista modell. Kände bara att det var så jävla skönt, att allting var över och klart, inget mer. Trots att allt flytet på under dagen och vi haft riktigt roligt under dagen var det skönt. Jag gick in till domarna, trodde jag hade sten kuggat. Och de berättat för mig att jag klarat ALLA moment förutom ETT!! Så tänkte jag för mig själv, BARA ETT MOMENT? Så frågade de mig om jag kände de på mig vilket moment det va. Så sa jag ja, för jag trodde helt klart att det var det momentet jag trodde jag skulle kugga på. Men så säger de ngt helt annat, som jag inte alls är beredd på. Det är att jag har kuggat på en volymföning för att jag har överfönat håret och fönat för mycket volym! Och jag blev så jävla chockad. För det var ju för fan det som var meningen, om man hör ordet volym föning vad fan mtänker man då? Nej, så de sa att det var för överfönat så att det hade lagt sig, och volym hade försvunnit? Jag menar hur i helvete funkar det? Det går inte att beskriva hur jävla frustrerad, arg, besviken jag blev. Blev så jävla ledsen, pga att jag kuggat på ngt som inte ens fattar vad fan man har gjort fel på? Till och med mina lärare tyckte det var sjukt konstigt och kunde inte förså. Asså nej jag kan inte beskriva känslan.. för jag hade förstått om jag hade kuggat på ngt annat moment som jag var riktigt osäker på och visste jag jag antagligen skulle kugga på. Men när det va det momentet och att inte förstå varför man kuggat. ASSÅ SHIT KAN INTE SKRIVA MED ORD!  Tror inte domarna själv fatta varför de satte IG på det momentet?!?!?!

Men i alla fall hälften av klassen klarade sina gesäll och den andra hälften kuggade bara på ett moment precis som jag, fast de kugga i en annan sorts föning, den jag trodde jag skulle kugga i. Så jag är sjukt stolt över hela klassen och vi är så duktiga. Så efter ngra tårar och massor av kramar så insåg jag för mig själv hur stolt jag egentligen var över mig själv och att jag inte ska gråta över detta för jag ska ta igen momentet i sommar, sen är mitt gesällbrev säkrat. Det är endast en föning på 30 minuter jag ska göra, så so what? Jag klarade ALLA andra moment och till och jag vet lärarna var stolta. Men tack för alla fina sms och så, det gjorde dagen verkligen, you rock.

Men i alla fall nu är det över och det var riktigt skönt, även om jag var ledsen under kvällen så somnade jag direkt när jag kom och var ändå glad igår bara för att jag kände en lättnad, det är över. Ännu gladare blev jag när jag och emla åkte till mormor igår och prova våra studentklänningar. De är så fina och vi kommer va så fina. Direkt efter så åkte  vi in till stan och betala in det sista på vår magalufresa, wihoo here we come.

OCH ännu lyckligare blev jag idag när hela klassen plus älskade lärare åkte till danmark för en "föreläsning" på American Crew och därefter blev Sari ute i solen och sedan åt alla tillsammans på Jensens, mums. Hade nog den roligaste tågresan hem alltså. Hoppa på ett tåg som bara gick till kastrup, jahapp? Så vi hoppa av gick upp till starbucks på flygplatsen tills nästa tåg kom till malmö. Väl på tåget hade vi en tävling om vem som kunde gäspa flest gånger, gälldes bara om man fick en 100% gäsp, haha. SÅ SJUKT KUUUUL!

Veckan har börjat skit bra och hoppas det håller i sig. Nu är det de sista i skolan, projektarbetet ska in denna vecka, har en redovisning nästa vecka och en till efter det. Bara 3-4 veckor till studenten, hur sjukt är inte det?

Nu när gesället är över känns det som man kan ta det lugnt. Känns som jag hamnat lite i en bubbla. Saknar tede, laget och allt som jag inte träffat sen i mars, nästan två månader. Hur sjukt är inte det? Jag behöver dig, dem.

Men i alla fall imorgon har vi ledigt och vi ska ha projektmöte i stan imorgon, mysigt. Sen blir det lite jubb och sen är det dans på kvällen, nästa vecka tror jag dansträningen inför showen börjar ska bli riktigt kul. Blää på att malin ska åka till mallorca på lördag, kommer bli negerbrun ju, kommer sakna henne i en vecka.

Nej nu ska jag kränga lite mat och sen sova
Godnatt / maddis ♥

Måste bara skriva att jag vill så jävla gärna befinna mig i stockholm imorgon i globen för att se älskade Beyoncé med hennes I am Sasha Fierce tour .. eller tror den heter I am .. tour bara men whatever. Kan någon bara trolla mig dit?


Single ladies ...

Dreamgirls


Godkväll! :)


Ska strax börja packa lite tills imorgon så jag inte glömmer någonting. Längtar bara tills denna tiden imorgon då allting nästan är över, bara pusta ut. Struntar nästan i om jag klarar det eller inte, vill bara få det gjort så att pressen försvinner. Men innerst inne vill man klara allting på en gång, så får hoppas på det. Tänk positivt!

Det är helt sjukt att skolan snart är slut föralltid nästan, om man inte läser vidare då. Men på sista tiden har jag insett hur mycket jag kommer att sakna det. Det är ändå en trygghet och vår klass har kommit närmare varandra nu än den någonsin varit och vi kommer ha helkul på vår student. Champangefrukost, rosa flak, skönheten står och skriker på trappan och har så jävla roligt. Jag längtar så jävla mycket till den fjärde juni och ska göra allting för att inte fälla några tårar. Kommer sakna alla så, även om det inte är alla man har kontakten med efteråt, så kommer man sakna deras personligheter som man träffat nästan varje dag nu i tre år. Det är så jävla mycket man kan skriva om dessa tre år, men det får bli närmare studenten. Åh vad jag längtar ..

Men innan det är det en massa dansträning som gäller för vi har show igen den 7 juni på Nöjesteatern, super kul!

I torsdags så gick jag i skolan mellan 9 och 18:30 för att vi hade först färgmodell med oss. Hade min syster och vi färgade hennes hår mörkare, det blev jätte jätte fint. Sen så slutade vi tolv, men jag stannade kvar ända tills halv fyra och ritade mina strukturteckingar och fick hjälp av lärare med det allra sista inför söndag. Sen så hade jag modeller tills halv sju. Mammi skjutsa mig till dansstudion. Missade baletten, men det blev pcd och latinstreet och massa kuligheter med lina.

Igår så gick jag upp vid tio. Emla kom och hämta mig och vi stack ner och solade. Jag hämtade ut pengar och ett paket från posten med mina beställda danskläder. Det va lite trikåer och benvärmare och så, mest för baletten. Sen så kom emla på att hon glömt sitt körkort på banken, knas, så vi körde och hämta det. Åkte hem till emla och åt och plugga lite. Kolla även på glamour som jag missat och dreamgirls såg jag för typ 5 gången. Älskar den!

Nej nu ska jag dansa loss och packa!
Trevlig kväll / maddis ♥

Snart över..

Jobbig vecka, träningsvärk, trött, huvudvärk - just därför ska jag lägga mig tidigare än vanligt!
Godnatt / maddis ♥

Lördag/söndag

Nyss tittat klart på Dreamgirls, det var riktigt längesedan jag såg den filmen men åh vad den är bra. Faktiskt en äkta maddis-film (a)

Fan vad duktig jag har varit idag, gjort klart massa skolsaker som ska in och något som är en aning försenat och så, så jävla skönt. Men får damp på min ipod som inte funkar. Fick den i födelsedagspresent men har inte installerat den förrens nu, många anledningar, så funkar inte fanskapet?! Ahhh, jag orkar inte, får se om syrran kan kolla på den eller något. Har även dansat runt en massa här hemma idag, ovanligt? Nej, överallt. Är det inte i skolan är det inne i någon affär, haha.

4 JUNI TAR VÅR ÄLSKADE KLASS SKÖNHETEN STUDENTEN, HURRA FÖR OSS! HOPPAS NI SER OSS I STAN MED VÅRT FINA ROSA FLAK VI SKA HA, DÅ MENAR JAG ROOOOOOOOOSA :D

Nu ska jag sova / maddis ♥

Trevlig valborg


En liten halvsnygg på mig och bästis, visst är hennes julgrans outfit söt?(:

Sitter hos mormor nu och har det lite mys. Sitter och läser inne på aftonbladet om den här svininfluensan som härdar i världen nu. Min danslärare har skrämt upp mig till tusen om denna och hon har gjort mig helt sjuk rädd, haha. Hon är rädd hon ska dö i den och jag försöker lugna ner mig så mycket som möjligt, men nu har jag läst att det är lätt att behandla och så, sjukt skönt.

Igår var det först skola till halv fyra, hade kundmottagning. Blev lite sorgligt i slutet faktiskt, buuh. Sen åkte jag hem och fick skjuts till dansstudion då jag först dansa balett och sen pcd. Kan säga att vi var inte många, typ 4 st på pcd, hihi. Men det var lite mys. Sen så skjutsa emsche mig till jägerso och jag tog bussen hem till gummsi för att äta en god middag som hon hade varit så duktig och lagat. Vi gjorde oss i ordning för maskerad festen och jag hade dragit fram min korsett klänning från vårt dansnummer till lady marmelade, så jag var en moulin rouge tjej eller ngt, så det var skönt klänningen kom till anvädning igen =) vid halv tolv gick vi till maskeraden och hade det trevligt. Sen åkte jag hem med emla och jag somnade skit snabbt.

Puss / maddis ♥

RSS 2.0