Ny dag!

Godkväll!

En liten helg upptadering. I lördags åkte jag hem till malin. Blev upphämtade och åkte ut till vintrie där det blev lite grill och mys. Åkte hem tidigt, och slocknade skit snabbt när vi väll var hemma i svedala igen. I söndags var det först mysig frukost och pytte lite solning i solstolarna. Lovar hon har världens finaste hus :) vi tog bussen in till dansakademin och körde ett danspass. Tog bussen till jubb. Åkte hem och bara lata mig hela dagen, tog igen alla tvprogram jag missat. Idag har det varit skola först, fått världens största arbete i samhällen, puuuh och nu innan studenten. Efter det blev det hem en snabbis och åt och sen skjutsa mammi mig till dansen. Har varit riktigt schvettigt idag, puuuh. Imorgon är det skola och sen lite ta igen med skolarbete och sen på kvällen kommer jessie och jag ska öva lite på henne.

ÅH. ÄR NERVÖÖS, BRYR MIG INTE OM JAG KLARAR DET, VILL BARA FÅ DET ÖVERSTÖKAT.

Nu är jag super trött och ska lägga mig
Puss / maddis ♥

Lördag

Bråttom bråttom .. måste strax springa till bussen.

Igår så var det först praktik sen så födelsedagsfest hos krille, stack hem en stund till emla också. Nu ska jag till svedala och ikväll blir det grillkväll och övernattning hos snutte. Skulle egentligen ut idag, men vi tar det nästa helg.

Puss, puss / maddis ♥

Some pics


En bild på mig i vintras, mysigt med snö :)


Jag och malin längst till vänster hihi :)

/ maddis


Tisdag

Sitter hemma hos emlan nu. Två riktiga stora nörda när vi sitter med varsin bärbar dator åt varsitt håll. Men i alla fall så har vi precis gjort klart en artikel till vårt projektarbete. Jätte skönt för har inte tid någon annan dag i veckan, tyvärr. Så vi hoppas den är bra, eftersom att vårt projektarbete har varit katastrof, vår handledare är sjukskriver och ja en massa skit. Orkar inte ens tänka på det, blää. I alla fall idag i skolan hade vi först projektarbet, och på eftermiddagen var det meningen vi skulle ha kundmottagning men vi hade inga kunder så det blev att vi fick vara kunder åt varandra, då vi spelade olika roller och sådär, jätte roligt. Meningen jag skulle tränat idag och träffa td, men var tvungen att skriva klart artikeln tyvärr. Ska snart hem och äta mat som mammi lagat, syrran är även hemma.

Imorgon är det först skola till halv tolv som gäller, sen ska jag snabbt till frisörexpo och handla permanentspolar. Åka hem och klippa sara, vidare och jubba lite, sen klippa och rulla permanent på min modell, sen dans. Puuh, fullspeckad dag!

Om 2 veckor, 2 veckor, 2 veckor kan jag andas ut. Bara längtar tills det är över, snälla låt det gå fort nu jag orkar inte. Kommer inte klara det ändå, men vill det ska va över. Klarar jag det blir jag så jävla glad att jag kommer gråta.

Nu ska jag strax ge mig hemåt / maddis ♥

Helgen är slut

Jag är så trött. Har varit hemma själv hela helgen och bara tagit det lugnt ändå så är jag dunder trött. Emla skulle egentligen kommit till mig igår men i och med det fanns en risk att hon blivit smittad av hennes förälskelse så vågade jag inte ta risken att bli sjuk, har inte råd med det nu. Så jag fixade min egen middag och lite så, mys. Idag så har jag varit och dansat och efter det varit på sjukan. Skulle egentligen till sallsan kalas men det blev inte så, så vi får fira henne en annan dag ordentligt. Sen åkte jag och jubba lite och åt macedonkan mat.

Har varit bra tv hela dagen och i och med jag missat alla bra program i veckan så har jag spelat in repriser så jag ska se dem någon dag, hihi.. imorgon är det skoldag igen blääääääääääääääää!

Puss / maddis ♥


Helg, vad skönt!

Hello sunshines!

Hade mina hjätegryn här hemma igår, längesedan vi var tillsammans allihopa, riktigt mysigt. Gummsi stannade och sov över här sen. Idag hade jag planer att åka till sjukan men ångra mig, åker med mamma imorgon iställer. Tycker inte om att vara där, särskilt inte själv. Ikväll kommer ngra andra tösor hit och vi ska ha det trevligt.

Puss / maddis ♥


Godkväll

Godkväll och snart godnatt .. ! :)

Sitter i pappas kök och äter lax, lyssnar på musik samtidigt som jag sitter och skriver på mitt brudarbete som jag har hållt på med i några timmar nu. Har skrivit klart alla fakta, men har själva huvuddelen kvar där jag ska skriva om mitt drömbröllop. Det är riktigt roligt och fantasin bara flödar, känns som jag kan skriva hur mycket som helst men måste stoppa mig någonstans, det är trots allt ett g-arbete. Får väll gå och lägga mig snart .. hoppa till poch med över dh idag, fast det var dubbelavsnitt :O men får titta på reprisen på söndag ..

Imorgon står det massor på schemat, skola, jubb, plugg, klippa mamma + färg, dans.
Godnatt / maddis ♥

Until you love you

You know sometime when you see yourself
Just see your self
Someone not good enough
And though there's times when you feel like
You can't do nothing right
And then security takes a hold
Obscures your vision of your soul
You can't see what's inside
Open up your eyes

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this the truth
Can't love nobody else
Until you love you

I know sometime its so hard to keep
Up your self esteem
Sometime you can feel so small
And it's so easy to tell yourself
You're not worth much at all
When you aren't sure of who you are
Now it's tearing you apart
You can't see what is true
Change your point of view

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this the truth
Can't love nobody else
Until you love you

Find what is real is what's inside you
Know there's no one else in this world like you
Take maybe just a little time to start and see
Just who you really are

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this the truth
Can't love nobody else
Until you love you

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this the truth
Can't love nobody else
Until you love

Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
Hemm
Take a look in the mirror
(Take a look in the mirror)
Take a look in the mirror
You're beautiful

Måndag, ledigdag

Godmorgon! (:

Ska strax hämta frukost strax och sen ska jag börja göra mig i ordning för att åka och jubba lite. Sen ska jag bara hem till pappi och lämna min packning för att senare åka in till stan för en fika innan jag sedan spenderar resten av kvällen på dansstudion. Får ta med datorn dit för att jag har inte varit så duktig med varken mitt brudarbete eller religionsarbete som skulle vara inne på förlänge sen, fy på mig! Så får skriva lite på brudarbetet där ikväll. Idag dansar jag afropowerdance, salsa och pcd med redskap, wihooo.

Puss och kram / maddis ♥

Beyoncé bloopers



Denna videon är sjukt roligt, en Beyoncé intervjuv, titta på den hihi!
/ maddis ♥

Söndag

Godkväll! :)

Igår så kom gumslums hit och vi krängde en massa maut och onyttigheter och titta en massa film, myspys.

Idag så har jag dansat återigen hihi, men bara för att joina emsche och lära henne resten i vissa koregrafier sen efteråt. Så först dansa vi pcd nyb sen så fick vi låna den lilla danssalen och dansa vidare där. Haha du är för go lilla emsche! :) fick skjuts till jägers av henne, sen tog jag bussen hem. Har degat hemma och ätit påskmiddag igen, rester haha. Ska snart sätta mig med mitt brudarbete i skolan och få det klart helst idag.

Imorgon är det först lite jubb, sen hem till pappi, sen fika i stan med the old gang och sen dans all night long, hihi.
Hörs senare / maddis ♥

Lördag, påskmiddag

Morning morning!

Va hemma runt 1-2 igår tror jag, slocknade så snabbt. För var skit trött igår, kanske för att jag inte kunde somna igårnatt, var så mycket uppe i varv så fick inte ro, men ja hoppas att jag har sovit bort det nu. Måste verkligen göra lite skolarbete idag och planera lite gesällträning och sånt men så fråga mamma innan om jag skulle hänga med syrran till nova, of course i will. Så får göra det lite senare, för idag blir det en hemmadag/kväll med påskmiddag och påsletande (ja vi gör det fortfarande faktiskt, hihi) alltid lika roligt.

Nej nu ska jag käka frukost / maddis ♥


Fredagskvällen

Två timmars dans, tacos, jordgubbar, dusch och nu ska iväg till apis och träffa mina älsklingar !
Ciao / maddis ♥

Fredag - weeij

Godmorgon!

Igår blev ännu en rolig dag på dansen, love it. Tog bussen hem med sällsan och bellis, trevligt :) Idag är det återigen dans, får passa på nu när det är lov och jag är ledig på fredagar, annars missar jag alltid det :( efter det så ska jag träffa apisen och hade det roligt.

Puss / maddis ♥

Torsdag

Godmorgon eller Godmiddag, välj själv hihi!

Igår kom syrran hem med en hund här, en som hon skulle passa ngra dagar. En mops, som vi kalla mopsi hihi. Men han fick redan efter ngn timme åka hem igen för att syrran fick sån här allergisk reaktion mot den päls han hade, jätte synd. Men hundens läten och andedräkt var inte så fräscht så det var lite skönt att man slapp det hela helgen. Som sagt mopsar har mycket svårare att andas för att de är mer intryckta i ansiktet så han lät som fan, plus att han var gammal. Men han var söt ändå, hihi.. sen åkte jag till dansen, syrran hoppa bollywooden eftersom hon blidde sjuk. Men det var jätte roligt och stripteasen efter var nog den roligaste lektionen på länge haha .. som jag skratta!! LOVE IT

Idag är det dans från 6 till kvällen, älskar torsdagar hihi.
Så hörs kväll kanske sen / maddis ♥


Dagens ..?!

Humör: Glad, på bra humör
Gjort: Duschat precis
Planer: Åka och jubba lite om ngn timme
Ser på: Ngt program på mtv
Lyssnar på: Nicole Scherzinger - Until U Love U
Läser: Just nu det jag skriver
Dricker: Inget för tillfälligt
Äter: En banan precis
Bästa: Dansen ikväll med balla peeeps
Sämsta: Att halva lovet redan gått
Väder: Mulet men ändå skönt

/ maddis ♥

Onsdagmorgon

Godmorgon solstrålar! Igårkväll så bar det först hem till emma men såklart visade sig att jag hade glömt en sak hemma så det bar hemåt till mig istället. Emsches hår blev super fint, såndär lite härlig sommarblond färg. Får hoppas hon är nöjd idag, annars lär hon döda mig ikväll hihi.

Idag ska jag antagligen träffa pappi, vi ska åka till banken. Efter det ska jag jubba lite, sen ikväll är det dans. Yeaah, womanizer (H) haha.

Sitter och lyssnar på en version av evighet som min vän Nikki har spelat in, åh det är så fint och hon är så duktig. Hon ska sjunga på min student, det kommer bli jätte bra ..


Vi är någonstans i mängden, hihi..

Nej nu ska jag käka frulle / maddis ♥


The pink studio

Sitter i dansstudion nu, valde att hoppa över mtv-dansen så sitter och väntar på lilla emsche här uppe. Fast nu när jag väl sitter här och väntar är jag skit sugen på att gå ner och hoppa in. Men men .. ska dansa imorgon så, iiih ..

Puss och hej / maddis ♥

Tisdag

Ahhh har helt svårt att skriva på datorn nu när jag har påbyggda naglar, haha. Åkte med gumslums på ett ärende imorse sen tog jag bussen hem igen. Mamma körde mig till käglinge och jag byggde mina naglar, helt rosa jätte fint. Nu håller jag på att göra mig i ordning, yeeeeeeees det är dans idag så det verkar som de lagat allting nu. Ska färga emsches hår idag och hon dansar nightclub och mtv idag och vill få mig på de, men jag har nt dansat de innan men ska nog vara med på mtv. Sen efter det så åker vi antingen hem här eller till svedala, färgar hår och danstränar hihi.

Puss / maddis ♥

Bilder från morgonen


Jag i bilen på lunds central


Tycker så synd om dig älskling :(, här tar hon en nypa luft


Frukost hemma hos Sia, jätte mys


/ maddis


Baby, I can see your halo


Min emla och jag

Just nu är jag proppmätt för jag har precis pregat i mig en tallrik med mat, mums. Det var en tidig morgon idag då emla hämtade upp mig vid kvart i åtta för att vi skulle köra till lund och äta frukost och har projektmöte hemma hos vår samhälleslärare, jätte mysigt var det. Gick vid halv elva med emla som skulle jobba, och hon fick inte åka själv i bilen så jag höll koll på henne. Tog bussen hem och började fixa mig så smått, väntade på malin. Hon kom vid halv två och sa att dansen var inställd idag pga av det är en rörspricka i dansstudion. Bläää, snacka om att hela dagen känns förstörd då. Men ja, det var inte så mkt att göra åt men fixade mig och vi åkte upp i stan ändå som planerat. Lina kunde inte så det blev bara jag och snutte. Blev en fika och inhandlade mig en jätte fin datorväska, rosa såklart som jag har kikat nu på i ngra veckor.

I och med jag inte tillbringar min kväll på dansstudion så vet jag inte vad jag ska göra. Blir väll en mysig hemmakväll, ska höra om hjärtat är sugen på en myskväll om hon inte jobbar.

Imorgon ska jag först med gumslums på ett ärende på morgonen. Sen ska jag äntligen bygga på mina naglar igen imorgon vid ett-tiden. Sen finns det lite planer för kvällen, men får se vad det blir.

Hörs sen / maddis ♥


Påsklov

Släckte inte lyset igår förrens vid två tiden då musiken äntligen var helt tyst. Slocknade som ett djur. Vakna imorse att mobilen plinga till, sms från dansakademin. Men somnade som tur va om och vakna inte förrens vid halv ett. Åt en god frukost tillsammans med jojje och sen gick hon till emla och jag åkte och jubba lite. Åkte inom mormor sen och lämna hennes bil och lite sådär. Sen har jag varit hemma och städat min garderob och lite så, lyssnat på skit bra musik.

Min spelningslista förtillfälligt på youtube:
Brandy - Right here
Shaft - Mucho Mambo (Sway)
Feedback - Janet Jackson
If you only knew - Savannah Outen
Baila Baila - Angela Via
Womanizer - Britney Spears
Bata Bata - Dj Oscar
Thoda sa Pagla - Aishwarya Rai
Halo - Beyoncé
Diva - Beyoncé
Shady lady - Ani Lorak
Single Ladies - Beyoncé
Striptease - Danity Kane

Sen massor fler med pcd, girlicious m.m :)

Imorgon blir det upp tidigt för en frukost och projektmöte hemma hos vår samhälleslärare i lund. Hon är vår nya handledare pga massor med saker som hänt i skolan, orkar inte dra upp det. Men bara det blir bra nu! Sen är det hem och packa lite saker och sen in till stan för en fika med snutte och lina. Sen vidare till dansen där jag spenderar resten av kvällen.

Godnatt / maddis ♥





Ni är äckliga

Tänk vilka äckliga människor det finns, att ni inte skäms helt seriöst. Att er njutning är att förstöra för andra människor, inte nog med det utan även skada dem. Du lyckades inte denna gången och hoppas med hela mitt hjärta att du aldrig kommer göra det ..

Godnatt



Fy fan vad denna videon väcker underbara minnen. Detta är min och angelicas låt och gud vad jag älskar den. Speciellt denna videon, blir så lycklg och glad. Saknar allting jätte mycket och carola, du är helt enkelt så jävla bra.

Godnatt igen / maddis ♥

Midnattsinlägg

Midnatt nu och det är fortfarande fullt ös med musik i vardagsrummet och jag är så jävla trött. Har en sovande jojje bredvid mig, aw hon är så söt.

Igår var det först dans i två timmar, lovar vi har det roligast på de timmarna haha. Sen hämtade jojje och emla upp mig för att emla skulle inom triangeln för att handla en sån bh man klistrar fast på brösten haha. Hände lite saker på vägen men orkar inte skriva dem, haha. Men det var faktiskt läskigt! Sen körde vi till tt och åt god middag innan vi åkte vidare till mackes&mondis födelsedagsfest. Började bra men sen hände det en sak, och jag åkte hem någon timme efter. Älskling, du vet jag finns här alltid för dig, alltid. Vakna av ett mindre roligt telefonsamtal imorse och kunde inte somna om efter det, men som tur va löste allting sig skönt nog. Hela dagen har det förberedelser inför kalaset som vi nu har i fullt ös. Men jag och jojje är så trötta att vi inte orkar och hon har till och med somnat. Jag vill så gärna sova men kan inte för all pumpande musik som snart pajar min dörr, haha.

Imorgon blir det lite storstädning, skolarbete och lite jubb, lite allmänt sådär.
Godatt och sov gott / maddis ♥

Soliga dag

Goodmorning sunshine!

Härligt med vårväder, igår eftermiddag kunde man till och med gå utan jacka hihi för så varmt var det. Idag så blir det snart buss till jägers för ska handla lite saker till ikväll bla strumpebyxor. Sen vidare till dansen och efter hem till tt på middag eftersom hon fyller 18 idag, grattis gumman. Sen blir det vidare på födelsedagsfest :)

Hörs imorgon ..

Puss och kram / maddis ♥

RSS 2.0