I have to be myself

Igår var jag först barnvakt åt den lille skitungen moa och sen på kvällen gick jag till emla som jag inte har träffat på så jätte länge pga att hon har varit i usa jätte länge och haft det så underbart skönt. Så det var skönt att träffa dig igen och jag har verkligen saknat henne.

Idag så klippte jag faktiskt mattie för en liten stund sen och ikväll så drar vår första träning igång på tre veckor och det ska verkligen bli skönt att komma igång igen och jag kommer ha så jävla dålig kondition. Så gummsi-älskling och jag ska börja springa nu på morgonen, skulle egentligen börjat idag med det blev ett undantag med tanke på hur jobbig träning vi kommer ha sen eller jag tror den kommer vara jobbig. Så imorgon ska man börja springa ordentligt.

Har även för tillfälligt slutat äta godis och kakor och allt sådant och för folk som känner mig är jag en riktig jävla gottegris men det får vara slut med det för ett tag. Men jag äter glass såklart för en sommar utan glass går ju verkligen inte och jag är verkligen en glassälskar plus att jag äter popcorn men det äter jag typ endast när jag är hos gummsi faktiskt ahaha så det är väll ett undantag hahah. Så nu ska man väll försöka slimma kroppen lite, and I hope I will sucess ..

Vill även upp till angelica nu innan sommaren är slut men det verkar inte bli något med det med tanken på att hon åker till spanien snart i två veckor, så tyvärr blir det väll inget av det men vi har inte setts på ett halvår och det känns jobbigt och med tanken på att jag inte ska ha höstlov i år vilket jag är så jävla pissed off på så lär vi inte kunna ses. Fy fan vad jag hatar vår jävla skola just nu, gå och dö snälla ..

Men positivitet såklart och imorgon ska man se mamma mia med päron men jag missar sommarchansen, aooch !
Så nu får jag hoppas att mina ben håller resten av livet för jag vill inte gå i igenom det ännu en tredje gång men om det händer får jag väll skylla mig själv för jag har varken gjort min sjukgymnastik och inte köpt inlägg men får väll ändra på det nu när man ska börja träna ordentligt igen och det ska bli så roligt, jag är så glad ..

& jag måste hitta en praktikplats och skaffa mig ett jobb och det måste jag göra innan skolan börjar
peace på den och kärlek / maddis

I believe

Jahapp, nu har det gått sjukt långt av vårt sommarlov och snart börjar skolan igen. Då börjar jag i trean och har endast ett år kvar i skolan, och det känns så jävla sjukt. Man har gått i skolan så jävla länge och snart ska man inte göra det mer, och det betyder att detta är vårt absolut sista sommarlov, vilket det med känns riktigt förjävligt men samtidigt spännande ..

Det händer sjukt många saker för min del nästa år:
- Körkort
- fyller 18 år
- Gesället
- Studenten
- Studentresa till Usa
- Fotbollsresa(?)

så ja det är en del att ta itu med och det kommer blir mycket men roligt. Med tanke på att jag nt ens har gått kursen för att man ska kunna övningsköra känns det lite så, haha men får gå den snart. Jag fyller fan ta mig 18 JÄVLA ÅR, äntligen säger man bara, men sen vill jag faktiskt inte blir äldre :(.

GESÄLLET? hur fan ska jag klara det, kan man ju jävlar i det undra eller hur?

Men sen är det studenten och det kommer bli så jävla roligt vet jag redan nu. Vi ska dra på student resa till USA, pch det blir antagligen New York som vi bor i, i en lägenhet som vi hyr. Även om jag vill till LA och Lasvegas men det får blir efter man fyllt 21 :D<3 SÅ DET SKA MAN SPARA PENGAR TILL ..

IDAG BLIR DET UMGÅS OCH VET NI JAG ÄR LYCKLIG <3

RSS 2.0